ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 01 април 2012 - 19:08
Значи , да разбирам , че няма да дойдеш :? За какъв тунинг събор става на въпрос :?
Пешка , момичето е луднало , още от първата среща се запозна с подлакатника на задната седалка и на следващия ден пак , и така 3-4 дни подред и сега не ме оставя на мира :@
Пешка , момичето е луднало , още от първата среща се запозна с подлакатника на задната седалка и на следващия ден пак , и така 3-4 дни подред и сега не ме оставя на мира :@
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 01 април 2012 - 19:12
В бистрица 12 13ти май
Категория оптичен тунинг
Ще се боря за кола на публиката , че в другите класове нямам все още финансите да влезна
Категория оптичен тунинг
Ще се боря за кола на публиката , че в другите класове нямам все още финансите да влезна
Този пост е редактиран от Наско: 01 април 2012 - 19:31
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 01 април 2012 - 19:39
Дай да я видим красавицата. И стискаме палци на състезанието : )В бистрица 12 13ти май
Категория оптичен тунинг
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 01 април 2012 - 19:50
Нямам снимки
имам само във фейса
дай фейс да те аддна
имам само във фейса
дай фейс да те аддна
Публикувано 01 април 2012 - 19:52
Публикувано 01 април 2012 - 20:03
Трифка.. а какво стана с девойката с кученцето
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 01 април 2012 - 20:11
Да пита дали хапеТрифка.. а какво стана с девойката с кученцето
Ма не кучето
Публикувано 01 април 2012 - 20:49
Станиолче , аз тоя въпрос и го зададох още в първата секунда щом я видях
хАмърче , нищо братле , тя си е в София учи там и нямам време за нея , защото ми е пламнала главата .
С една я водя из горите и язовирите , другата идва унас уж да готвим и да чистим , една друга от едно село има излизахме 4-5 пъти , ама не можем да се засечем нещо , вчера се засякохме , ама аз имах много работа и тя ми писа смс да се видим ама нямам време за нея , една друга от свищов излизам и с нея , добре че тя не обича да излиза по кафетата , в Габрово зарибявам една , постоянно ми идва на гости в стаята да и качвам дискографии на певци , утре сутринта ще возя една пич*а до Габрово , а миналата седмица се връщах със супер якото п*че брат и бяхме само в есо и се заприказвахме за живота и за Англия , та замръкнахме на тенекииния хан
Общо взето ми е много тежко
хАмърче , нищо братле , тя си е в София учи там и нямам време за нея , защото ми е пламнала главата .
С една я водя из горите и язовирите , другата идва унас уж да готвим и да чистим , една друга от едно село има излизахме 4-5 пъти , ама не можем да се засечем нещо , вчера се засякохме , ама аз имах много работа и тя ми писа смс да се видим ама нямам време за нея , една друга от свищов излизам и с нея , добре че тя не обича да излиза по кафетата , в Габрово зарибявам една , постоянно ми идва на гости в стаята да и качвам дискографии на певци , утре сутринта ще возя една пич*а до Габрово , а миналата седмица се връщах със супер якото п*че брат и бяхме само в есо и се заприказвахме за живота и за Англия , та замръкнахме на тенекииния хан
Общо взето ми е много тежко
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 01 април 2012 - 21:00
Публикувано 01 април 2012 - 21:22
Трифка.. я организирай още няколко девойки...
При мен ще има поне 2-3 места... а да не говорим багажника на 140ката колко е голям
При мен ще има поне 2-3 места... а да не говорим багажника на 140ката колко е голям
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 01 април 2012 - 21:28
Публикувано 01 април 2012 - 21:29
Баси, Трифоне, как издържаш - обаждай се да помагаме ако трябва
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 01 април 2012 - 21:29
Трифоне братле слушай кво става
Звъни ми некъв непознат номер
дигам аз и се чува
наско търся
викам аз съм
абе тука Иван ми каза , че докарваш части от Англия
да пич кажи
дай си скайп да ти пиша тука за 1 неща да ми докараш
добре ,а ти си ?
нз каква музика слушаш Ангел певеца съм