ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 02 март 2012 - 22:57

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 02 март 2012 - 23:00
Кажи бате, за какво имаш нужда от помощ?
А тая тема, като стане 1000 страници, мисля да я заключа и да направим нова
А тая тема, като стане 1000 страници, мисля да я заключа и да направим нова

Публикувано 02 март 2012 - 23:13
Нямам кой знай каква нужда 
Просто трябва да си инсталирам пак photoshopa cs2
И да обработя някой снимчици и да ги сглобя във филмче на movie makera
с някоя яка песничка

Просто трябва да си инсталирам пак photoshopa cs2

И да обработя някой снимчици и да ги сглобя във филмче на movie makera

Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 02 март 2012 - 23:23
Ще ходя на Мадона в Хърватска лятотоо

Публикувано 02 март 2012 - 23:31
Ми..няма да съм с мъжа ми, ако това питаш. Той не обича да ходи с мен по концерти, но ми праща големия си син обикновено, да ме пази и да ми е компания.
Момчето ще не ще, ще слуша Мадона.. 
Ама рече нещо да съм ходела с колата, та се притесних лекичко...добре, че уточни, ако ти купим нова до лятото..ма пак си е притеснително..

Ама рече нещо да съм ходела с колата, та се притесних лекичко...добре, че уточни, ако ти купим нова до лятото..ма пак си е притеснително..
Публикувано 02 март 2012 - 23:42
Сама ли
Е защо съм АЗ Пешка се питам аз ?
Така само за паметник ли да съм в тоя форум ?

Този пост е редактиран от Gangsta Man: 02 март 2012 - 23:44

By Batev
Публикувано 02 март 2012 - 23:46
Това Ииии на кое от изписаното е реакция?! 
Споко, до Варна и сама ходя
Оо, Генгстъ, тебе не мога да те опазя от фенките на Мадона..знаеш ли кви са върли..а и половината са гейове..опасничко си е..

Споко, до Варна и сама ходя

Оо, Генгстъ, тебе не мога да те опазя от фенките на Мадона..знаеш ли кви са върли..а и половината са гейове..опасничко си е..

Публикувано 02 март 2012 - 23:51
Представям си балета на Мадона около Гангстарчето за автографи

Публикувано 02 март 2012 - 23:53
Ххаахаххххххаха абре Камелчееееее

Представям си балета на Мадона около Гангстарчето за автографи
![]()
![]()
А мислиш ти лъжа е :Д:Д:Д:Д:Д:

By Batev
Публикувано 02 март 2012 - 23:59
Ми..няма да съм с мъжа ми, ако това питаш. Той не обича да ходи с мен по концерти, но ми праща големия си син обикновено, да ме пази и да ми е компания.
Момчето ще не ще, ще слуша Мадона..
Никиту ли ?
Ники и Мадона ? ??
Магаре и Космос

Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 03 март 2012 - 00:09
А що ? Водих го на Мадона в България. Е, верно не можа да се пребори за пред сцената с мен и остана няколко реда зад мен, но издържа. Дружка ми е той, и на Ричард Маркс, и на Скорпионс, и на Стинг, Спирит ъф Бургас, Вайа кон Диос, Келис..къде ли не идва с мен...в Белгия го взех с мен даже като ходих до европарламента.. Трябва и сега да го навия, ако ще дойде ще е заради екскурзийката, не заради Мадона...
Аз исках в Турция, ма много бързо свършиха билетите..Та Загреб да е. Аз се чувствам най-добре когато съм на път..
Аз исках в Турция, ма много бързо свършиха билетите..Та Загреб да е. Аз се чувствам най-добре когато съм на път..
Публикувано 03 март 2012 - 00:11
Ау Ау Ау Ау АУуууу 
Бръмбъзклъкче

Бръмбъзклъкче

By Batev
Публикувано 03 март 2012 - 00:20
Ама бате, верно ко те надушат китките, ще има Ау Ау Ау Ау

0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни