ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 28 февруари 2012 - 18:12
Мойте сега са 235/60/16 мисля. На фейса мисля даже че 235/65/16 стават ма може и да се бъркам.
А ти що си я качил на тоя размер ?
А ти що си я качил на тоя размер ?
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 28 февруари 2012 - 18:13
Колежка съм да уточня
Впечатленията ми..какви да са, перфектни. Колата е 184 конски сили (т.е. два пъти колкото моята А класа)..AMG, има всичко, каквото се сетиш..особено ми хареса триъгълничето в страничните огледала, което свети червено, когато има кола в т.н. мъртва зона зад теб, а ако тръгнеш да минаваш в ляво докато свети в червено, издава и звуков сигнал...Също ако пресечеш осевата линия воланът започва да вибрира ( примерно, ако почнеш да се унасяш на дълъг път и минеш в другото платно); седемстепеннта автоматична скоростна кутия..Друго готинко е като спреш на светофар, колата изгасва..а като си махнеш крака от спирачката пали..за да се спести от горивото е това..биксенонови светлини..и хиляди неща дето не съм чувала и виждала...Прекрасна е...и до утре се продава с отстъпка от 7000 евро.. и струва 37,500 евракис..но отстъпката е само за коли със задно, а аз май ще се ориентирам към 4матик..
Не знам какво друго да кажа, в сравнение с А класата е на светлинни години..

Мерси за инфото,страхотна стойка вади Бенца.

Публикувано 28 февруари 2012 - 18:16
Така си пише на капачето на резервоара.Това си е стандарта.225/60/16 или 235/60/16 (зависи от мотора и годината ),а понеже трудно се намират и са си скъпи най често хората слагат 215/65/16.Както беше при мен като я купих.
Публикувано 28 февруари 2012 - 18:17
И още -
за Кеми. Дружке, звънях ти в неделя да те питам дали да ти взема от Илия членската карта, ама ти с тва учене - и телефона не си вдигаш, комшийкееее!
Ако си звънял на номера с многото шестици, дето завършва на 667, преди да замина в Англия си извадих от него сим картата и сложих английска и сега не мога да си я намеря, щото съм много разсеяна...и не е активен от 15 дена, но чакам довечера да ми донесат дубликат на картата и от утре е активен, странно, защо не ти е дало, че е изключен?!
Иначе на другите два нямам неприети..
Изтървах те..нищо..другият път. Благодаря, че си се сетил, много мило!
Публикувано 28 февруари 2012 - 18:17
@vencislav, много си прав!!! Казано точно и ясно!!! Нека сега ползвателите на втора употреба гуми и на мен не ми скочат.
Колата стъпва на четири точки, ако сметнем колко квадратни см. са...няма никога да си помислим за втора ръка гуми.
Колата стъпва на четири точки, ако сметнем колко квадратни см. са...няма никога да си помислим за втора ръка гуми.
Този пост е редактиран от Богомил: 28 февруари 2012 - 18:18
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 28 февруари 2012 - 18:19
"Колежке" знам че си "колежка",просто от акаденимчните среди ми остана навика да се обръщам към всеки с колега.Извинявай ако съм те обидил,иначе найс ту миит ю.
Мерси за инфото,страхотна стойка вади Бенца.
Не си ме обидил, в никакъв случай..щом така ти е удобно, така да е..колега, колежке, все тая..
Бенца е уникален, наистина..

Публикувано 28 февруари 2012 - 18:28
Това си е стандарта.225/60/16 или 235/60/16 (зависи от мотора и годината )

Публикувано 28 февруари 2012 - 19:36
Момчето което ми отказа да ми продаде джантите и ми каза, че ще го продаде на друго момче сега ми звънна и ми каза, че другото момче се отказало, защото нямал пари и утре каза, че ще ми ги прати. Какво ще кажете за тези джанти?
http://avtochasti.cars.bg/f34417
Този пост е редактиран от rado32: 28 февруари 2012 - 19:38
Публикувано 28 февруари 2012 - 19:45
Момчето което ми отказа да ми продаде джантите и ми каза, че ще го продаде на друго момче сега ми звънна и ми каза, че другото момче се отказало, защото нямал пари и утре каза, че ще ми ги прати. Какво ще кажете за тези джанти?
Радо,аз бих се замислил.
Първо ти ги обещава,после ти ги продава и след 3 дена ти се обажда че другия купувач няма да ги взима,нали ги беше продал?
Стари номерца от едно време.На солни пазар така се правеха нещата.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 28 февруари 2012 - 19:51
Пичове да не отварям нова тема някой компетентен ще може ли да ми каже какво е това и за какво служи?

Публикувано 28 февруари 2012 - 19:53
Попринцип днес ми се обади и ми каза, че ще ги продава на някой друг, защото давал 300 лв а на мен ми ги свалил на 250лв и понеже му трябвали пари и щял да ги даде на тоя дето му дава 300. Аз му казах, че е доста несериозно това и той ме помоли да му влеза в положение, защото наистина му трябват повече пари.4 часа по-късно ми звънна и ми каза, че другото момче се е отказало и ме пита дали ги искам още. Аз му казах да ги праща.Според мен се е пробвал да изкопчи и от мен 300лв.(мое мнение). По между другото има приятел който има регистрация в форума. Човека е от Габрово. Колко потребителя имаме от Габрово някой знае ли?Радо,аз бих се замислил.
Първо ти ги обещава,после ти ги продава и след 3 дена ти се обажда че другия купувач няма да ги взима,нали ги беше продал?
Стари номерца от едно време.На солни пазар така се правеха нещата.
Публикувано 28 февруари 2012 - 20:08
За мен лично.. джантата е хубава , но не е за 202ка..
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...

Публикувано 28 февруари 2012 - 20:17
В такъв случай му казвай че му даваш 200 и да ти ги праща.Да се научи другия път как се прави търговия.
Ти си знаеш,парите ти ги даваш.Има работа по тях.Трябва да се освежат.Пазари се преди да ги платиш да ги врътнеш на един баланс,има ли криво му ги връщай.
Ти си знаеш,парите ти ги даваш.Има работа по тях.Трябва да се освежат.Пазари се преди да ги платиш да ги врътнеш на един баланс,има ли криво му ги връщай.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 28 февруари 2012 - 20:23
И на мен така.За мен лично.. джантата е хубава , но не е за 202ка..
Малко ми идват като за 124 от каквато кола са си. Може би 190 също.
Но 202 е по заоблена някак си и няма много да и отиват тези джанти според мен.
Това си е мое мнение не значи че правилно. Предлагам различна гледна точка.
55 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 55 гости, 0 анонимни