ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24118 replies to this topic
Posted 22 February 2012 - 09:31
адските тарикати са тия от автокъщата .
Иначе за джантите,, които е показал Илия, ами да много красиви джанти са, обаче с тях вървят и други неща като вентилирани дискове,поне капаци на спирачните апарати, а не просто да сложиш такива на старите ръждясали дискове, като много коли в Бг.
затова джанти като тиш 210 авангард и за по-големите цолажи Моноблок и като на Илиян Оз-те
Иначе за джантите,, които е показал Илия, ами да много красиви джанти са, обаче с тях вървят и други неща като вентилирани дискове,поне капаци на спирачните апарати, а не просто да сложиш такива на старите ръждясали дискове, като много коли в Бг.
затова джанти като тиш 210 авангард и за по-големите цолажи Моноблок и като на Илиян Оз-те
Posted 22 February 2012 - 10:20
Ето една авто къща мошенници със само "ЧИСТО НОВ"-и автомобили втора ръка
http://stefiauto.mobile.bg/
Горубленски бекове, кво друго може да очакваш от такива
а като сме на тема джанти и аз си имам такива (даже по-добри щото са без линия на спиците

Posted 22 February 2012 - 10:27
Прав си, ама аз си купих нови вентилирани, перфорирани, набраздени дискове, нови спирачни маркучи, нови накладки, имам мераци да боядисам апаратите (още не съм решил за цвета)... и ако оставя старите джанти (големи бъбреци) - почти нищо от тая красота няма да се виждаадските тарикати са тия от автокъщата .

Ей такива са ми дисковете:

И сега като видях тая снимка се замислих, че не е нужно целия апарат да е червен, може да е черен мат + червен лак...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 22 February 2012 - 10:35
Може да е с цвета на колата.
Бремботата голяма част от тях са "златисти"
Мойте са такива

Бях се засилил да ги боядисвам но... се отказах.
Червеното ми идва прекалено рацерско.
Бремботата голяма част от тях са "златисти"
Мойте са такива
Бях се засилил да ги боядисвам но... се отказах.
Червеното ми идва прекалено рацерско.
Edited by staniola, 22 February 2012 - 10:36 .
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Posted 22 February 2012 - 10:48
То това е доста дъвкан въпрос от други теми във форума, ама колата ми е тъмно синя - тъмно сини апарати е тъпо... Черни - изобщо няма да има разлика, щото те и сега са черни... Злътистото не ме влече. Остават червено, което е рейсърско, но ще върви на тъмно синя кола или класиката в жанра - сребристо.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 22 February 2012 - 11:09
Да, сивото също е вариант.
Общо взето е важното да ти харесва на теб. Без значение от цвета : ))
Общо взето е важното да ти харесва на теб. Без значение от цвета : ))
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Posted 22 February 2012 - 11:54
Златно и сиво или само сиво.
Примерно пръстена златен, а частта с буталото сива...
Като боядисаш основата на диска (главината) сива + ръба, а напълниш дупките с черна боя, ще стане много яко.
Аз ги боядисах в края на миналата седмица... ще ти ги снимам, изглеждат отвратително снимани в момента, но като ги врътне накладката ще стане яко.
Примерно пръстена златен, а частта с буталото сива...
Като боядисаш основата на диска (главината) сива + ръба, а напълниш дупките с черна боя, ще стане много яко.
Аз ги боядисах в края на миналата седмица... ще ти ги снимам, изглеждат отвратително снимани в момента, но като ги врътне накладката ще стане яко.
Posted 22 February 2012 - 12:32
То това е доста дъвкан въпрос от други теми във форума, ама колата ми е тъмно синя - тъмно сини апарати е тъпо... Черни - изобщо няма да има разлика, щото те и сега са черни... Злътистото не ме влече. Остават червено, което е рейсърско, но ще върви на тъмно синя кола или класиката в жанра - сребристо.
Gimmi мисля му хартиса от боята която му дадох да си боядиса и 4те апарата

Защо не го помолиш да ти предостави някоя снимка как е станала цялата работа ?
Помня , че беше много доволен от крайния резултат и все пак на теб може да не ти хареса
Както се казва вкусове всякакви

Edit : чакай , че още нещо не мога да вляза в час .. боята е сребриста много джиджана

Edited by Наско, 22 February 2012 - 12:33 .
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Posted 22 February 2012 - 14:42
А от къде се сдоби с тия дискове?Прав си, ама аз си купих нови вентилирани, перфорирани, набраздени дискове, нови спирачни маркучи, нови накладки, имам мераци да боядисам апаратите (още не съм решил за цвета)... и ако оставя старите джанти (големи бъбреци) - почти нищо от тая красота няма да се вижда
Ей такива са ми дисковете:
И сега като видях тая снимка се замислих, че не е нужно целия апарат да е червен, може да е черен мат + червен лак...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 22 February 2012 - 19:29
Илийка, я сподели откъде се сдоби? И вместо да ги боядисваш, мислил ли си да сложиш такива като на новите Ски дето пише Мерцедес-Бенз или АМГ. А иначе за света, ако ги боядисваш, сиво, светло сиво, според мен ще е най-добре
Posted 22 February 2012 - 21:13
От Англия му ги докарах на Илийката дисковете

Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Posted 22 February 2012 - 21:17

знаеш какво да му докараш
Posted 22 February 2012 - 21:19
4 диска с челюсти колко излизат горе долу
Posted 22 February 2012 - 21:27
Момчета малко фън

Posted 22 February 2012 - 21:38

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users