ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 08 януари 2012 - 19:47
Мишо Мишо мачка п@тката да ти яде
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 08 януари 2012 - 20:01
Бригадире,снимай нормално де...
Музиката Кефи...
Музиката Кефи...
Публикувано 08 януари 2012 - 20:22
Ще снимам , аз ей така от нищото реших да си снимам
Венци , какъв е този баир , за първи път го чувам .
Венци , какъв е този баир , за първи път го чувам .
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 08 януари 2012 - 21:09
Колеги цъкам, цъкам из сайтовете и си търси поставка за телефона Самсунг Галакси S 2
Много поставки съм ималл и все са излизали пълни ментаци.Та някой ако ползва някаква и е доволен, ше съм благодарен да сподели
Много поставки съм ималл и все са излизали пълни ментаци.Та някой ако ползва някаква и е доволен, ше съм благодарен да сподели
By Batev
Публикувано 08 януари 2012 - 21:24
ооо Венци така кажи , аз всеки ден от там минавам , но сега минах от горе , защото щях да ходя до супермаркета и но отидох до кака ми
Гангста , като изляза из чершията , има един магазин , там ще питам.
Такава поставка за Хавтомобил ли :? ти трябва или някаква друга....
Гангста , като изляза из чершията , има един магазин , там ще питам.
Такава поставка за Хавтомобил ли :? ти трябва или някаква друга....
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 08 януари 2012 - 21:28
За Бенца Трифка.....мдаааа ето тази много я хвалят....и си е баш за кат нашите
By Batev
Публикувано 08 януари 2012 - 21:40
Какво става тук
Нещо ново май
Поздрави
(нещо липсва)
Нещо ново май
Поздрави
(нещо липсва)
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 08 януари 2012 - 22:11
хаха ей серсемин, размина ти се да черпиш и пак недоволенМишо Мишо мачка п@тката да ти яде
Ситито почти цял мач с човек по-малко вкараха 2 гола, можеше и обрат да постигнат, смятай ако не беше тоя червен картон какво меле ги чакаше юнайтед...
Патова ситуация се получи, щях да те черпя с кеф ако Сити бяха върнали 3 гола, ама нейсе. Малшанс
п.с. съдияяяяяяята педер@с
Този пост е редактиран от Мишо: 08 януари 2012 - 22:21
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 08 януари 2012 - 22:19
Генгста, не бързай с поставката.
Чакам моя да дойде, ще ти кажа дали се събира в онази малката поставка дето ми е в колата. Има я на снимка в Гаража.
Супер удобна е. Айфона се събираше там.
Чакам моя да дойде, ще ти кажа дали се събира в онази малката поставка дето ми е в колата. Има я на снимка в Гаража.
Публикувано 08 януари 2012 - 22:29
Генгста, не бързай с поставката.
Още като правихме генерацийката на ЦЛК-то в Петрич ми я показа....и ми каза как си я взел.Още на следващата седмица направихме същата врътка в магазин в Благоевград с мойте френдче, но стойката беше за него.Аз мисля, че тази стойка ще стане, щото той събира в нея Блекбериту, което също е доста широко.Постоянно търся такава поставка, щото наистина хем е компактна хем е готина.Намерих я същата в нета за 18 кинта ама знам ли дали е ориджинЪл.Сега пак чакам едно френдче да ми каже дали му стои в кутията от неговата Нокиа
By Batev
Публикувано 08 януари 2012 - 22:30
Ейииии
Опрапастихте ми аватарчето
Ну погоди, излезе в неплатена май
Опрапастихте ми аватарчето
Ну погоди, излезе в неплатена май
Публикувано 08 януари 2012 - 22:34
Сори, новата система вече не поддържа две снимки, както беше досега - снимка в профила и аватар. При инсталацията си направи някакво конвертиране, така че е възможно да са били изгубени някои снимки/аватари!
Ако някой има липсващ такъв - да казва, ще се опитам да ги потърся... Имам пълно копие от стария форум. Владе, ще видя, дали ще мога да намеря стария ти аватар с ну-погоди!
Ако някой има липсващ такъв - да казва, ще се опитам да ги потърся... Имам пълно копие от стария форум. Владе, ще видя, дали ще мога да намеря стария ти аватар с ну-погоди!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 08 януари 2012 - 22:35
Съдията верно си беше такъв какъвто го нарече шото не свири и една дузпа за Юнайтед,а беше 100%това .хаха ей серсемин, размина ти се да черпиш и пак недоволен
Ситито почти цял мач с човек по-малко вкараха 2 гола, можеше и обрат да постигнат, смятай ако не беше тоя червен картон какво меле ги чакаше юнайтед...
Патова ситуация се получи, щях да те черпя с кеф ако Сити бяха върнали 3 гола, ама нейсе. Малшанс
п.с. съдияяяяяяята педер@с
Новата визия на форума ми се струва накак си Фейсбукърска
Този пост е редактиран от Batev: 08 януари 2012 - 22:36
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
Публикувано 08 януари 2012 - 22:39
Ма така сладко си пушеше лулата ....Сори, новата система вече не поддържа две снимки, както беше досега - снимка в профила и аватар. При инсталацията си направи някакво конвертиране, така че е възможно да са били изгубени някои снимки/аватари!
Върни го - молим те
Та той си е пич
Публикувано 08 януари 2012 - 23:30
Mи Насе, ЕДИС изглежда същото. Пак 2х2 да ги гърми. Нямаш ли опция за поединично палене.
Адски тегава работа
и не бих се навил да правя нещо което досега малко хора правили и е супер скъпо .. иф у ъндерстенд ми
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
9 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 9 гости, 0 анонимни