ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24117 мнения по тази тема
Публикувано 06 ноември 2011 - 04:08
Май май не съм единствения на който не му се спи
Трифка, Венциславе кажете нещо поне де.....да се полафим малко
Трифка, Венциславе кажете нещо поне де.....да се полафим малко
By Batev
Публикувано 06 ноември 2011 - 04:31
никой не ебава
By Batev
Публикувано 06 ноември 2011 - 11:05
Aз пък днеска правя 10 години от взимането на книжка
като последните 7 и половина са без нарушения.
Утре си взимам новата книжка от КАТ
като последните 7 и половина са без нарушения.
Утре си взимам новата книжка от КАТ
Публикувано 06 ноември 2011 - 12:54
Хохохохо, както пише на ЗЛАТНИЯ ми талон : "... издава се на водач, който в рамките на 6 год. НЕ ДОПУСНЕ налагане на наказание за нарушаване на правилата за движение по пътищата"... е как за 10-20лв да допусна да ми наложат такова срамно наказание
Публикувано 06 ноември 2011 - 22:06
сега внимавай двойно, щото на мен след т.нар. златен талон ми взеха книжката не ти го пожелавам, ама внимавай!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 06 ноември 2011 - 23:21
Оф и аз трябва да изкарам книжката, че вече 5 месеца карам без такава.... Къде я загубих и аз не знам. Писна ми да черпя кафета за по 20-30лева Откога отлагам отиването до КАТ!!
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 06 ноември 2011 - 23:47
Абеее Убавец на майкааа как все на тебе ти се случват.....нешастия
П.С Брадъра как е броо
П.С Брадъра как е броо
By Batev
Публикувано 06 ноември 2011 - 23:50
Еми и аз не знам, нещо ме е омагьосала някоя та все на карък ми бие.
Брадъра става машина човече. Чуди се върху чия глава да излее натрупания негативизъм ще го правя дипломатическо лице на клуба скоро
Брадъра става машина човече. Чуди се върху чия глава да излее натрупания негативизъм ще го правя дипломатическо лице на клуба скоро
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 07 ноември 2011 - 02:24
Gangsta, имаш генерален проблем с телефона бро, все е изключен
Тъкмо исках да ти се похваля че тръгна автопилота и парктроника
Айде лека, че съм убит от път и още ми се търкалят очите по земята от кисели гъзари с фарове.
М/у другото попаднах на адския бастун със сиво 202 комби 250 турбодизел... Изпреварих го, на магистралата, пича си караше на дълги, лепна ми се отзад и си продължава на дълги... Аварийни му пусках, ляв, десен мигач, задните светлини за мъгла, кво ли не... пича не... грам не ебаваше.
Пратих поздрави на всички от женски пол из родата му и запраших напред, колкото да не ми изпада очния нерв.
И това е при ел.хром. центално огледало! Дори и то не насмогваше!
Тъкмо исках да ти се похваля че тръгна автопилота и парктроника
Айде лека, че съм убит от път и още ми се търкалят очите по земята от кисели гъзари с фарове.
М/у другото попаднах на адския бастун със сиво 202 комби 250 турбодизел... Изпреварих го, на магистралата, пича си караше на дълги, лепна ми се отзад и си продължава на дълги... Аварийни му пусках, ляв, десен мигач, задните светлини за мъгла, кво ли не... пича не... грам не ебаваше.
Пратих поздрави на всички от женски пол из родата му и запраших напред, колкото да не ми изпада очния нерв.
И това е при ел.хром. центално огледало! Дори и то не насмогваше!
Публикувано 07 ноември 2011 - 07:54
Ами аз като попадна на такъв ,който кара на дълги зад мен,просто натискам рязко спирачката ,ония тъпанар ще не ще ме подминава и аз се лепвам на педя зад него,гася си всички фарове и си карам така около минута и изведнъж си паля рязко дългите и си натискам клаксона и така докато ми е кеф или оня слезе да се разберем. То от такива нещастници ми писна и на мен.Преди два дни се разправях с такъв мухльо...ми каза,че не бил забелязал,че карал на дълги. Понякога,ако не ми се разправя просто си давам газ и изчезвам,обаче ако са нагли се разправям.
Публикувано 07 ноември 2011 - 09:32
Аз пък днес закъснявах доста за работа и по едно време май-доста настъпих, щото преди това закарах и жената до нейната. Става дума за в тунела, в посока от Медицинска Академия (Александровска болница) към Моста на НДК, т.е. от баня Мадара като се направи ляв завой в посока МА и след едно светофарче следва тунел и след него се вливаш в бул. България. Е те там в това тунелче дали има камери
Лошо, ама ситуацията ми е такава, че предпочетох дори да ме глобят, от колкото да закъснея точно сега.
Лошо, ама ситуацията ми е такава, че предпочетох дори да ме глобят, от колкото да закъснея точно сега.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 07 ноември 2011 - 11:49
Някой да има пощенска кутия в Dir.bg ? Имате ли проблеми с достъпа до нея в момента /само моята ли са изтрили или имат проблем / ?
Публикувано 07 ноември 2011 - 11:57
Спорна седмица на всички
и по малко главоболие
и по малко главоболие
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 07 ноември 2011 - 14:07
Някой да има пощенска кутия в Dir.bg ? Имате ли проблеми с достъпа до нея в момента /само моята ли са изтрили или имат проблем / ?
ЕХЕЕЕЕ ДИР, кво беше тва
Откак преди 10-тина години се опитаха да си направят услугите платени нямам допир с тях
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни