ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24117 мнения по тази тема
Публикувано 05 ноември 2011 - 16:53
Мтел, UMTS
Ако сте на трафик, не го правете, гълта по 40-50мб на тест
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 05 ноември 2011 - 18:04
Welcome to Yambol
Сега се прибирВам от Гръцко и затова ми беше изключен телефона
By Batev
Публикувано 05 ноември 2011 - 19:41
Добре ли е не знам, ама аз оплаквания намам
пп Абе защо пише сървър Велико Търново, като съм в София???
Този пост е редактиран от Алфонсо: 05 ноември 2011 - 19:42
Публикувано 05 ноември 2011 - 19:45
Ахааааа направих го със сървър София, ето какво излезе:
Нека разбиращите да кажат добре ли е или не е.
Мерси.
Нека разбиращите да кажат добре ли е или не е.
Мерси.
Публикувано 05 ноември 2011 - 19:48
ъплоуда ти е яко зле... да не си пуснал и друго, примерно торенти...
иначе даунлод е добре, пинга и той...
иначе даунлод е добре, пинга и той...
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 05 ноември 2011 - 20:06
Oуууу да, Bit Comet-a е включен и си ъплоудва на воля. сега го спирам и правя пак тестче
Mи пак същата работа, при спрян Bit Comet
Сървър София
Mи пак същата работа, при спрян Bit Comet
Сървър София
Публикувано 05 ноември 2011 - 22:12
Тази фирма "Близу" като е видя ми идва и аз съм техен клиент, НО скоро това ще се промени.
Навъртял съм 100лв. телефон до техния така наречен "Хоум център", натисни едно, натисни две, изчакайте нашите оператори са заети, музиката е the best.
Навъртял съм 100лв. телефон до техния така наречен "Хоум център", натисни едно, натисни две, изчакайте нашите оператори са заети, музиката е the best.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 05 ноември 2011 - 22:18
Много са неадекватни тея, и ние доста сме се разправяли с тях..
Публикувано 05 ноември 2011 - 22:20
Бройте ме и мен в списъка с разправящите се ...
Най са ми любими като почнат да звънят за неплатена фактура , а след няколко часа ти се обаждат "защото Вие сте наш лоялен клиент имате невероятната възможност да ... някаква си услуга предлагат"
Най са ми любими като почнат да звънят за неплатена фактура , а след няколко часа ти се обаждат "защото Вие сте наш лоялен клиент имате невероятната възможност да ... някаква си услуга предлагат"
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 05 ноември 2011 - 22:35
Здравейте Дружина
п.с. Сега видях, че ги мерите с някакъв спЕдтест, аре аз няма да се включвам, щото го крадна незаключен уайфай от комшийката... и те така от лето 2009-то.....
п.с. Сега видях, че ги мерите с някакъв спЕдтест, аре аз няма да се включвам, щото го крадна незаключен уайфай от комшийката... и те така от лето 2009-то.....
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 05 ноември 2011 - 22:45
Бройте ме и мен в списъка с разпарвящите се ...
Така е Наско, CRM надали знаят какво е.
Само те да бяха...
Плаша се, като отида в болница, с другите ще се оправя.
Публикувано 05 ноември 2011 - 22:48
Ооо, Мишо..забравих ти физиономията вече..
Дека се подвизаваш толкова време?
Публикувано 05 ноември 2011 - 22:55
Аз си "мислих", че само при мен е този проблем, поне така ми обясняваха от така наречената техн. поддръжка, хмм поддръжка...Много са неадекватни тея, и ние доста сме се разправяли с тях..
Но, като гледам и в София така "работят", да си гонят клиентите.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 05 ноември 2011 - 22:56
Ееее Ками - драго ми еОоо, Мишо..забравих ти физиономията вече..
Ще ми се да ти кажа, че съм бил на ваканция в далечна страна с непознати моми, ама не ме бива в лъжите.
Ангажименти, тичане, ралта - все такива приятни неща Днес се метнах до Невски, та реших после да видя какво става тук
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 06 ноември 2011 - 00:38
Е аз пък см доволен....
От почти година вече, може и над година де да знам един или два пъти ми е изключвал нета, като после се е оправял без да им звъня и т.н.
Ползвам го в пакет с цифрова ТВ и там също съм доволен.
От почти година вече, може и над година де да знам един или два пъти ми е изключвал нета, като после се е оправял без да им звъня и т.н.
Ползвам го в пакет с цифрова ТВ и там също съм доволен.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни