ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 14 септември 2011 - 06:51
Ако са същитя хора, Сашо сигурно е мод на "битака"
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 14 септември 2011 - 08:54
Вчера от 21 до 01 съм учила по немски и още имам да доучвам...а преди тва киснах 4 часа пред кабинета на личната лекарка. .
Пешо, кажи ми, ако имаш идея, понеже си инсталирах немска клавиатура на телефона, обаче не виждам къде са буквите с точки там..ü,ä,ö а ми трябват щото съм си сложила няколко немско-английски речника и не мога да търся дума като не мога да я напиша в телефона..
Пешо, кажи ми, ако имаш идея, понеже си инсталирах немска клавиатура на телефона, обаче не виждам къде са буквите с точки там..ü,ä,ö а ми трябват щото съм си сложила няколко немско-английски речника и не мога да търся дума като не мога да я напиша в телефона..
Публикувано 14 септември 2011 - 08:54
Добро утро, LiL
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 14 септември 2011 - 08:58
Вчера от 21 до 01 съм учила по немски и още имам да доучвам...а преди тва киснах 4 часа пред кабинета на личната лекарка. .
Със задържане не излизат ли, или с fn, 123 клавиши....
Коя клавиатура инсталира ?
Айде, че каква рима ми идва рано рано
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 14 септември 2011 - 08:58
Добро утро и от мен
Задържаш която буква искаш да е с точки отгоре и ще ти излезне различен вариант на буквата.
Капиш?
Задържаш която буква искаш да е с точки отгоре и ще ти излезне различен вариант на буквата.
Капиш?
Публикувано 14 септември 2011 - 09:02
Оооооо Камчо.....гут мооорг'н!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 14 септември 2011 - 09:04
доброоо..Добро утро, LiL
Тъкмо се чудех къде е тва фн на айфонаАйде, че каква рима ми идва рано рано
Абе идва ти рима, ама аз трябва да бягам до болницата да нося едни изследвания..и после малко на фризьор, че пак съм на немски довечера..
Ааа, стана..Никога не съм се сещала, че ставало със задържане, ма аз съм недосетлива, по принцип..Добро утро и от мен
Капиш?
Мерси!
Едит: Добро утро и на бай Васил..навремето в другия форум все пишех по погрешка бах Васил..още ме е срам като си спомня..
Хайде момци, хубав ден!
Публикувано 14 септември 2011 - 09:53
нема как щот са ме баннали...
чак не можело да чета
ХАХА там нали беше "ДЕМОКРАЦИЯ"
От чисто любопитсто си направих регистрация и кво да видя
Некой здраво е изперкал:
СЕРСЕМИНА :
Боли ме Ханша за Клубните траверси(повечето от тях са такива)
misterj :
Каква чалга, какви 5 лева бе Любо????? Ти побърка ли се? Слушах си ФМ+ и си пиех ракийца бе.
А иначе за какви клубари пак става въпрос? Който където иска да ходи. Аз минетчия няма да стана - да обиколя всички форуми, докато накрая намеря кой да ми прави свирка или на кой да правя свирка, само и само някой да ми се кланя.
Клубарите са ми ясни от години - практиката е - той е от нашите, оня е от другите, значи не става.
Слабички са горките и обичат да правят свирки на първия, който се окаже по-способен от тях.
С три думи - ДА ГО ДУХАТ.
Този пост е редактиран от KPAHK: 14 септември 2011 - 10:09
Публикувано 14 септември 2011 - 10:07
Малко тъпа молбичка, но никъде не мога да намеря тази песен Линк към мен, освен в посоченият линк, а бих желал да си я сваля, поне в колата да си я слушам
Ще почерпя по бира....поне
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex W163 270 CDI '03
Публикувано 14 септември 2011 - 10:15
Малко тъпа молбичка, но никъде не мога да намеря тази песен Линк към мен, освен в посоченият линк, а бих желал да си я сваля, поне в колата да си я слушам
На кой мейл да ти я пратя? Пусни си и оригинала на Sander van Doorn - Intro!
... besser langsam ankommen, als zu schnell stehen bleiben ....
http://www.leggett-automotive.com/
Публикувано 14 септември 2011 - 10:23
Публикувано 14 септември 2011 - 10:38
А по отношение на това дето КРАНК го пусна:
misterj:
Абе наистина ли са ти дали БАН само защото казваш как си оправил запалването на МЛа на лични???
А и закачката между теб и Васил си е в нормите, а тоя Радулов явно е фен на Азис, защото винаги като види някой потребител от тук и получава мензис.
Не съм очаквал от Самурая такова действие. Въобще всичко е едно и също както винаги, както в партията.
misterj:
Абе наистина ли са ти дали БАН само защото казваш как си оправил запалването на МЛа на лични???
А и закачката между теб и Васил си е в нормите, а тоя Радулов явно е фен на Азис, защото винаги като види някой потребител от тук и получава мензис.
Не съм очаквал от Самурая такова действие. Въобще всичко е едно и също както винаги, както в партията.
ex C124 220 '94
ex W163 270 CDI '03
ex W163 270 CDI '03
Публикувано 14 септември 2011 - 10:54
Благодаря ти много, дължа ти почерпка, когато и да стане, няма да забравя
За нищо! Един и същи стил музика слушаме
Публикувано 14 септември 2011 - 11:17
Хахаха, Форумни войни 3
И iPhone форума си имаме "конКУРенция" , смешна работа!
Който разбира, при по-добрия се спира!
Аз имам регистрация там, ама не съм влизал никога
Сега ще го направя само за да ме баннат
пп. ха, оказа се че нямам регистрация, Световно Неизвестни явно, щом съм попаднал първо тук
И iPhone форума си имаме "конКУРенция" , смешна работа!
Който разбира, при по-добрия се спира!
Аз имам регистрация там, ама не съм влизал никога
Сега ще го направя само за да ме баннат
пп. ха, оказа се че нямам регистрация, Световно Неизвестни явно, щом съм попаднал първо тук
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни