ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 12 септември 2011 - 21:21
Днес след като си намерих телефона, умрял... тръгнах до милите ни оператори, да си взема така желания С2
Влизам в Виваком, някъв пергиш ме покани при него, сядам, обяснявам какво искам... чука ми той името и номера в програмата и ми заявява, че съм бил нелоялен клиент
Питам -защо?!? Аз съм ви клиент от години, плащал съм си сметките, не сте ми спирали телефона и т.н.
- Защото винаги съм закъснявал с по 1-2 дни да си платя
В смисъл, аз си плащам, просто често ми се случва да забравя и да платя на другия ден...
как и да е, нервирах се и отидох в Мтел...
А там не си бях платил последните две сметки ~160лв.
Сядам, обяснявам... нито ме питат защо не плащам, нито, че съм нелоялен
Извадиха ми телефона, сключих си договор за духинг и си го взех
дори не ме питаха -защо не плащам
как и да е, на връщане, минавам пак през виваком, бях забравил да платя на майка ми телефоните...
влизам с торбичка на мтел, в другата ръка с таблета... и пак тоя, същия пергиш, почна да ми предлага интернет планове, вика -ооо, ама вие и таблет имате, искате ли едно планче?!?
Викам му, а бе, смотльо, аз преди малко бях при теб, исках телефон за 1000лв. щях и план за дейта да взема, сигурно и още нещо щеше да ми пробуташ, а ти ме изгони, защото съм закъснявал с 1-2 дни
Дори и не помнеше, че преди малко съм бил при него...
Та по тоя повод се сетих за един случай в Лондон
Бях на O2, и дойде време да си подновявам договора, обаждам се на оператора, казвам, че искам да си подновя договора и искам да взема SE W800, тамън беше излязъл и беше голям хит.
При което тя ми казва, че го нямали наличен и да чакам не знам си колко време...
А аз нервен и казвам, ми ок, аз ще се обадя в Водафон, те го има и ще сключа договор с тях
На другия ден, дойде куриер, с новия ми договор за подпис и с телефона ми, от O2 разбира се
Имаше и писмо с извинение, и колко били държали на мен като клиент и али бали... там резонните извинения в такива случаи
Като знам всичко това, ми стана доста мъчно, че живея тук....
Кога ли ще почнат да разбират, че клиента е най важния... кога ли ще почнат да се борят за нас?!?
Сега ако се обадя в Мтел да им кажа, че отивам в Глобул, дали ще се опитат да ме задържат, или ще ми пожелаят "на добър час" ?!?
и така...
Влизам в Виваком, някъв пергиш ме покани при него, сядам, обяснявам какво искам... чука ми той името и номера в програмата и ми заявява, че съм бил нелоялен клиент
Питам -защо?!? Аз съм ви клиент от години, плащал съм си сметките, не сте ми спирали телефона и т.н.
- Защото винаги съм закъснявал с по 1-2 дни да си платя
В смисъл, аз си плащам, просто често ми се случва да забравя и да платя на другия ден...
как и да е, нервирах се и отидох в Мтел...
А там не си бях платил последните две сметки ~160лв.
Сядам, обяснявам... нито ме питат защо не плащам, нито, че съм нелоялен
Извадиха ми телефона, сключих си договор за духинг и си го взех
дори не ме питаха -защо не плащам
как и да е, на връщане, минавам пак през виваком, бях забравил да платя на майка ми телефоните...
влизам с торбичка на мтел, в другата ръка с таблета... и пак тоя, същия пергиш, почна да ми предлага интернет планове, вика -ооо, ама вие и таблет имате, искате ли едно планче?!?
Викам му, а бе, смотльо, аз преди малко бях при теб, исках телефон за 1000лв. щях и план за дейта да взема, сигурно и още нещо щеше да ми пробуташ, а ти ме изгони, защото съм закъснявал с 1-2 дни
Дори и не помнеше, че преди малко съм бил при него...
Та по тоя повод се сетих за един случай в Лондон
Бях на O2, и дойде време да си подновявам договора, обаждам се на оператора, казвам, че искам да си подновя договора и искам да взема SE W800, тамън беше излязъл и беше голям хит.
При което тя ми казва, че го нямали наличен и да чакам не знам си колко време...
А аз нервен и казвам, ми ок, аз ще се обадя в Водафон, те го има и ще сключа договор с тях
На другия ден, дойде куриер, с новия ми договор за подпис и с телефона ми, от O2 разбира се
Имаше и писмо с извинение, и колко били държали на мен като клиент и али бали... там резонните извинения в такива случаи
Като знам всичко това, ми стана доста мъчно, че живея тук....
Кога ли ще почнат да разбират, че клиента е най важния... кога ли ще почнат да се борят за нас?!?
Сега ако се обадя в Мтел да им кажа, че отивам в Глобул, дали ще се опитат да ме задържат, или ще ми пожелаят "на добър час" ?!?
и така...
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 12 септември 2011 - 21:45
Дай номер, да те замеря с един ммс...Някой с настроен телефон за ммс? Колегата с iPhone-a се оказа, че нямал iНастройки
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 12 септември 2011 - 22:02
Блях, Самсунг... Дано да е по-добър от единицата и да са му пооправили мейл клиента, предишния беше меко казано безобразен.
Намерихте ли ММС решение?
Намерихте ли ММС решение?
Публикувано 12 септември 2011 - 22:05
Дай номер, да те замеря с един ммс...
мтелския в профила ми...
Публикувано 12 септември 2011 - 22:17
ЧеститоооКупих си Samsung Galaxy SII
П.П. Кво прайте пийпъл?
Публикувано 12 септември 2011 - 22:22
Даже имам деливери репорт, че си го получил.мтелския в профила ми...
Публикувано 12 септември 2011 - 22:22
Публикувано 12 септември 2011 - 22:23
Кво значи с настроен за ммс телефон?
На мен от глобул ми изпратиха mms gprs configuration и като кликнах на тях се инсталираха и запаметиха..говоря за самсунга де
На мен от глобул ми изпратиха mms gprs configuration и като кликнах на тях се инсталираха и запаметиха..говоря за самсунга де
Публикувано 12 септември 2011 - 22:24
Даже имам деливери репорт имам, че си го получил.
виж моя дали ще дойде
Публикувано 12 септември 2011 - 22:25
Дойде и твоя, честито и ММС имаш.виж моя дали ще дойде
Публикувано 12 септември 2011 - 22:26
Кво значи с настроен за ммс телефон?
Значи, с такъв, който ги има
На теб са пратили, защото поддържат твоя телефон, но има такива, които трябва да ги правиш ръчно
За това питах, някой с настроен телефон за ммс
Споко, Радулов ми прати
Просто исках да видя, правилно ли съм си направил настройките
Публикувано 12 септември 2011 - 22:27
Аз откак имам what's app забравих какво беше ммс..
Мисля, че и за андроид го има, Триф -
Публикувано 12 септември 2011 - 22:27
Дойде и твоя, честито и ММС имаш.
Мерси!
А това е важно, защото в новия план имам 200
има да ви спамя по цял ден ха ха ха
Публикувано 12 септември 2011 - 22:29
Аз откак имам what's app забравих какво беше ммс..
Знам, ама не искам да го слагам рискувам да ти досаждам често, само теб те знам, че го имаш
Ще се превърна в оная личност дето ми е в подписа
Така ми е по добре, да те чувам, когато ти решиш
5 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни