ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 11 септември 2011 - 14:31
А бе, не разбра ли, че не съм гей!?! Колко пъти да повтарям, че съм лезбийка заключена в мъжко тяло!
Падам си само по жени, кво да се прави, късмет...
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 11 септември 2011 - 14:36
А бе, не разбра ли, че не съм гей!?! Колко пъти да повтарям, че съм лезбийка заключена в мъжко тяло!
Не на мене тия , СНУКАРАСТЕ
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 11 септември 2011 - 14:42
Хулигана - гей,? По-скоро ще стане евреин, което е също толкова невъзможно слава Богу
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 11 септември 2011 - 14:45
Хулигана - гей,? По-скоро ще стане евреин, което е също толкова невъзможно слава Богу
Типичен СНУКАРАСТ e
============================
EPIC VIDEO !
Публикувано 11 септември 2011 - 14:52
Или да прослушам чалга или да стана чалга звезда
http://www.youtube.com/watch?v=fOGhFUcGrG0
Публикувано 11 септември 2011 - 15:01
Що бе аз си те представям като ФОЛК ЗВИ3ДА .. МАЛИИИ
СМЯТАЙ ЧЕ ТИ СТАВАМ ФЕН ВЕДНАГА !
СМЯТАЙ ЧЕ ТИ СТАВАМ ФЕН ВЕДНАГА !
Публикувано 11 септември 2011 - 15:04
Смятай, че преди да се самоубия, е твърде вероятно, жена ми да ме убие докато спя
Публикувано 11 септември 2011 - 15:05
Смятай, че преди да се самоубия, е твърде вероятно, жена ми да ме убие докато спя
А за бирите вечерта .. аз след 2 часа тръгвам към сервиза .. да ЗЗЗглобиме таблото на франкенщайн .. да сложиме новите колонки .. отппред отзад .. врати а у .. и не знам колко време ще ми отнеме тая процедура .. тъй , че май няма да мога да присъствам
Публикувано 11 септември 2011 - 15:16
"...EPIC VIDEO !"
Ееее това клипче не го бях гледал ужас тръпки ме побиха. Все пак вече съм все по убеден, че има лек за тази чума да им направим парад, но вместо вазелин да им даваме напалм.
Публикувано 11 септември 2011 - 15:40
Триф, ай да пием бири верно след малко някъде около нашия район. Тъкмо зачистих салона и измих двигателя. Ако запали, съм на линия. А и шенкела е в багажника.
М/у другото ми е отвратително като видя лъскаво табло. Супер таксиджийско ми е. Насе ще те светна за един препарат за табла. Много евтин и месец поне не застава прашинка по таблото
М/у другото ми е отвратително като видя лъскаво табло. Супер таксиджийско ми е. Насе ще те светна за един препарат за табла. Много евтин и месец поне не застава прашинка по таблото
Публикувано 11 септември 2011 - 15:43
Аз позлвам от тея аерозолите пръскам на гъба .. и работата заспива .. ама за доста кратко време можеби седмица .. а това с месеца звучи перфектно
Публикувано 11 септември 2011 - 18:26
Ха - Триф, бях я забравил тази песен братче... Modern Folking - луди, луди ей. Изроди неземни!
п.с. За таблото само Пронто, секви вазелини, мазнотий и силикони са излишни и голф-изглеждащи.
п.с. За таблото само Пронто, секви вазелини, мазнотий и силикони са излишни и голф-изглеждащи.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 11 септември 2011 - 19:11
Мисия Лондон по бтв СЕГА...Става за гледане
Публикувано 11 септември 2011 - 19:36
Между другото - търся Мисия Лондон на DVD, но го няма със субтитри на английски - някакви идеи къде може да се намери?
Имам един познат англичанин и му разказвах за филма. Прояви жив интерес и исках да му подаря едно DVD, но се оказа, че е субтитрирано само на български и няма да може да го гледа. Говоря за лицензирано DVD - ще си го купя, ама просто няма!
Имам един познат англичанин и му разказвах за филма. Прояви жив интерес и исках да му подаря едно DVD, но се оказа, че е субтитрирано само на български и няма да може да го гледа. Говоря за лицензирано DVD - ще си го купя, ама просто няма!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 11 септември 2011 - 19:43
Много ми е интересно какъв е препарата за таблото!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни