И аз си имам хубав брат пък аз съм по-хубав и от негоА брат ти хубав ли е?А ти?
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 10 септември 2011 - 22:12
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 10 септември 2011 - 22:13
Еее, тъкмо викам и аз ще се запиша към вашата група..Ами няма нищо общо с тези,на които ти ходиш
Нашият е за олигофрени.
А що ти вика Пухи хамъра? А, а..я кажи, че много съмнително ми идва..пухи..
Нали знаете, че нищо не ми убягва на мен..признайте си без бой..
Само аз май не съм се научила да пия уиски, ракия, бренди,текила,бърбън и шотове..Ами добра е
Говорим си с Джони, черния и почти ме е надприказвал
То по-лесно май беше да кажа кво пия..
Хайде кийп токинг тогава и наздраве!
Публикувано 10 септември 2011 - 22:17
Насе, братко един колега разправяше "Като стъпя на пръсти виждам дъното..." Хубавото на дъното е,че можеш да се отласнеш от него... Сигурен съм, че нещата не са чак толкова зле колкото ги мислиш, освен т'ва те чакам партия за Белугата бате
Белугата сме се разбрали - това няма какво да го коментираме , бро
При мен не е чак такова .. проблема , е че мога да видя дъното и осъзнавам , че това е дъното .. обаче си продължавам да потъвам и потъвам много много бавно .. знам , че има начин да спрЪ и да задържа и да поема нагоре , но ми трябва време ( опит , годинки и тн ) да го намеря ...
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 10 септември 2011 - 22:18
Само аз май не съм се научила да пия уиски, ракия, бренди,текила,бърбън и шотове..
То по-лесно май беше да кажа кво пия..
Хайде кийп токинг тогава и наздраве!
Ше те научим, лесно е
Публикувано 10 септември 2011 - 22:23
Ками.. щото мр Биг.. се казва Аспарух
И Аспарухчо ако му кажа.. ще ти е странно май ..
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 10 септември 2011 - 22:25
Ох, ще ви стискам палци..Че нали ще ставаме магистри тука след некой и друг ден
И аз записвам последен семестър тези дни и в началото на некст иър трябва да съм магистър по международни политически отношения и сигурност..
И аз си имам хубав брат пък аз съм по-хубав и от него
Илийката..сега проверих..ти си мой набор, а брат ти 85...че сте хубави хубави сте..
Публикувано 10 септември 2011 - 22:27
Мерси Ками... Да кажеш после как е тази твоя специалност..че ми звучи интересна в интерес на истината
Аз още се чудя каква да ми е първата магистратура
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 10 септември 2011 - 22:29
Не нося на пиене аз и повече от 2 чаши вино гледам да не пия..Ше те научим, лесно е
Аз помислих, че на пушката викаш пухи..Ками.. щото мр Биг.. се казва Аспарух
Публикувано 10 септември 2011 - 22:29
Мерси Ками... Да кажеш после как е тази твоя специалност..че ми звучи интересна в интерес на истината
И аз съм тъй ... Имам още 1 семестър , че ги взех на екс няколко години .. и отсега почвам да мисля за магистратура .. ама май нищо конкретно за момента не мога да измисля ...
Публикувано 10 септември 2011 - 22:33
Шотгънчето е.. Пушкалото
Насе.. мани магистратурата лесно.. давай да оправяме другите неща брат.. лесно ще ти изберем какво да учиш
С мокра фланелка коя е сега ? Коя е блондинката с дългите крака.. на Гейнста Мен сега да се представи.. той да прецени какво да й направи...
Поздрав за всички.. че сега се завъртя на Winamp-а
Насе.. мани магистратурата лесно.. давай да оправяме другите неща брат.. лесно ще ти изберем какво да учиш
С мокра фланелка коя е сега ? Коя е блондинката с дългите крака.. на Гейнста Мен сега да се представи.. той да прецени какво да й направи...
Поздрав за всички.. че сега се завъртя на Winamp-а
Публикувано 10 септември 2011 - 22:37
Че нали ще ставаме магистри тука след некой и друг ден
Е това не го разбрах..нали ще ставате магистри след няколко дена? А се чудиш каква да е първата ти магистратура..Аз още се чудя каква да ми е първата магистратура
Насе, не мисли..гледай, чети и си харесай нещо...на мен ми дай само да уча..пфф..с кеф бих записала още 5-6 филологии или магистратури..ама не става само с учене, тези инвестиции в знания и изобщо материалните ресурси трябва да почнат да дават плодове..някога
Публикувано 10 септември 2011 - 22:39
С мокра фланелка коя е сега ? Коя е блондинката с дългите крака...
Ще се оправя ! Няма начин ..
Абе не е блондинка .. ама ... пък я познавам
Публикувано 10 септември 2011 - 22:40
Пешо, предлагам ти да организираме един курс за тая работа...Ше те научим, лесно е
Аз след 2 години съдене с КАТ загубих всички дела и както се очертава ще остана за известно време без книжка...
Та ще мога да се включа като лектор
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 10 септември 2011 - 22:41
Ми.. в смисъл такъв , че изпита е на 17ти.. И е ясно ,че ще влезем , но още не се знае какво точно
Аз съм писал няколко желания .. но кое ще е от тях ?
Аз съм писал няколко желания .. но кое ще е от тях ?
Публикувано 10 септември 2011 - 22:41
Ох котьоооо
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни