ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 10 септември 2011 - 21:25
Ми не Павка, не ще да гълта антифриз деева дзверо. Вече се чудя дали не е прецакана капачката на съда. Термостата е ОК. Парното грее, обаче не ми вдига градуси температурния датчик, което за мен значи въздушна възглавница. Освен това днес даже ми се включи перката на климатика
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 10 септември 2011 - 21:34
Насе съжелявам ,че имаш проблеми-но все пак приятелите са за това-сподели-пък може и да се намери решение,а иначе няма за какво да се сърдиш,че някои ти е казал нещо защото наистина напоследък пишеш набързо без да вникваш в темата...но разбира се ,че се извинявам ако съм те обидил нещо-поста ми беше по скоро като шега..а ако трябва да бъда честен-и аз като отворих линка ми се видя непотребен..сега като гоотворих пак чак сега видяхг ,че си пише нещата които казваш..Относно моите малоумни / дебили и тн постове напоследък ... Да такива са , но за съжаление нито съм влюбен нито нещо друго хубаво .. имам си сериозни проблеми които за момента аз самия не мога да реша , а трябва да измисля изход от ситуацията.има и такива моменти в живота за съжаление .
Респект бро..и..казвай с кво да помогнем
Публикувано 10 септември 2011 - 21:48
Насе, щи строша главата бе мен - откога ти се каня Глупости да не чувам - всички сме заедно! Казвай какво да правим? Нали знаеш, че винаги можеш да разчиташ на приятели бате?
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 10 септември 2011 - 21:53
мхм..баш там..Сифянци има ли някой да живее близо до Булевард България ?
А брат ти хубав ли е?А ти?Мс ама нищо не ми трябва просто питам,защото имаме там апартамент и брат ми сега ще учи от други ден в МУ София (да се похваля) та утре ще ходя на СФ...
Да ви се оплача..вчера забелязах,че не ми свети едното КЪс...писна ми..ама сега съм твърде заета да се занимавам с това...иначе щях да питам имате ли идеи къде в Борово могат да ми го оправят..
Публикувано 10 септември 2011 - 21:53
абе вие не ходите ли да пиете по кръчмите и дискотеките в петък вечер, бре
Публикувано 10 септември 2011 - 21:54
Насе съжелявам ,че имаш проблеми-но все пак приятелите са за това-сподели-пък може и да се намери решение,а иначе няма за какво да се сърдиш,че някои ти е казал нещо защото наистина напоследък пишеш набързо без да вникваш в темата...но разбира се ,че се извинявам ако съм те обидил нещо-поста ми беше по скоро като шега..а ако трябва да бъда честен-и аз като отворих линка ми се видя непотребен..сега като гоотворих пак чак сега видяхг ,че си пише нещата които казваш..
Респект бро..и..казвай с кво да помогнем
Не се сърдя на никой .. и дори и да се разсърдя на някой надали ще е за такова нещо аз си се усещам , но винаги е много късно ...
проблема е ..
Потъвам пич ама си потъвам бавно бавно и се опитвам да запуша дупката от няколко месеца и не успявам и не успявам и това е то .. и най накрая ми гръмна п бушона .. потъването е в работата ..
Насе, щи строша главата бе мен - откога ти се каня Глупости да не чувам - всички сме заедно! Казвай какво да правим? Нали знаеш, че винаги можеш да разчиташ на приятели бате?
Братовчеде .. Благодаря и на теб и на бат Пешо и на бай Фил ама няма как ..
ще го намеря решението , ако ще турско да стане ми не знам .. просто съм малък и нямам нужния опит...
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 10 септември 2011 - 21:55
А между другото как се наебахме с тоя малоумен курс...не е истина.Честитка брат
Иначе.. с удоволствие да се видим ама... пусто съм и утре на един курс....
Може да скокнеш до Лабиринта да се видиш с повечко хора направо
Отнякъде са изнамерили всичко,което на нас ни го предават на тъпия курс и сега си го разпращат без да са дали
и 1лев.
Вече знам утре какво ще ми предават дума по дума. Сигурно е същото като това,което на теб ще предават.
Предполагам само по Икономиката ни се различават курсовете,макар че няма да се изненадам ,ако курса за икономисти и
неикономисти реално е един и същ...
Мога да ти пратя файлчето по скайп?
Публикувано 10 септември 2011 - 21:56
Ками.. не питай.. малки са
пък за теб както знаем....
Пухи ние можем и да ходим.. можем и да не ходим.. щото сме свободни... А ти като зает.. си по-ограничен
пък за теб както знаем....
Пухи ние можем и да ходим.. можем и да не ходим.. щото сме свободни... А ти като зает.. си по-ограничен
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 10 септември 2011 - 21:56
Не, а и днес е съботаабе вие не ходите ли да пиете по кръчмите и дискотеките в петък вечер, бре
пп. LiL, доЛар вечер
Публикувано 10 септември 2011 - 21:58
Къв курс сте записали?
П.П. Малки, ама случили на съседка...
П.П.2. Добра ли е?
П.П.2. Добра ли е?
Публикувано 10 септември 2011 - 22:02
Къв курс сте записали?
П.П.2. Добра ли е?
Ами няма нищо общо с тези,на които ти ходиш
Нашият е за олигофрени.
Публикувано 10 септември 2011 - 22:03
Ами добра е
Говорим си с Джони, черния и почти ме е надприказвал
Говорим си с Джони, черния и почти ме е надприказвал
Публикувано 10 септември 2011 - 22:07
Не, а и днес е събота
ай верно че било събота .. .. сигурно зле ми деиство това време
та що не пиете събота вечер по дискотеките
Публикувано 10 септември 2011 - 22:07
Насе, братко един колега разправяше "Като стъпя на пръсти виждам дъното..." Хубавото на дъното е,че можеш да се отласнеш от него... Сигурен съм, че нещата не са чак толкова зле колкото ги мислиш, освен т'ва те чакам партия за Белугата бате.Братовчеде .. Благодаря и на теб и на бат Пешо и на бай Фил ама няма как ..
ще го намеря решението , ако ще турско да стане ми не знам .. просто съм малък и нямам нужния опит...
Публикувано 10 септември 2011 - 22:11
Ех Ками.. верно си е.. Мечта си е човек да има съседка като теб
А курса Пушкалото много точно го е определил
Че нали ще ставаме магистри тука след некой и друг ден
А курса Пушкалото много точно го е определил
Че нали ще ставаме магистри тука след некой и друг ден
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни