ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 10 септември 2011 - 18:20
Преместих андроидите и ябълките в темата за асоциациите
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 10 септември 2011 - 18:21
ТИМ... Видите ли номер 4401, а особено черни G-класи си трайте - ще спестите от зъболекар
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 10 септември 2011 - 18:49
Мислех да ти пиша нещо, ама няма.
Ти ще се сетиш
Ти ще се сетиш
Публикувано 10 септември 2011 - 18:52
Не трябваше аз оная тема не я следя, това беше персонална закачка към Пешо... нямаше нищо общо с темата за асоциации
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 10 септември 2011 - 18:55
Филипе, братле пее се старата песен на нов глас, само че сега не са с анцузи, а със фирмени сака и панталони. Ж-класите се движат минимум в чифте, и всички са бронирани. ТИМ е много, ама много силен - навлязоха в София, преди 4-5 години поне.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 10 септември 2011 - 19:01
Искаш да кажеш ,че ако изляза и започна да ги плюя,драскам и хапя и те няма да се разбягат панически,,,баси,,,,Филипе, братле пее се старата песен на нов глас, само че сега не са с анцузи, а със фирмени сака и панталони. Ж-класите се движат минимум в чифте, и всички са бронирани. ТИМ е мното, ама много силен - навлязоха в София, преди 4-5 години поне.
А иначе знам за какво говориш,но не трябва да е така...а овчето мислене винаги ще ни преследва-наслагвано е с векове....
Само ,че не им се вярва да се правят на мутри по стария начин де...просто няма смисъл вече-просто те подминават като малка муха и тва е...
гОворя принципно де-не за някои лично
Публикувано 10 септември 2011 - 19:08
Естествено!!!гОворя принципно де-не за някои лично
п.с. Пешо да не съм те засегнал лично? Ако е така да знаеш, че не е умишлено
Публикувано 10 септември 2011 - 19:23
Е Колега Пешо, бива ли така с лошо? Не е трябвало... Аз говоря за неща, които знам със 100% достоверност. Не искам да засягам никой - само и единствено факти.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни