ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 29 юли 2011 - 12:10
Някой случайно да се е занимавал с Амазон Юкей ?
За колко време горе долу се извършва доставката в АНглия ?
Ако имате някакъв опит - моля споделете
За колко време горе долу се извършва доставката в АНглия ?
Ако имате някакъв опит - моля споделете
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 29 юли 2011 - 12:21
Лелелел.. Вижте най-скъпата катастрофа...
За това звание претендира едно пътно транспортно произшествие, което стана съвсем наскоро в Монако. За щастие жертви няма, но предвид участниците в това ПТП, материалните щети не са никак малки.
Става въпрос за млада шофьорка, управляваща Bentley Azure. Дамата явно е объркала педалите или просто се е панирала, защото без каквато и да била причина помита няколко, също така доста скъпи возила.
Неволните участници в инцидента са Ferrari F430, Porsche Carrera S, Aston Martin DBS, Mercedes S-klasse, Rolls-Royce Drophead и естествено главния виновник за инцидента - Bentley-то на въпросната дама.
По разчети на застрахователите общата стойност на щетите надхвърля милион щатски долара. Нелепият инцидент удиви мнозина от жителите на Кралството, които се събраха за да видят и обсъждат последствията.
thumb_nay-skypata-katastrofa75_0.jpg 36,46K 20 Брой сваляния thumb_nay-skypata-katastrofa75_1.jpg 30,8K 21 Брой сваляния thumb_nay-skypata-katastrofa75_2.jpg 29,55K 22 Брой сваляния thumb_nay-skypata-katastrofa75_4.jpg 33,12K 22 Брой сваляния thumb_nay-skypata-katastrofa75_5.jpg 31,5K 19 Брой сваляния
Източник
За това звание претендира едно пътно транспортно произшествие, което стана съвсем наскоро в Монако. За щастие жертви няма, но предвид участниците в това ПТП, материалните щети не са никак малки.
Става въпрос за млада шофьорка, управляваща Bentley Azure. Дамата явно е объркала педалите или просто се е панирала, защото без каквато и да била причина помита няколко, също така доста скъпи возила.
Неволните участници в инцидента са Ferrari F430, Porsche Carrera S, Aston Martin DBS, Mercedes S-klasse, Rolls-Royce Drophead и естествено главния виновник за инцидента - Bentley-то на въпросната дама.
По разчети на застрахователите общата стойност на щетите надхвърля милион щатски долара. Нелепият инцидент удиви мнозина от жителите на Кралството, които се събраха за да видят и обсъждат последствията.
thumb_nay-skypata-katastrofa75_0.jpg 36,46K 20 Брой сваляния thumb_nay-skypata-katastrofa75_1.jpg 30,8K 21 Брой сваляния thumb_nay-skypata-katastrofa75_2.jpg 29,55K 22 Брой сваляния thumb_nay-skypata-katastrofa75_4.jpg 33,12K 22 Брой сваляния thumb_nay-skypata-katastrofa75_5.jpg 31,5K 19 Брой сваляния
Източник
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 29 юли 2011 - 12:24
Ако някой не е виждал.. Jeeprolet Wranglette сега е момента
В уебсайтът за онлайн търговия е-bay се появи една изключително странна обява за продажба на автомобил. Предлаганото превозно средство няма име и представлява кръстоска между Chevrolet Corvette от 1984 година и Jeep Wrangler.
Странната кола всъщност е направена на базата на въпросния Chevrolet Corvette, но в екстериорния и облик са използвани детайли от Jeep. Зевзеците веднага я нарекоха Jeeprolet Wranglette, а обявата бързо натрупа доста посещения.
Защо неизвестният "автомобилен творец" е решил да се раздели с шедьовъра си, не е ясно. За сметка на това е ясна цената на интересното "произведение на изкуството". Тя е почти толкова смешна, колкото изглежда и возилото - $1 654.
За тези пари обаче, у нас човек може да си купи единствено джантите на Jeeprolet-а. А двигателят на автомобила също не е за подценяване. Заимстван е от Chevrolet Tahoe, производство 2002 година и разполага с работен обем 5.3 литра.
Според собственика колата се намира в отлично техническо състояние.
thumb_prodava-se-mutant-na-corvette-i-wrangler_0.jpg 25,2K 19 Брой сваляния thumb_prodava-se-mutant-na-corvette-i-wrangler_1.jpg 27,92K 21 Брой сваляния thumb_prodava-se-mutant-na-corvette-i-wrangler_2.jpg 22,5K 19 Брой сваляния thumb_prodava-se-mutant-na-corvette-i-wrangler_3.jpg 25,41K 15 Брой сваляния
Източник
В уебсайтът за онлайн търговия е-bay се появи една изключително странна обява за продажба на автомобил. Предлаганото превозно средство няма име и представлява кръстоска между Chevrolet Corvette от 1984 година и Jeep Wrangler.
Странната кола всъщност е направена на базата на въпросния Chevrolet Corvette, но в екстериорния и облик са използвани детайли от Jeep. Зевзеците веднага я нарекоха Jeeprolet Wranglette, а обявата бързо натрупа доста посещения.
Защо неизвестният "автомобилен творец" е решил да се раздели с шедьовъра си, не е ясно. За сметка на това е ясна цената на интересното "произведение на изкуството". Тя е почти толкова смешна, колкото изглежда и возилото - $1 654.
За тези пари обаче, у нас човек може да си купи единствено джантите на Jeeprolet-а. А двигателят на автомобила също не е за подценяване. Заимстван е от Chevrolet Tahoe, производство 2002 година и разполага с работен обем 5.3 литра.
Според собственика колата се намира в отлично техническо състояние.
thumb_prodava-se-mutant-na-corvette-i-wrangler_0.jpg 25,2K 19 Брой сваляния thumb_prodava-se-mutant-na-corvette-i-wrangler_1.jpg 27,92K 21 Брой сваляния thumb_prodava-se-mutant-na-corvette-i-wrangler_2.jpg 22,5K 19 Брой сваляния thumb_prodava-se-mutant-na-corvette-i-wrangler_3.jpg 25,41K 15 Брой сваляния
Източник
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 29 юли 2011 - 12:25
Малее това какво чудовище е http://nfs.mobile.bg...1681&f1=details
А бре младежи, няма го Боянча ама на мен нещо много много не ми мяза на оригинално тва Е500
най-малкото волана е сменян. Иначе чочонето си е добра машинка трудна за изхранване
Публикувано 29 юли 2011 - 12:25
някъде казах , че е 250 хиляди долара .. сега милиони .. ах тези журналисти ...
Иначе и да се мъча да направя такава катастрофа няма да успея .. ЕВАЛА НА МАЦКАТА
Иначе и да се мъча да направя такава катастрофа няма да успея .. ЕВАЛА НА МАЦКАТА
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 29 юли 2011 - 12:55
ха наздраве.........
само БЕНЦ само НИЕ
Публикувано 29 юли 2011 - 13:01
Тоя Чочко го гледам от 2 години в мобилето и това е 5-я собственик който го продава.
Правете си изводите сами.
Правете си изводите сами.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 30 юли 2011 - 22:07
Извинявам се, не се сдържах, ама нали ЛИЛ търсеше подарък за мъжа си...
---------------------
Жена на богат български бизнесмен е затруднена в избора на подарък за своя съпруг и се обръща към симпатичната и млада продавачка в магазина:
- Какво ще ми предложите за един солиден и богат мъж, който си има всичко?
- Телефонния си номер, госпожо...
----------------------
Апропо, какъв подаък избра колежке?
---------------------
Жена на богат български бизнесмен е затруднена в избора на подарък за своя съпруг и се обръща към симпатичната и млада продавачка в магазина:
- Какво ще ми предложите за един солиден и богат мъж, който си има всичко?
- Телефонния си номер, госпожо...
----------------------
Апропо, какъв подаък избра колежке?
Публикувано 31 юли 2011 - 19:26
Някой колега, който минава покрай кат и се вижда с мен редовно, ако може да ми вземе две такива поставки за номерата, тия черните...
искам да са ми нови за новите пластини а не минавам през кат
иначе вътре в халето дето слагат номерата има едни лелки и чичковци, питаш и ти дават
искам чисто нови, без дупки за пластини, за да си ги направя хубаво
искам да са ми нови за новите пластини а не минавам през кат
иначе вътре в халето дето слагат номерата има едни лелки и чичковци, питаш и ти дават
искам чисто нови, без дупки за пластини, за да си ги направя хубаво
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 31 юли 2011 - 23:22
Пичове някой има ли Xbox 360,шото брат ми си прецака крака нещо и ходи трудно,пък и без това по-цял ден е скука и си мислех дали да не си взема един да си джиткам игри по жегите
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
Публикувано 01 август 2011 - 02:42
Пичове някой има ли Xbox 360,шото брат ми си прецака крака нещо и ходи трудно,пък и без това по-цял ден е скука и си мислех дали да не си взема един да си джиткам игри по жегите
Попитай Лилов....мое да измсли нещо
By Batev
Публикувано 01 август 2011 - 07:35
Аз имам кутията Х, кажи какво те интересува?Пичове някой има ли Xbox 360,шото брат ми си прецака крака нещо и ходи трудно,пък и без това по-цял ден е скука и си мислех дали да не си взема един да си джиткам игри по жегите
Голяма краста е особенно за пуцалки. за 100-тина лева може и с волан с педали да се оборудваш и тогава вече става пълна лудница.
Имам приятел, който ги хаква, ама после забравяш за мултиплей пре майкрософт.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 01 август 2011 - 11:16
Всякакви извращения за чистене на сняг бях виждал (особе в Русия са много изобретателни в тази област)...
Но снегорин влекач, на който ремаркето му рине сняг, като се изнася настрани - е такова не бях виждал!
Това не е поднасяне - конструкцията на влекача е такава, че ремаркето му се изнася настрани...
На някои от кадрите си личи, че задните гуми завиват синхронно, като изнасят или прибират ремаркето.
Но снегорин влекач, на който ремаркето му рине сняг, като се изнася настрани - е такова не бях виждал!
Това не е поднасяне - конструкцията на влекача е такава, че ремаркето му се изнася настрани...
На някои от кадрите си личи, че задните гуми завиват синхронно, като изнасят или прибират ремаркето.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 01 август 2011 - 21:26
това е в америка..
само БЕНЦ само НИЕ
Публикувано 01 август 2011 - 22:06
Не знам къде все намирам форумджий..тази седмица, отивайки в мидената ферма край Каварна и снимайки морето, съвсем случайно съм хванала и един мерцедес, който се е движел пред нас и после като преглеждах снимките видях, че е бил с пластини и пловдивски номер
12 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 12 гости, 0 анонимни