ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24115 replies to this topic
Posted 03 October 2009 - 23:59
За снимките ще тръпнеш в очакване, че имам 8 ГБ снимки и трябва да се проведе гигантско сортиране и ъплоудване
Кратък разказ може да пусна още тая вечер, ако не ме приспи мързелът...
Кратък разказ може да пусна още тая вечер, ако не ме приспи мързелът...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 04 October 2009 - 12:58
Бате къв мързел бе като ти гледам обема и чесовете дето си ги писал, ми е интересно кво става кат не те мързи!?
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Posted 04 October 2009 - 17:24
Вчера направих огроооомна грешка,понеже бях при половинката демек в Борово,вчера от немай-къде паркирах,под едно дърво.Та слизам преди час за цигари и гледам цялата кола оакана-абе пак синя,ама на бели петна
Като знам каква химия са тези пилешките коктейли,и как направо кипват лака,директно забравих,и цигари,и све-газ към първата мивка,нищо че пак ще вали,това трябваше да се разкара бързо.Може би щото колата е била мокра от дъжда,та нямаше поражения никакви,но повече под дърво НЕ.
Като знам каква химия са тези пилешките коктейли,и как направо кипват лака,директно забравих,и цигари,и све-газ към първата мивка,нищо че пак ще вали,това трябваше да се разкара бързо.Може би щото колата е била мокра от дъжда,та нямаше поражения никакви,но повече под дърво НЕ.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 04 October 2009 - 17:45
Имаше едан такава снимка в нета.
Защо не снима та да сравняваме
Защо не снима та да сравняваме
Posted 04 October 2009 - 17:53
Дам, в Борово НИКОГА няма къде да се спре...а и през ден затварят възлови улици заради строежи..Вчера направих огроооомна грешка,понеже бях при половинката демек в Борово,вчера от немай-къде паркирах,под едно дърво.Та слизам преди час за цигари и гледам цялата кола оакана-абе пак синя,ама на бели петна
Posted 04 October 2009 - 18:01
Ами трябваше,ама не ми беше до снимки-вече си представях петната по лака...Защо не снима та да сравняваме
Покрай Борово,оцених гаража си,или по-скоро паркомястото-именно тук се научих да оставям бележка с тел.номер и редовно ми звънятДам, в Борово НИКОГА няма къде да се спре...а и през ден затварят възлови улици заради строежи..
По-хубаво да не говоря за тесните двупосочни улички в същия квартал,където няма място за разминаване,и редовно си чакаш по 2-3мин,за да освободят лентата ти.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 04 October 2009 - 19:43
Определено се обърка движението в Борово. Не е съвсем като в Лозенец, ама пък има такива "изумруди" тука... хем виждат, че ако влязат в кръстовището - ще затапят движението, хем се бутат напред. И аз почнах да си оценявам гаража и мястото пред него.
Posted 05 October 2009 - 19:00
Колко пари е нормалната цена за джанти втора употреба?
Не продавам, искам да си купя.
"Зависи" не ме устройва като отговор.
Posted 05 October 2009 - 19:23
Колко пари е нормалната цена за джанти втора употреба?
То така ма кажи поне железни или ...
Posted 05 October 2009 - 19:28
Ако не те устройва като отговор, оставаш без отговор
Кажи поне стоманени или алуминиеви и какъв размер?
За пример - аз моите алуминиеви 16 цола широки 7 инча авангард голям бъбрек немска реплика ги взех за 500 лв. 4 броя със стари гуми, които изкараха тоя сезон, но вече са за боклука - едната от четирите гуми е различна (което не е добре, ама не е смъртоносно). Същия модел се намира между 400 и 600 лв. т.е. мисля, че го взех на някаква средна цена. На Петрохан ги изкривих преди известно време (две джанти) и майсторът каза, че щом са издържали, значи са качествени. Лошите биха се спукали при удар с такава сила.
На опела бях купил 4 бр 14 цолови алуминиеви оригинални на Опел за 100 лв. Стоманени 14-ки се намират и по 20 - 25 лв за брой ако са в добро състояние и без ръжда...
Кажи поне стоманени или алуминиеви и какъв размер?
За пример - аз моите алуминиеви 16 цола широки 7 инча авангард голям бъбрек немска реплика ги взех за 500 лв. 4 броя със стари гуми, които изкараха тоя сезон, но вече са за боклука - едната от четирите гуми е различна (което не е добре, ама не е смъртоносно). Същия модел се намира между 400 и 600 лв. т.е. мисля, че го взех на някаква средна цена. На Петрохан ги изкривих преди известно време (две джанти) и майсторът каза, че щом са издържали, значи са качествени. Лошите биха се спукали при удар с такава сила.
На опела бях купил 4 бр 14 цолови алуминиеви оригинални на Опел за 100 лв. Стоманени 14-ки се намират и по 20 - 25 лв за брой ако са в добро състояние и без ръжда...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Posted 05 October 2009 - 21:27
Старост-нерадост
Значи иде реч за стоманени джанти от прохождащо ателие за гуми.
Офертата от днес сутринта е 10 кинта за 15-ка джанта. И най-важното - имат от мойто ЕТ 31.
Обаче са доста ръждясали и се питам струват ли тия пари.
Извинете ме за неточния въпрос.
Значи иде реч за стоманени джанти от прохождащо ателие за гуми.
Офертата от днес сутринта е 10 кинта за 15-ка джанта. И най-важното - имат от мойто ЕТ 31.
Обаче са доста ръждясали и се питам струват ли тия пари.
Извинете ме за неточния въпрос.
Posted 05 October 2009 - 21:34
Песъкоструй, боя и си в играта...
Posted 05 October 2009 - 21:38
Аааааааа, песъкоструйка. И да им вдигна цената двойно.
Има прекрасна шкурка върху дунапренена гъба. Една кутия грунд за 4 лв. и един черен мат спрей за още 4 лв. и са като нови. Мисля.
БЕЗЦЕННО
Има прекрасна шкурка върху дунапренена гъба. Една кутия грунд за 4 лв. и един черен мат спрей за още 4 лв. и са като нови. Мисля.
БЕЗЦЕННО
Posted 05 October 2009 - 21:41
Сега бях при съседа и го чух да казва, че Гражданската отговорност за неговата каляска (Рено9) е 176 лева, а се очаквало да се вдига още.
Някой да светне ламбата.
Някой да светне ламбата.
Posted 05 October 2009 - 21:48
Сега бях при съседа и го чух да казва, че Гражданската отговорност за неговата каляска (Рено9) е 176 лева, а се очаквало да се вдига още.
Някой да светне ламбата.
Миналата седмица поднових моята в Лев инс - 206лв за 2500см/3.
Най евтино засега е в Булинс,ма го разбрах три дни след като бях дал кинтите.
За догодина се очаква да се връткат около 300ЕВРА...тва ако стане
10 user(s) are reading this topic
0 members, 10 guests, 0 anonymous users