ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 06 юли 2011 - 13:29
нищо не каза за филма
Публикувано 06 юли 2011 - 14:14
на мен лично много ми хареса заради ефектите
дет се вика яко фентъЗи , ако се чудиш дали да го гледаш .. спри .. направо отивай
дет се вика яко фентъЗи , ако се чудиш дали да го гледаш .. спри .. направо отивай
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 07 юли 2011 - 15:15
Само аз ли имам проблем с EPC-то или има и други ?
By Batev
Публикувано 07 юли 2011 - 15:24
Ако на някой му бачка няма да е лошо да провери един номер, че ми е малко спешно
By Batev
Публикувано 07 юли 2011 - 15:54
Кажи номера
Публикувано 07 юли 2011 - 17:15
Кажи номера
Само да поясня става въпрос за щипките на праговете....тези щипки, които влизат челно в прага......а не тези, които са под вратите....нямам в момента фото, за да снимам да го евааа.
Тъй като аз съм преди фейса, а праговете са след фейса ще ти дам вина на мерцедес след фейса а той е WDB 2100261B338746
Счупени са ми щипките и в целия град немога да ги открия......може да ми ги диставят ама трябва да им дам номера на щипката.
Пояснявам, че праговете имат два вида щипки по тях едните са по голями, а другите по малки......става въпрос за малките......дано това да те ориентира.
Тези щипки се намират в предния карй на прага демек влизат точно в предния калник в най долната му част.
П.С Ако свършим работа бирата е от мене
By Batev
Публикувано 07 юли 2011 - 18:35
Виж дали за някои от тези щипки на снимката става въпрос.
Чудя се на такива хора, които си правят труда да праскат минуси - дребни душици.
Аз дори и да видя мнение ,което не ми харесва ,никога няма да набия минус на автора.
Сигурно този,който ми е сложил минус е получил душевен оргазъм /а може и физически/,
докто е натискал това така привлекателно бутонче.
Ето затова хората ще ходят по другите форуми.
Чудя се на такива хора, които си правят труда да праскат минуси - дребни душици.
Аз дори и да видя мнение ,което не ми харесва ,никога няма да набия минус на автора.
Сигурно този,който ми е сложил минус е получил душевен оргазъм /а може и физически/,
докто е натискал това така привлекателно бутонче.
Ето затова хората ще ходят по другите форуми.
Публикувано 07 юли 2011 - 19:12
Да попитам - някой да има бояджийски пистолет подходящ за латекс, да е в София и да има неудържимо желание да услужи с него за един уикенд?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 07 юли 2011 - 21:02
Виж дали за някои от тези щипки на снимката става въпрос.
Колегата голямо благодарско......и за бирата не съм забравил да знаеш.
Те това е да живееш в дълбоката провинция мамка му......едни щипки да ми спъват работата....дееебаа.
By Batev
Публикувано 07 юли 2011 - 21:05
Да попитам - някой да има бояджийски пистолет подходящ за латекс, да е в София и да има неудържимо желание да услужи с него за един уикенд?
Илийкатааа имам този с който си боядисват колата.....бояджийски е ама мнооо хора го използват и за латекс като казват, че няма проблем, но ще ти трябваа и въздух за него.
By Batev
Публикувано 07 юли 2011 - 21:35
Илия, можеш ли да махнеш минуса при рейтингите. Ако не може, няма лошо и цялата рейтинг система да се махне. Верно е грозно да се праскат така. Пушката е прав.
Гангста, брат, мисля че имах една щипка в гаража. Ако е там, искаш ли да я снимам?
Гангста, брат, мисля че имах една щипка в гаража. Ако е там, искаш ли да я снимам?
Публикувано 08 юли 2011 - 00:59
Коцка брооо трябват ми 5 бройки....защото на един праг има по 3......а аз имам само една здрава.
Но ще се оправя.....ще ги поръчам утре и надявам се до понеделник да дойдат.
Ако пътувам до Пловдив в Събота навръщане ще намина да си ударим една срещичка....пък и да си взема плафона
By Batev
Публикувано 08 юли 2011 - 08:34
Айде - можете само положителна репутация да давате!
Ако някого нещо не го кефи - да не гласува изобщо!
Ако някого нещо не го кефи - да не гласува изобщо!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 08 юли 2011 - 11:34
За кой уикенд ти трябва само кажи.Ще ти дам и пистолет и компресор ако искаш.Да попитам - някой да има бояджийски пистолет подходящ за латекс, да е в София и да има неудържимо желание да услужи с него за един уикенд?
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрещното движение може някой да те шибне отзад !!!
Публикувано 08 юли 2011 - 16:09
Вероятно 16.07 - съботата... ще ти звънна, като наближи Мерси
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни