ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 19 юни 2011 - 20:43
нещо трябваше да се отметне............. некъде в по предните страници Хулигана беше писал как
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 19 юни 2011 - 20:44
Бреееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
http://nfs.mobile.bg...2634&f1=details
От тази автокъща си къпих цедката и съм много доволен от момчетата. И от цените доста смъкват.
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 19 юни 2011 - 22:02
Винаги съм бил убеден, че това се чете Токата (като тока на колан)...
Готов си, ша черпиш друг път...
Това ми прозвуча че "ще черпя, ама друг път"
Нямаш ядове, до месец като ми стане готова зелената тупалка ще намина през някоя среща да подразня народа и ще почерпя
Публикувано 20 юни 2011 - 01:09
https://www.vbox7.com/play:6ec4370e
А ние продължаваме и тази вечер .. само , че от налко по късен час , че то един път се живее .. Честит ми първи ден от 21 годишнината както Mе поздрави един приятел .. ОТ НАС НАЗДРАВЕ !
А ние продължаваме и тази вечер .. само , че от налко по късен час , че то един път се живее .. Честит ми първи ден от 21 годишнината както Mе поздрави един приятел .. ОТ НАС НАЗДРАВЕ !
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 20 юни 2011 - 12:46
Чак сега го виждам... Насе да ти е жив и здрав малкия тигър - страшен пич е Ще те радва много да знаешЗдравейте колеги.
Днес моя син Яни става на 13 години и пълноценно става тинейджър. Повечето от вас го познават и лично, идва с мен на сбирките.
Та - почерпете се.
Яни - муцун, надявам се да се видим скоро пак
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 20 юни 2011 - 13:13
Ами да ти кажа честно, и той пита кога пак ще се събираме.
Но първо ще отскочиме до морето. Идния месец.
Но първо ще отскочиме до морето. Идния месец.
Публикувано 20 юни 2011 - 13:19
Апропо, ходих до Македония да видя прословутата им кръчма. Много е готино, има езеро, зоопарк, въжен мост, абе мераклииска работа. Собственика бил митничар, така че пари не са жалени. А покрай езерото има оформени места като сепарета, но се виждат клиентите и могат да си казват "наздраве". Има и две плаващи зали в езерото, ама са закотвени. Лошото е, че няма къде да се спи. В самия комплекс има места за 6 човека, а по-надолу хотел за около 20. В крайна сметка е близо до Кюстендил, на около 50-70 км.
А храната, храната е чудесна. Едни плескавици, кременадли, вешалици. И ракия...
Але пак ще ида.
Имат и сайт
Але пак ще ида.
Имат и сайт
Публикувано 20 юни 2011 - 13:43
Лъжец, кога ходи? Ти от черешите не си слязъл за ракия ми говориш!Апропо, ходих до Македония да видя прословутата им кръчма. Много е готино, има езеро, зоопарк, въжен мост, абе мераклииска работа. Собственика бил митничар, така че пари не са жалени. А покрай езерото има оформени места като сепарета, но се виждат клиентите и могат да си казват "наздраве". Има и две плаващи зали в езерото, ама са закотвени. Лошото е, че няма къде да се спи. В самия комплекс има места за 6 човека, а по-надолу хотел за около 20. В крайна сметка е близо до Кюстендил, на около 50-70 км.
Але пак ще ида.
Имат и сайт
Аз чух за Босилеград, Македония вече не е оферта!!!!
Публикувано 20 юни 2011 - 13:45
M/у другото изглежда много добре
Публикувано 20 юни 2011 - 15:42
Лъжец ли ме наричаш ?!? И бях там, и ракия пих, и плескавици ядох. Пукни се.Лъжец, кога ходи?...
На връщане кара жена ми.
Публикувано 20 юни 2011 - 15:44
Аз в Босилеград ходих преди доста често ама нещо ... спря да ми харесва
Мястото което Атанасов е предложил ми изглежда ... СУПЕРСКО
Мястото което Атанасов е предложил ми изглежда ... СУПЕРСКО
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 20 юни 2011 - 16:10
до там лесно, а на обратно?
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни