Е получих си отговора от моя човек 600 евро и след 6 дни ще може да я качи, като има и чмр за всеки случай. Отделно намерих и план Б за 650, което пак ми влиза в бюджета.
Този пост е редактиран от Klimfilt: 10 март 2020 - 22:38
Публикувано 10 март 2020 - 22:37
Този пост е редактиран от Klimfilt: 10 март 2020 - 22:38
Публикувано 11 март 2020 - 19:01
Публикувано 17 март 2020 - 18:50
Публикувано 17 март 2020 - 20:19
Преди обяд онлайн училище, след обяд онлайн работа.
Нема начин!
Публикувано 17 март 2020 - 20:50
Жега ... цял ден на двора на село. И около мен само птички и пчелички.
Сега пак в София затворен.
Този пост е редактиран от IIVVOO: 17 март 2020 - 20:53
Публикувано 18 март 2020 - 08:30
Аз си работя на макс , както се казва за едни сватба за друг брадва. Доста ме изнервя ситуацията и цялото лелечене около тоя вирус. Нямам търпение всичко да приключи и да си дойдат нещата по местата. Не знам колко хора ще умрат от тая болест ,но със сигурност доста ще фалират.
Публикувано 18 март 2020 - 08:51
със сигурност
вече няма туристи и най-вероятно ще бъде така през цялата 2020
Този пост е редактиран от IIVVOO: 18 март 2020 - 09:00
Публикувано 18 март 2020 - 09:32
Публикувано 18 март 2020 - 09:51
И аз си бачкам, пътувам си всеки ден и така.
Определено е по-спокойно, като изляза пред офисът е някаква страскаща тишина.
Толкова тихо в София не помня да е било.
Чуват се само кучета и пистаркаджии някъде в далечината - околомръсно или цариграцко.
Хубавото време е рай за мотирджиите или поне за тези, дето са в отпуск или хомо офис, което е почти същото
Аз обаче изтеглих къстата клечка и си клеча в офиса по цял ден.
Тааа... Същото но по-спокойно
Публикувано 18 март 2020 - 10:27
Няма страшно!
Италиянците Май месец ще измислят ваксина против вируса и туризма ще се възвърне на време
По скоро Roche, Bayer или China.
Те Итал се лекуват с медикамент(за стари вируси) на Унгарската фирма която им го предоставя безплатно.За съжаление преди три седмици се скъсах да търся лекарството тук в БГ,но ударих не на камък а на гранитна съкла- забранено в БГ, а повечето аптеки не са го и чували.
Този пост е редактиран от IIVVOO: 18 март 2020 - 10:34
Публикувано 18 март 2020 - 14:25
Как я карате по време на вируса? Ние сме вкъщи.
Тук в Англия... тихата лудост...
Или Борката знае нещо повече от другите държави,или са тотални идиоти и до седмица ще стане апокалипсис.
Училищата са отворени и повечето са на работа
Публикувано 18 март 2020 - 14:32
Публикувано 18 март 2020 - 16:49
Здравейте, има ли тема за избор на авто каско? Нещо не намирам конкретна такава.
Ако не, вие от къде сте доволни?
Бъдете здрави!
Изпратено от моят ANE-LX1 с помощта на Tapatalk
Няма такава тема за избор на застраховател. За всички се пишат както лоши така и добри неща.
Тук в Англия... тихата лудост...
Или Борката знае нещо повече от другите държави,или са тотални идиоти и до седмица ще стане апокалипсис.
Училищата са отворени и повечето са на работа
Те знаят, че докато се разболеят военните лаборатории ще започнат тестването върху хора на новата ваксина която даде резултат при животните с борбата с covid-19. ( казал им го 007 )
Пазете се защото ние както винаги ще сме последни на опашката.
"CanSino Biologics said it received Chinese regulatory approval to start human trials of a vaccine against the novel coronavirus, another example of a potential weapon against the illness being fast-tracked for testing as the global death toll escalates and nations impose lockdowns on their citizens.
The vaccine, co-developed by the HKSAR-listed company and China’s Academy of Military Medical Sciences, will undergo clinical trials in Wuhan, CanSino Biologics said in a statement to the Hong Kong Stock Exchange on Wednesday.
..;."
Този пост е редактиран от IIVVOO: 18 март 2020 - 16:57
Публикувано 18 март 2020 - 16:51
Ок, благодаряНяма такава тема за избор на застраховател. За всички се пишат както лоши така и добри неща.
Те знаят, че докато се разболеят военните лаборатории ще започнат тестването върху хора на новата ваксина която даде резултат при животните с борбата с covid-19.
Пазете се защото ние както винаги ще сме последни на опашката.
Публикувано 20 март 2020 - 12:27
Silver star не останаха по-назад от другите :
Нови услуги в оторизираните сервизи на Mercedes-Benz в България, свързани с извънредната ситуация:
✅ Безплатна услуга врата до врата
✅ Дезинфекция на интериора на автомобилите
✅ Доставка на резервни части с куриер до адреса на клиента
В допълнение на тези извънредни мерки продължаваме и с обичайните грижи и услуги:
Service 24h
Поръчка на резервни части и аксесоари по имейл и телефон
Online заявки за резервни част за бизнес клиенти
Сервизни консултации по телефона
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни