Ми хайде аз да споделя, че най-после финиширахме сагата с колата.
Много съм доволна от продажбата на колата си. Появи се купувач, който бе изпратен от шефа си и не казваше кой е шефът му, но аз все пак съм истинско разузнаване под прикритие и веднага разбрах кой е. Как да е. Кара я младежа, харесаха я. Записаха час за преглед цялостен на колата в Силвър стар. Там я гледаха 4 часа.. не преувеличавам. Написали квото са видели, което е нищожно..и някоя друга забележка по боята.. от спиране по молове и хора, които не пазят околните коли. Воланът ми беше също обелен малко, защото карах с кожени ръкавици години наред (отчитам го като грешка). Как да е. Бели кахъри дет се вика. И я продадохме. На министър (действащ), който я купува за подарък на дъщеря си, която става на 26. И съм доволна, че колата веднага я закараха да й полират фарове, воланът се е измил (някак си), бе ще се гледа като писано яйце, както и исках и както я гледах и аз.
Седмица след продажбата вече младежа каза и кой е министъра официално и ми донесе бутилка скъпо бяло вино от него със пециална благодарност, че съм му продала толкова пазена, гледана и страхотна кола.
Навсякъде се били чудели как можело жена да я е карала ( не знам що такова мнение за жените имат всички..недоумявам). Е, трудна ми беше раздялата с колата, но ми олекна, че я взимат хора, които ще се грижат за нея. Нямало да й сменят номера, така че ще си я виждам из София. Още нещо - въобще не се пазариха за цената. И съм доста доволна от цената и се радвам, че не е я дадохме за 25 000, както ни предлагаха по автокъщи и автомобилни представителства.
Една седмица покарахме електрички на SPARK, които пъх хич не са зле също и вече мога да се похваля с новото возило.
Пак е мерцедес, за моя радост,
ML 63 AMG 2014 г. , който е в прекрасно състояние и почти няма екстра, която да я няма в него. Плюс, че му удължихме с още една година гаранцията от Силвър стар.
И така - черен, 510 конски сили, бензин, V8 biturbo. Е, разходът ще е голям - то е ясно, но и кефът също. Лилчето е много доволно - тва как ръмжи красивооо. Сега остава да свикна с него и с големите габарити, но то лесно се свиква с хубавото. Та, оставам в клубЪТ, щете или не.