Има шанс да се продаде около тази цена. Колата е мераклийска и фрашкана с екстри!
Личното ми мнение е, че трябва да се наблегне на тези извън стандартното оборудване, а не да се публикува пълният списък с тях. Най-общо например на тези:
218 REAR-VIEW CAMERA
234 BLIND SPOT ASSISTANT
249 INTERIOR AND EXTERIOR MIRROR, AUTOMATICALLY DIMMING
252 COLLISION WARNER (FCW)
476 AUTOMATIC LANE RECOGNITION
477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
500 ELECTRIC FOLDING OUTSIDE MIRROR
538 ATTENTION ASSIST (DROWSINESS DETECTION)
581 AUTOMATIC CLIMATE CONTROL
218 REAR-VIEW CAMERA
235 ACTIVE PARK ASSIST
252 COLLISION WARNER (FCW)
476 AUTOMATIC LANE RECOGNITION
477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
500 ELECTRIC FOLDING OUTSIDE MIRROR
538 ATTENTION ASSIST (DROWSINESS DETECTION)
581 AUTOMATIC CLIMATE CONTROL
Освен това снимките са любителски, снимани със смартфон и по стандартен начин, а като следствие обявата не се различава (изпъква) от другите подобни.
@Lil, ако искате да продадете колата на добра цена, намерете човек с око за снимане, хубав апарат, пейзаж и слънце.
Бялото иска малко по-тъмни цветове наоколо, за да изпъкне на контраста.
Между другото, тези също са снимани със смартфон на прима виста:
$_57 (4).jpg 236,28K
11 Брой сваляния
$_57 (5).jpg 228,19K
10 Брой сваляния
Не ви познавам, а и отскоро съм тук, но имам усещането, че може да изчаквате спокойно продажбата.
В тази ситуация аз, обаче бих връчил ключовете на този, който първи сложи 28000 лв. на масата.
Нормално е много хора да кажат "Кой те пита и защо даваш непоискан акъл?" Отговорът е "Тук е форум и споделяме мнения."
Пък имам и пристрастия към този модел.
P.S. Симпатичният младеж, който купи предишната ми кола сподели след време, че като видял снимката с люка е разбрал, че това е колата!
DSC00779a.jpg 354,14K
10 Брой сваляния
DSC00778a.jpg 539,65K
10 Брой сваляния
@Lil, коя е следваща? Не знам какво и е неудобното на А-класата (освен багажника, но на мен той вече не ми е нужен)?