Честито
Супер
Не , че ми е важно кой , къв е
Публикувано 06 февруари 2018 - 16:08
Честито
Супер
Публикувано 06 февруари 2018 - 16:44
Честито
Супер
То и за мене не е бре, Насе Който си ме познава, знае че ми е само до титли- хехех
Просто се връщам към екипа, най-малкото, защото съм им длъжник, доста време ме покриваха, докато се занимавах с други неща...
Отделно на това, сега имам повече време и така
Публикувано 06 февруари 2018 - 18:40
То и за мене не е бре, Насе Който си ме познава, знае че ми е само до титли- хехех
Просто се връщам към екипа, най-малкото, защото съм им длъжник, доста време ме покриваха, докато се занимавах с други неща...
Отделно на това, сега имам повече време и така
Жив и здрав бате Фил
Публикувано 06 февруари 2018 - 19:00
Фил, жив и здрав да си! Радвам се, че те виждам отново активен тук.
Надявам се да се видим скоро време и на живо
Публикувано 06 февруари 2018 - 19:17
Фил, жив и здрав да си! Радвам се, че те виждам отново активен тук.
Надявам се да се видим скоро време и на живо
Ванка,
задължително ще се видим, аз иначе за какво съм го взел тоя дзвер Само да ме вози до хубави места, с хубави хора Само да се постопли, че пусто няма 4х4
Публикувано 06 февруари 2018 - 21:14
Публикувано 06 февруари 2018 - 21:50
Публикувано 06 февруари 2018 - 22:00
Някои хора откровенно ги е яд, че нямаше кога да се порадват на куатрото...
Хари, мани майтапа, ама един от най-големите ми кефове, беше като карах 200тата в Драгалевци, зимата. Голямо копане, голямо катерене на всякакви места и голям смях, като подминавам закъсалите "лимузини"
В момента, ако имах излишни пари, бих се триумил много сериозно между 221ца, А8ца (след 2011) и Панамера (е, с последната малко прекалих, но ногу ми харесва )
Публикувано 06 февруари 2018 - 23:08
то между последните 3 няма как човек да се двоуми, панамерата е ясна
Публикувано 07 февруари 2018 - 00:01
то между последните 3 няма как човек да се двоуми, панамерата е ясна
Което ме въвежда в един размисъл, които се чудех наскоро (усмихвам се, щото знам, че на Преторианеца, ще му дойде много вече, поредното ми чудене за кола )..
Та-по едно време сериозно се зачудих дали да не се метна в един 60-70 бона на изплащане и да си взема тая мръсна гъзария Панамерата
Обаче ! Никъде не намерих сведения относно поддръжката, някакви резонни проблеми и изобщо, какво да се гледа...после съвсем се отказах, защото хората все още си мислят, че тия Панамери са по 200 бона и като се появя с такава кола, ще си направят някои грешни изводи
С други думи-някой с лични или много близки наблюдения върху Панамера, конкретно тия от 300 коня, че тия от 400 май все пак имат някакви проблеми с мотора?
Публикувано 07 февруари 2018 - 00:42
мислиш ли да вземаш кредит, тая кола не е за теб.
фаровете ги крадат като все едно си оставил 100левка на улицата, само че ти струват между 2 и 4к или много мъки със застрахователи,
въздушното окачване дава ядове, то е с газ и като спука възглавница си трябва ново пълнене, освен разбира се цената на амортисьора (нещо с рециклирани, афтърмаркет дават проблеми)
имат проблеми по електрониката и може да ти вгорчи живота
майстори почти няма читави за тая кола, от тук идват горните проблеми като цяло...
но като оставим тези дреболии е доста добра машина, без особено изразени проблеми, имам близки впечатления от една 400кс, разхода и беше в повечко спрямо вървежа, все пак атмосферен в8, гумите й скъпи - обикновенно са на 20ки, но возия, поведение, качество на изпълнение, може да бъде описано само с една дума - порше.
4.8 мотора е с директно впръскване и не подлежи на газифициране, но се води по здрав от стария 4.6 двигател. (4.6 не се слага на панамера)
дизела не знам как върви, аз бих гледал турбо или турбо ес и бих си приготвил едни 10к за екстремни ремонти, ако вземам такава кола
Публикувано 07 февруари 2018 - 08:03
Porsche...never again! Never!
Още не мога да се оттърва от Кайена
Публикувано 07 февруари 2018 - 08:48
Което ме въвежда в един размисъл, които се чудех наскоро (усмихвам се, щото знам, че на Преторианеца, ще му дойде много вече, поредното ми чудене за кола )..
Та-по едно време сериозно се зачудих дали да не се метна в един 60-70 бона на изплащане и да си взема тая мръсна гъзария Панамерата
Обаче ! Никъде не намерих сведения относно поддръжката, някакви резонни проблеми и изобщо, какво да се гледа...после съвсем се отказах, защото хората все още си мислят, че тия Панамери са по 200 бона и като се появя с такава кола, ще си направят някои грешни изводи
С други думи-някой с лични или много близки наблюдения върху Панамера, конкретно тия от 300 коня, че тия от 400 май все пак имат някакви проблеми с мотора?
Ааа, не! Взимай каквото ти е на сърце. Само ми се обади като решиш, че ще махаш купето заради някоя щуротия.
Ъпдейт: пооправих един-два препинателни знака, че беше с подменен смисъл и не-съвсем-грамотно написано.
Публикувано 07 февруари 2018 - 09:17
Имам един познат с Панамера от Варна, много е доволен от нея. Каза, че е много здрава и читава машина. Сега ако скоростната кутия с двата съединителя се прецака си ебало мамата, но това е друг въпрос. Иначе може би наистина няма много майстори, които им разбират на тези коли. Фаровете се захващат така, че да не могат да излязат лесно. Обаче тази кола да я оставиш да нощува на улицата си е пълен абсурд...
Публикувано 07 февруари 2018 - 10:27
Да де,
аз затова Ви казах, че съм се отказал да купувам Панамера (комбинация от всичките Ви мнения)
В момента съм се отказал да купувам каквото и да е, щото ще трябва да жертвам купето, а то си е машина
Иначе-Пухи,
евала на пичовете дето могат да извадят сто големи в кеш и да си купят движимо имущество, аз обаче съм обикновен работник и трябва да мисля за колата като месечен разход, а не като инвестиция Както е и в цял свят почти де-ако си мислите, че тия машини по 100-200-300 К, са купувани всички в кеш, то тогава нямаше да има лизингови компании Това е и разликата от преди 20 години, когато ЕС класа от по 150-200 хиляди дойч марки си купуваха само хора с много пари, а сега всеки един човек с по сериозни месечни доходи от заплата, може да си купи висок клас кола на изплащане и ако си загуби доходите, губи и колата-simple as that
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни