Е то е ясно, че темата ще се дъвче до безкрайност... или поне до изборите.
Дидо - важното е да има теория за ВЕЛИКА конспирация... Понеже няма как текущата власт да е виновна за нещо - трябва да се намери друг виновен. Президентът е от БСП, значи е виновен по презумпция и той е развалил иначе така добре наредения пъзел. Бойко е велик - кво разбираш ти? Неговия iPhone е с неотхапана ябълка на логото, а той самият може да пие от чешмата на екс. Ще построи още 100 километра магистрала и ще го помним с това... следващите 3 години, после ще дойде друг, а Бойко ще е виновен и цикълът ще се затвори напълно.
Аз понеже имам (не)удоволствието и (не)щастието да имам пряк допир с най-различни държавни структури през последните 10 години и такива идиоти не са работили в държавните учреждения никога. Тия новите, дето ги назначиха герберите са просто изтъкани от некомпетентност, но пък имат претенции, да са най-великите. Добре, че има поостанал някой стар кадър, дето да свърши и малко работа, ама това няма да ни спаси.
shotgun600 да ме убеждава в каквото си иска, обаче настоящото правителство е първото, което ме накара да се замисля да емигрирам от България - за първи път откакто съм станал пълнолетен (значи 12 години)... Нито БСП, нито царя, нито Костов не ме е разочаровал така, както тия цветета...
най-малкото зло... С нищо не оправдавам предишните правителства, напротив, но абсолютно не съм съгласен, че ГЕРБ е най-малкото зло, защото е абсолютно същото зло 1:1 същото с всички предходни и единствено комбинацията със световната финансова криза, я използват за оправдание...
В крайна сметка след 4 - 5 месеца ще имаме избори и ще се види - най-малкото зло ли е Бойко или не...