Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24115 мнения по тази тема

#2191 Marty

Marty

Напреднал

• Потребители на форума
  • 604 Мнения:
  • Град:Радомир/ София
  • Автомобил:
    Vito 112CDI 2002
    C S203 2.7CDI 2002
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 май 2011 - 12:03

И аз празниците ги недолюбвам -много хора,,много суетене-и най вече-задължения-пък било то и само-"трябва да се ходи еди къде си..."

В моя случай- празник = работа без пари. Винаги се пребивам от работа по празниците, защото баща ми ме кара да му помагам с безкрайната работа която има (не че не трябва да му помагам, ама и аз искам да седна в нас и нищо да не правя понякога, или да излизам с приятели които си правят събирания и разходки) и в този случай се получава така че си отпочивам като отида на моята си работа.
Аз лично не обичам празниците. И с изключение на 2-3 празника аз не празнувам. А и последните 2 месеца с тези много почивни дни ми се разката фамилията.
И от мене хубав ден на всички! :) И се зарадвайте на хубавата природа и цъфналите дървета. Мене ме зареждат с много положителна енергия.
  • 2
Публикувано изображение

#2192 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 23 май 2011 - 13:54

кефите пичовете :)...нацвъках плюсчета :) :flagMB new: :icon_coolgrin:
  • 1
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#2193 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 23 май 2011 - 16:19

кефите пичовете :)...нацвъках плюсчета :) :flagMB new: :icon_coolgrin:

яла да та цуна :friends:
  • 2
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#2194 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 23 май 2011 - 18:39

Съдебната система в България е независима институция. И Господ да ни е премиер ,пак нищо няма да може да направи,за да накара съда да осъди някой.
Има тотална корупция в съдебната система и това ще е така ,докато не се направят реформите там,които пък не могат да се направят заради агент Гоце.
Затова е важно той да се махне и на негово място да дойде президент от който няма общо с БСП,за да се изчисти съдът от техните кадри.

ГЕРБ е най-малкото зло и който го отрича значи има къса памет.

Стига на тази тема.

Е какво общо има президента с реформите :blink: Ако се искат реформи, Герб има законодателното мнозинство. Да ги направи. Президентът пък има най-малкото участие в назначаването на съдиите. Съдиите, прокурорите и следователите, се назначават, преназначават освобождават и т.н. от Висшия съдебен съвет, който обаче има квоти при назначаване на съдиите в него. При желание, се прави Велико народно събрание, променя се Конституцията по начин, който да позволява промяна на статуквото, т.е. сформирането на Висшия съдебен съвет и това е. После обикновеното Народно събрание променя и Закона за съдебната власт и проблема с кадруването е решен. Да, ама нещо не виждам никакво движение или амбиция за промяна в тази насока, въпреки мнозинството на новите управляващи. Президента има толкова малко правомощия, че той е най-малката фигура в управлениието, от която зависи нещо-било то в икономически или какъвто и да е аспект, касаещ държавата.
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#2195 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 май 2011 - 19:04

Е то е ясно, че темата ще се дъвче до безкрайност... или поне до изборите.

Дидо - важното е да има теория за ВЕЛИКА конспирация... Понеже няма как текущата власт да е виновна за нещо - трябва да се намери друг виновен. Президентът е от БСП, значи е виновен по презумпция и той е развалил иначе така добре наредения пъзел. Бойко е велик - кво разбираш ти? Неговия iPhone е с неотхапана ябълка на логото, а той самият може да пие от чешмата на екс. Ще построи още 100 километра магистрала и ще го помним с това... следващите 3 години, после ще дойде друг, а Бойко ще е виновен и цикълът ще се затвори напълно.

Аз понеже имам (не)удоволствието и (не)щастието да имам пряк допир с най-различни държавни структури през последните 10 години и такива идиоти не са работили в държавните учреждения никога. Тия новите, дето ги назначиха герберите са просто изтъкани от некомпетентност, но пък имат претенции, да са най-великите. Добре, че има поостанал някой стар кадър, дето да свърши и малко работа, ама това няма да ни спаси.

shotgun600 да ме убеждава в каквото си иска, обаче настоящото правителство е първото, което ме накара да се замисля да емигрирам от България - за първи път откакто съм станал пълнолетен (значи 12 години)... Нито БСП, нито царя, нито Костов не ме е разочаровал така, както тия цветета... (18) най-малкото зло... С нищо не оправдавам предишните правителства, напротив, но абсолютно не съм съгласен, че ГЕРБ е най-малкото зло, защото е абсолютно същото зло 1:1 същото с всички предходни и единствено комбинацията със световната финансова криза, я използват за оправдание...

В крайна сметка след 4 - 5 месеца ще имаме избори и ще се види - най-малкото зло ли е Бойко или не...
  • 1

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#2196 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 май 2011 - 19:39

Момчета,не е виновен съда. Виновни са тези които внасят обвиненията. Едно обвинение се изготвя с доказателства,не с предположения. Там е проблема. Ае стига оправдания само с тоя съд. :icon_coolgrin:

Ако следствието си свърши топтан работата,съдията кво ше каже? Как ще се обоснови за тъпото си решение че е освободил някой а пък за него има неопровержими доказателства. Не става така! Ако ще освобождава,той се хваща за нещо,щото неговото мислене е различно от това на полицията.Той гледа и от човешка гледна точка. Ами ако обвиняемия не е виновен,кво правиме?

Иначе тая песен за съда се пее от години и от всички правителства. Корупция има,тя не е само в съда ами мноооого по-напред от него.

Истинските полицай заковават,постъпват и се трудят мъжката,не се лигавят и не се оправдават.

Всички знаеме поговорката: Който няма желание,търси оправдание. В случаяа то е съда. :)
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#2197 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 май 2011 - 19:47

Ако следствието си свърши топтан работата,съдията кво ше каже? Как ще се обоснови за тъпото си решение че е освободил някой а пък за него има неопровержими доказателства. Не става така! Ако ще освобождава,той се хваща за нещо,щото неговото мислене е различно от това на полицията.Той гледа и от човешка гледна точка. Ами ако обвиняемия не е виновен,кво правиме?

Бай Василе не мога да се съглася с теб... просто от следствието си имам даже и вкъщи и от кухнята знам , че прокурорите и съдиите си позволяват особено своеволия. Съдията е съдия , точно за да няма до толкова моралната гледна точка , че ако се падне някой моралист.. то осъден няма да има. Корупцията в нашата страна е навсякъде..
Всеки има някаква вина. Карах преддипломен стаж (че нали трябва да завършвам вече :D ) в една община и ги питам там "аджеба какво се случва.. защо всичко е толкова мудно" , момчето (колега съфорумец) обясни , че те си вършат работата , но инстанциите на там или бавят, или не се върши като хората. Най-малкото е , че на по-ниските нива няма желание и стимул за работа. Ама то е и нормално де.. със заплата от 300 лв.. на къде ?

П.С стига с тая политика.. да ви се оплача какво се случи със 140ката... :mellow: - то направо ще си покажа де :D

Прикачен файл  20052011376.JPG   2,34MB   43 Брой сваляния Прикачен файл  20052011377.JPG   2,53MB   46 Брой сваляния

Буквално на късмет... не направихме мотора на мармалад.... В момента му се сменява верига , някакви зъбни колела и още кофа работи ..
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#2198 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 май 2011 - 19:57

Бай Василе не мога да се съглася с теб...

Буквално на късмет... не направихме мотора на мармалад.... В момента му се сменява верига , някакви зъбни колела и още кофа работи ..

Здраве да е. :icon_coolgrin:

Дано ремонта мине по вода!
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#2199 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 май 2011 - 20:36

А то той е по вода (да чукна на дърво) ама тия пусти зъбни коле по 500 кентавъра :kill_myself: и като цяло се обади една сума , която олелелеле майко..
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#2200 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 23 май 2011 - 20:42

Ааа не ,не съм съгласен с това за съда. Доказателствата са повече от достатъчни, а те отсъждат безумни неща.
Или пък това с вечно "болните" подсъдими направо кърти ,и как все минава номера...
Заеби, стига по тази тема, просто престанете да пишете. Можем да спорим до безкрайност. Аз знам за себе си на какво съм бил пряк или косвен свидетел.

Хамъре, това с веригата как се е получило?Как се е разтегнала по този начин?
Между другото и аз съм на държавен изпит този Юли,а днес минах последния семестриален изпит в пропадналото уни.
  • 0

#2201 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 май 2011 - 21:15

Ми бате.. тя колата е на приблизително около 750 000 км :flagMB new:
Най-вероятно просто си и е дошло времето.. Късмет стана , че колата изгуби центровка.. и я закарахме на доктор и тогава разбрахме и за това което се вижда на снимките.
Иначе.. моя последен семестриален изпит е на 26ти :D
  • 0

#2202 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 23 май 2011 - 21:22

AXXAAXAXAXAXAXAXX
  • 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#2203 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 23 май 2011 - 21:45

Ми бате.. тя колата е на приблизително около 750 000 км :flagMB new:
Най-вероятно просто си и е дошло времето.. Късмет стана , че колата изгуби центровка.. и я закарахме на доктор и тогава разбрахме и за това което се вижда на снимките.
Иначе.. моя последен семестриален изпит е на 26ти :D

Какви бяха симптомите преди да разберете със сигурност,че е изгубила центровка?
Къде и с какво провериха колата?

Аз може би имам същия проблем, но все още не съм сигурен.
  • 0

#2204 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 24 май 2011 - 08:00

Ми няколко дни преди да я вкараме в бокса взех аз да карам колата и ми направи впечатление , че пуши супер много (ненормално за нея). Ама реших , че баща ми я е позапушил тъй като я кара прекалено бавно :D
И един ден баща ми звъни и почва да ми се кара как в колата няма капка масло (в последствие разбрах , че за него това означава маслото да е на минимум, та само ме изтреля като тапа да купувам масло). Отидох да занеса маслото , сипах и викам дай да направя един кръг и като запалих , че тя колата работеше като фуражомелка.. направо абсолютно нищо общо, не набираше , дори в движение се усещаше как все едно прекъсва. До толкова неможеше да набере , че аз с 250ката без турбо се движех плътно зад него , което при набиране няма как да се случи по принцип. А с какво са мерили немога да ти кажа. Но съм убеден , че диагнозата е точна тъй като майсторите са.. 6.
  • 0

#2205 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 24 май 2011 - 08:07

Кажи къде диагностицирахте и оправихте проблема.

На мен ми придърпва при поддържане на някаква постоянна скорост - все едно колата сама дава и намалява газта.
Но пък нито пуши ,нито чука ,нито нищо.

LYNX преди време ми каза да ида да я измерят с оскцилоскоп, защото може веригата ми да е разтеглена и единия ми палец да не се върти в синхрон с другия
и от това да се получава придърпването.Обаче такъв стар уред като осцилоскопа не знам къде има.

Аз си мисля,че може да е един от дроселите ,но докато не го сваля, няма как да разбера.
  • 0

6 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 6 гости, 0 анонимни