ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 04 октомври 2017 - 19:28
Мерцедес срещу Ягуар рекламна война
https://youtu.be/WLka5owmuU8
Official Mercedes-Benz Club Bulgaria
www.mbclub.bg
https://youtu.be/WLka5owmuU8
www.mbclub.bg
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Публикувано 04 октомври 2017 - 20:23
Като бивш собственик на Ягуар мога да кажа:
"По-добре да карам грип отколкото да карам Ягуар"
А те нека си пускат реклами на скъпия форд...
"По-добре да карам грип отколкото да карам Ягуар"
А те нека си пускат реклами на скъпия форд...
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 05 октомври 2017 - 21:27
Като бивш собственик на Мерцедес бих казал: I'll be back soon!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 05 октомври 2017 - 21:49
като човек с разум бих казал - който каквото иска да купува, ама все пак не е лошо да види алтернативите...
Публикувано 05 октомври 2017 - 22:12
Като бивш собственик на Мерцедес бих казал: I'll be back soon!
Какво му е на Халудиту?
(Последният немски премиум, който предлага и има място за резервна гума - замислям се.)
Публикувано 06 октомври 2017 - 06:36
Халудито си е екстра, като изключим острата липса на жабка, щото са решили повече от половината да я напълнят с чейнджър и навигация. Кой по дяволите слага ченджър в кола с хард диск и сд карти(2 слота)?!?
Иначе Бенца си ми е първа любов...
Иначе Бенца си ми е първа любов...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 06 октомври 2017 - 08:44
Започват производството и на този танк...
www.mbclub.bg
www.mbclub.bg
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Публикувано 06 октомври 2017 - 11:20
сиреч на Навара обаче в Мерцедесови дрехи ?
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 06 октомври 2017 - 12:08
За Хамериканците всичко може да се произведе...
Публикувано 06 октомври 2017 - 13:22
Видях го на изложението във Франкфурт, доста абсурдно возило... Това там беше и с абсурден мотор за това купе X250d 4matic в електриково жълто
Публикувано 06 октомври 2017 - 17:34
Kaкво излезе? A, CLA & GLA нямат изобщо предвидено място ли? W205-ицата като гледам има...Какво му е на Халудиту?
(Последният немски премиум, който предлага и има място за резервна гума - замислям се.)
Публикувано 06 октомври 2017 - 18:48
По принцип няма и нужда. Едва ли някой дал 200 бона за Gls ще сменя гуми сам. Обаче това е Ок в уредена държава с авто асистанс навсякъде. У нас ако закъсаш зимата в някое село кой знае.
В една друга тема за смяна на крушки на 212 писах, и се видях в приключение. И то не защото бяха изгорели, а защото исках да сложа от новите плюс незнам си колко процента. Тия коли са направени да ги обслужваш в сервиз. А и СУВ манията помага , хем малко хем голямо. Караш а-класа и трябва да сменяш гуми за джип. Пълен абсурд
В една друга тема за смяна на крушки на 212 писах, и се видях в приключение. И то не защото бяха изгорели, а защото исках да сложа от новите плюс незнам си колко процента. Тия коли са направени да ги обслужваш в сервиз. А и СУВ манията помага , хем малко хем голямо. Караш а-класа и трябва да сменяш гуми за джип. Пълен абсурд
Публикувано 06 октомври 2017 - 20:45
Аз също като си купувах колата попитах в магазина не е ли малко срамно да няма резервна гума или поне крик,
само някакво компресорче и някаква пяна.
Отговора беше: Вие не трябва да пипате нищо по колата, точно за това няма, има телефон и 24h Assistance,
само за София имаме договор с 14 сервизни работници и до 30 минути ще дойде някой компетентен да помогне.
Инак резервна гума патерица и крик се продават като аксесоар срещу 380 евро.
Публикувано 06 октомври 2017 - 21:36
Играх го този филм с последното БМВ, мъкнах патерица от Е46 в багажника с калъфче. Аз в София драма нямам, както и в доста от по-големите градове. Все ще звънна няколко телефона и ще се намери някоя джанта с гумата, колкото да отида да ми я оправят или назаем да се прибера.
Крикът не е грижа, винаги има един в багажника, дори и колата да е дошла без такъв. От X5 засега са най-солидните, които съм намерил Стават и за Мерцедес. Освен стандартния за колата, че този ми Мерц поне има заводски крик и гума, имам и един от X5... за всеки случай.
Хипотетичен сценарий:
Купувам си GLA 4Matic и се качвам някъде зимата...
Инцидентно си поря някоя гума на отрязан метален стълб (и на рънфлат може да стане и то доста лесно, свидетел съм). Нали като срежат стълб, го правят на цветенце: режат желязото на X отгоре надолу и го притискат към земята. И си оставам по средата на някое село в Родопите да чакам... нещо/някой си да дойде да ме "спасява".
Вместо да си сменя гумата за не повече от 10-15 минути и да си ходя...
Тъпото е че просто в БГ не може без резервна гума.
И какво следва: Тънка резервна гума от модел с такава... вероятно разпробиване на отворите на джантата на 14мм, че новите нали са така. После тапицерите да ми правят калъф... Малкият багажник на GLK-то става още по-малък
Мега як сценарий.
Крикът не е грижа, винаги има един в багажника, дори и колата да е дошла без такъв. От X5 засега са най-солидните, които съм намерил Стават и за Мерцедес. Освен стандартния за колата, че този ми Мерц поне има заводски крик и гума, имам и един от X5... за всеки случай.
Хипотетичен сценарий:
Купувам си GLA 4Matic и се качвам някъде зимата...
Инцидентно си поря някоя гума на отрязан метален стълб (и на рънфлат може да стане и то доста лесно, свидетел съм). Нали като срежат стълб, го правят на цветенце: режат желязото на X отгоре надолу и го притискат към земята. И си оставам по средата на някое село в Родопите да чакам... нещо/някой си да дойде да ме "спасява".
Вместо да си сменя гумата за не повече от 10-15 минути и да си ходя...
Тъпото е че просто в БГ не може без резервна гума.
И какво следва: Тънка резервна гума от модел с такава... вероятно разпробиване на отворите на джантата на 14мм, че новите нали са така. После тапицерите да ми правят калъф... Малкият багажник на GLK-то става още по-малък
Мега як сценарий.
Публикувано 06 октомври 2017 - 21:51
Абе така и така сте хванали гумите...снощи като се прибирах ми светна с червено съобщението за ниско налягане в гумите.
Отидох на Шел-а в Дианабад да ми ги напомпят. Момчето каза, че 2-3 от тях са паднали на 1.5. Последно съм ги помпил началото на лятото.
Нормално ли е това спадане, може ли да е от влизане в дупка или нещо издишат?
5 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни