Този пост е редактиран от taskov: 30 август 2017 - 19:59
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 30 август 2017 - 18:52
На мен ми е кеф да седна на трибуните и да гледам саир с коли а не да се правя на регулировчик и да казвам къде да паркира някой. Нали това се прави за нас потребителите и членовете. Организаторите са за да го организират а ние да гледаме.Колко ще струва билета и има ли значение потребител, член или някой разбрал от някъде за състезанието.
Публикувано 30 август 2017 - 20:47
Ако имахме 200 души членска маса, можеше да караме на смени.
Защо е толкова сложно да се стане член...
Заявка, чакане, одобрение...
За НАСА ли се кандидатства...
За ФБР ли...
Май, май бая сте се надценили...
Направете ги тея условия по елементарни, ще ви се качи масата двойно.
Не се заяждам, просто като видях за тея кандидатствания ми стана смешно.
#21588 Гост_zBnerOV6MJГост_
Публикувано 30 август 2017 - 20:52
Ама ти не спря да се правиш на Левски!Паметник ли да ти направя,не знам!За нашия кеф...колко благородно!
Никой не е отрицателно настроен,най-малко аз!Виж колко е лесно като се отговори на въпроса!Никой не иска точна бройка,но е нормално да се обявява от време на време някаква приблизителна от знаещите.
Ок, спирам да споря с теб като цяло по всички теми. Съжалявам, че съм те провокирал, та чак паметник да ми вдигаш. П.С. приличам повече на Ботев, че имам брада, но пък съм черен, та и той не става.. Знам ли, по-добре да не го вдигаш тоя паметник
- В момента тече кампания по разпространяването на събитието във фесйбук.
- Скоро ще започне и такава кампания в Instagram.
- Тече кампания за "безплатна тениска" на базата на харесване на публикация и коментиране в нея. Когато човек коментира на пост, приятелите му го виждат (често) и решават да се включат и те.
- Мислят се игри за публиката, както и награди.
- Правят се различни банери за различни места, както и стикери за коли
- Информацията за събитието са я прочели 1232 човека, а за тениската - 13121.
С течение на времето, ще се публикува и повече информация. Все още се мислят идеи за структурирането на информацията за самото събитие, затова има 8 теми.
Публикувано 30 август 2017 - 20:58
Това се прави за клуба и не е работа на организаторите, а на членовете. Организатор може да е всеки който пожелае и има повече време. Ако разсъждаваха така и членовете на Ротари, все още по света щеше да има детски паралич. Сеирджиите са само на БМВ панаиритеНа мен ми е кеф да седна на трибуните и да гледам саир с коли а не да се правя на регулировчик и да казвам къде да паркира някой. Нали това се прави за нас потребителите и членовете. Организаторите са за да го организират а ние да гледаме.Колко ще струва билета и има ли значение потребител, член или някой разбрал от някъде за състезанието.
Official Mercedes-Benz Club of Bulgaria
www.mbclub.bg
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Публикувано 30 август 2017 - 21:08
Сложно? Приятелю това е клуб на любима марка. Най-важното в него е социалния контакт. Изпринтирах заявлението, прочетох къде се събират, отидох една Неделя, дадох го, предложих да си платя на място и станах член. За има няма 3 дни четене във форума, принтирането и ходенето до Невски. Сложно ли е? И аз не се заяждам. Наистина. Обаче тук всичко е даденост и всеки мисли, че е трудно. Има клубове, в който ако не те препоръчат двама човека не можеш дори да посетиш. После се представяш, пускат ти заявлението и то циркулира 4 седмици между членовете. Ако няма против те викат да си платиш и да станеш член. Таксата е 7 до 10 пъти годишната ни такса на месец и можеш да не се явиш на седмична сбирка максимум 4 пъти в година. А и се очаква от теб да доброволстваш по събития постоянно, както и да даряваш пари. С две думи клубовете трябва да са привилегия, а не даденост. Тогава хората ги оценят. Или докато не ти бръкнат в джобаЗащо е толкова сложно да се стане член...
Заявка, чакане, одобрение...
За НАСА ли се кандидатства...
За ФБР ли...
Май, май бая сте се надценили...
Направете ги тея условия по елементарни, ще ви се качи масата двойно.
Не се заяждам, просто като видях за тея кандидатствания ми стана смешно.
Ела н Неделя за по кафе и със заявлението
www.mbclub.bg
Публикувано 30 август 2017 - 21:21
Благодаря на включилите се до тук !
Ще помоля да се придържаме към темата, утре ще се постарая да преместя ВСИЧКИ коментари които нямат общо с темата на друго място.
Относно коментарите на кой какво му е приятно - именно затова има членове на клуба и просто посетители на форума. Членовете са една общност, която си помагат във всеки възможен случай. Не че потребител не може да ти помогне, но.... е по-различно.
Относно приемането на нови членове - въпреки цялото говорене, че сме малко като брой почвам да си мисля, че е по-добре малко, но качествени. Все пак в момента всички сме заети с тази организация към неизвестното и част от другите неща са на заден план, а човек който
не може да изчака известно време ми говори, че би бил тук, за да ползва само някакви бенефити отколкото да бъде част от общността.
Никой на никого нищо няма да вдига и ще Ви помоля да се държите като големи хора ! Тоше, Вени, не се познавате все още, но и 2мата сте страхотни пичове и се надявам в най-скоро време дразгата да прерасне в приятелство
Ще помоля всички съпричастни към случващото се със събора да ни извинят (нас организаторите) ако понякога реагираме малко по-остро или не разбрано. Всички сме впрегнали сили и движим паралелно сума ти неща, за да може в деня Х всички да си изкараме незабравимо !
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 30 август 2017 - 22:09
Хипоптук - какво е невски?
Замислял ли си се, че и извън София живеят живи хора...
Дето бачкат и нямат време четери пъти да ходят на сбирки...
Ама те от прованса са селяндури...
Не ме разбирай погрешно - аз няма да кандидаствам в смешния ви клуб.
Че и члентски вноски да ви плащам...защо ми е?
Обаче може да има хораот прованса който искат.
И какви превилегии, и какъв ротари..
Форума е предприятие, което на базата посещаемост печели от реклами.
Публикувано 30 август 2017 - 22:20
С това мислене дори и да искаш да бъде, и да подадеш заявление, не мисля че ще бъдеш приет в смешния ни клуб
Има доста хора които са членове и са извън София и същите тези хора ползват същите привилегии като тези в гоУемия град.
ЧленТски внос никой не е задължен да плаща, всичко е по желание, но ако нямаше такива "балъци" кат нас.. сега щеше да четеш бгмама
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 30 август 2017 - 22:21
Прокопи, ще опитам до отговоря подобаващо на въпросите ти, макар че казах че не се заяждам.Хипоптук - какво е невски?
1. невски е храма Александър Невски където се събираме в Неделя. До него
2. Замислял ли си се, че и в Каспичан да живееш пак може да си член на клуб в София, Лас Вегас или Карнобат?
3. От прованса не са селяндури. Има селяндури навсякъде та дори и в столицата. Обикновено това са хора, които смятат клубовете за смешни а пишат във форумите им.
4. Замислял ли си се дали клуба ще те иска?
5. Почети повечко. Rotary.org примерно ще ти разясни ко е тУй ротари.
6. Аз виждам пишещи приятели и евентуални бъдещи такива. Предприятия има в прованса. В столицата ние си печелим извън предприятията и си пишем и спонсорираме за кеф.
Като за послепис, защо не направиш един провански клуб на марката? Аз лично ще ти стана първия член. Deal?
Не се обиждай, ама с това мислене, не си привилегия приятелю
www.mbclub.bg
Публикувано 30 август 2017 - 22:23
Хипоптук - какво е невски?
Прав си за някои неща.
Трябва да се улесни приемането на нови членове.
За селяни и Софиянци - сигурен съм,че всички сме селяни.Едни по родословие,а други са си " селяни та дрънкат".
А дали МБкБ би те приел... аз до колко виждам разбираш от автомобили и се опитваш да помагаш на хората които имат нужда от съвет за колата си.Това е клуб за автомобили и трябва такива хора като теб да има тук.
Тук не е ротари или BMW клуб- спрете да споменавате други организации.
Има хора които скоро дойдоха и си нямат понятие от автомобили...за то ва хайде да спрем на тази тема.
Ще е най-добре да се продължи в ЧАТа или да си затворите очите.
Тази тема е за хората които искат да помагат по време на събитието.
Публикувано 30 август 2017 - 22:36
Прав си Ивчо. Сигурен съм, че Марто ще премести ненужните постове. Но това е клуб. Също като Ротари и като БМВ. Споменаването не е реклама. Поне не и тук. А и тези, които не разбират от автомобили са също добре дошли. Все пак сме социална платформа.Прав си за някои неща.
Трябва да се улесни приемането на нови членове.
За селяни и Софиянци - сигурен съм,че всички сме селяни.Един по родословие,а други са си " селяни та дрънкат".
А дали МБкБ би те приел... аз до колко виждам разбираш от автомобили и се опитваш да помагаш на хората които имат нужда от съвет за колата си.Това е клуб за автомобили и трябва такива хора като теб да има тук.
Тук не е ротари или BMW клуб.
Има хора които скоро дойдоха и си нямат понятие от автомобили...за то ва хайде да спрем на тази тема.
Тази тема е за хората които искат да помагат по време на събитието.
И аз спирам. Хубава вечер на всички
www.mbclub.bg
Този пост е редактиран от hipopotyk: 30 август 2017 - 22:38
Публикувано 30 август 2017 - 22:54
Пък се и обиждате...
Не сте готови още за градивна критика, нищо ще пораснете.
Ето, спорта ме е разбрал!
И аз си затварям очите, темата е за друго.
Публикувано 30 август 2017 - 22:57
Нещо хубаво,заслужаващо уважение
Публикувано 30 август 2017 - 22:58
Извинявай, ако си си помислил, че сме се обидили. Аз лично не. Трябва да вметна обаче, че в поста ти нямаше нито градивна, нито критика. Та затова и отговорите такива Хубава вечер ти желая.Пък се и обиждате...
Не сте готови още за градивна критика, нищо ще пораснете.
Ето, спорта ме е разбрал!
И аз си затварям очите, темата е за друго.
www.mbclub.bg
Публикувано 31 август 2017 - 07:13
Прокопи,
Клуба не е смешен, въпреки че целта му, основно, е членовете да се забавляват заедно. Има над какво да се помисли в изказването ти. Аз мисля, че част от членовете на клуба го приемат толкова сериозно, че забравят основната му цел, а когато нещо не е забавно никой не иска да се занимава с него.
Аз лично не разбирам тая непрестанна жажда за популярност. Според мен колкото повече членове има толкова по трудна става организацията на забавление и клубния характер се размива, ама това си е мойто селяндурско мнение. Ако зависеше от мен, аз бих усложнил максимално членството, за да не се допускат несебърски капацитети пълни с безсмислени идеи, чули от братовчеда на техен приятел колко е модерно да имаш приложение за мобилен телефон, което не прави нищо.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Клуба не е смешен, въпреки че целта му, основно, е членовете да се забавляват заедно. Има над какво да се помисли в изказването ти. Аз мисля, че част от членовете на клуба го приемат толкова сериозно, че забравят основната му цел, а когато нещо не е забавно никой не иска да се занимава с него.
Аз лично не разбирам тая непрестанна жажда за популярност. Според мен колкото повече членове има толкова по трудна става организацията на забавление и клубния характер се размива, ама това си е мойто селяндурско мнение. Ако зависеше от мен, аз бих усложнил максимално членството, за да не се допускат несебърски капацитети пълни с безсмислени идеи, чули от братовчеда на техен приятел колко е модерно да имаш приложение за мобилен телефон, което не прави нищо.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Mercedes-Benz - Unlike any other!
5 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни