Има уникален звук ама не като на Ауди
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 11 януари 2017 - 16:09
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 11 януари 2017 - 16:10
Този пост е редактиран от vonko1988: 11 януари 2017 - 16:11
Публикувано 11 януари 2017 - 18:49
ша скъса ..... шортите
Публикувано 11 януари 2017 - 19:52
Провери за звуци от веригата. Тези мотори имат проблем с разтеглени вериги. Чува се едно специфично шуртене.
Публикувано 13 януари 2017 - 03:56
С цена около 17лв. се сдобих с този клин който е перфектен за демонтаж на кори и пластмасови елементи от интериора.
Изработен е от твърда пластмаса и е предназначен за дърводелски цели.
Мисля, че оригиналният инструмент струваше около 40,-€.
Прикачени файлове
Стресни се, племе закъсняло! Живейш ли, мреш ли, ти не знайш! След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?
Иван Вазов.
Публикувано 13 януари 2017 - 08:14
В алиекспрес и ebay е пълно с комплекти от по 5 долара, съдържащи всякакви видове инструменти за махане на кори и вадене на радеа. Аз си купих такова
Публикувано 16 януари 2017 - 13:48
Здравейте колеги. Реших да споделя с вас какво ми се случи вчера. Спирам на бензиностанция да заредя газ и бензин до горе. Зареждам бензин и спря пистолета на определени литри и цена. Казах на момчето да долее, колкото да закръглим цената и вля зох да си платя. По навик си взех, бележката и си тръгнах. Паркирах пред нас, заключих колата и жестоко ми замириса на бензин. Отворих капака-всичко ОК. Отворих да видя дали капачката на резервоара е там-беше си сложена правилно. Легнах под колата и видях, че тече до задната дясна гума. Шок и Паника! Звъннах на баща ми niki7111 за съвет. Каза ми че вариантите са доста:спукан резервоар, спукана тръбичка(маркуче), бензинова помпа или просто е препълнена и изхвърля ненужното. Аз разбира се съм прост пубер и се хванах за лошите неща
Решихме да я оставим така до сутринта, тъй като нямаше какво да направя в този момент. А и беше неделя и тепърва да търся сервиз, който да работи, нямаше смисъл. Цяла вечер я мислих, чудих се какво може да е, какво да направя и така нататък. Днес сутринта слизам при нея. Беше тъмно и нямаше как да видя тече ли, не тече ли. Наведох се до гумата, не миришеше на бензин. Качих се в колата и след дълго стискане на палци и молене, най-накрая събрах куража да врътна ключа Колата си запали, стрелката беше на максимум, всичко беше идеално. Докато стигна до работата ми нямаше никакви проблеми, стрелката не мръдна. Паркирах, заключих, тамън беше съмнало и легнах под нея- нищо не тече. Учудващо за мой късмет все пак се оказа, че е била препълнена и е изхвърлила ненужното гориво. Чак след това се сетих да погледна касовата бележка. Изглежда за бензинджията „долей колкото да закръглиш” е означавало да сипе близо 3л. отгоре.
Решихме да я оставим така до сутринта, тъй като нямаше какво да направя в този момент. А и беше неделя и тепърва да търся сервиз, който да работи, нямаше смисъл. Цяла вечер я мислих, чудих се какво може да е, какво да направя и така нататък. Днес сутринта слизам при нея. Беше тъмно и нямаше как да видя тече ли, не тече ли. Наведох се до гумата, не миришеше на бензин. Качих се в колата и след дълго стискане на палци и молене, най-накрая събрах куража да врътна ключа Колата си запали, стрелката беше на максимум, всичко беше идеално. Докато стигна до работата ми нямаше никакви проблеми, стрелката не мръдна. Паркирах, заключих, тамън беше съмнало и легнах под нея- нищо не тече. Учудващо за мой късмет все пак се оказа, че е била препълнена и е изхвърлила ненужното гориво. Чак след това се сетих да погледна касовата бележка. Изглежда за бензинджията „долей колкото да закръглиш” е означавало да сипе близо 3л. отгоре.
Публикувано 16 януари 2017 - 14:03
Хахаха, бензинджията най-вероятно е в вишУ образование
Публикувано 25 януари 2017 - 12:01
Ще има ли МБ събор тая год?
Таван на SLK ми е в багажника.
Публикувано 25 януари 2017 - 12:22
Всяка година има ,да не кажа по два на година. Последно се коментираше ,да се организира събор на писта дракон с нощувки и отсядане в Хисаря ,очаква се това събитие да е през Април или Май месец ,но мисля ,че господата от УС ,трябва да запазят пистата от сега за да няма после "исках да отида ,ама нямах желание"
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 25 януари 2017 - 12:44
Днеска видях копърка такси 212ка, ако не бях на работа щях да се кача само да усетя как вози машинката
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Публикувано 25 януари 2017 - 12:49
Много скъпо возене ще да е това
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 25 януари 2017 - 12:50
Ааа един такъв в студентски град му бях предложил да си избере, 10лв или шамари и 0лв
Публикувано 25 януари 2017 - 13:39
Ааа един такъв в студентски град му бях предложил да си избере, 10лв или шамари и 0лв
Ей заради такива ,като теб в Нови Искър ,такситата не идваха няколко години....
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 25 януари 2017 - 13:40
звучи суперВсяка година има ,да не кажа по два на година. Последно се коментираше ,да се организира събор на писта дракон с нощувки и отсядане в Хисаря ,очаква се това събитие да е през Април или Май месец ,но мисля ,че господата от УС ,трябва да запазят пистата от сега за да няма после "исках да отида ,ама нямах желание"
Таван на SLK ми е в багажника.
5 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни