ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 14 октомври 2016 - 18:55
Цирка с ООН започна преди време, когато клекна на БСП и АБВ ( искаха вот на недоверие да му правят) и клекна да подкрепи Бокова. А това беше тъпо, тъй като още тогава САЩ казаха, че и праскат вето заради злоупотребите в Юнеско. Именно заради нея не си плащат там членския внос. А последващата смяна беше още по-тъпа. Излезе и един виц по темата. " Дали да не пробваме с Фандъкова"
Публикувано 14 октомври 2016 - 20:08
Боко Тиквата е много интересен характер. Колкото изглежда уверен и вдъхва доверие на простия човечец, толкова е страхлив и се държи като курва.
Не е фанатизиран русофоб-евроатлантик като Роската, обаче се опитва да се надупи в такава посока, че да удовлетвори и САЩ, и Русия, и ЕС. Е да ама такава посока не съществува... И резултата е, че всички ни клатят. Освен това коронния номер на бат Бойко е да говори каквото хората искат да чуят, а накрая да прави каквото са му наредили отгоре. Ама още му се връзваме. И най-лошото е, че няма кой да го замести. Пребоядисани комунисти превърнали се в про-американски курви, които знаят да се слагат на силната империя на деня? Или хора, директно работещи за чужди държави. Такова ни е мнозинството от политици. Тук таме и някой луд за цвят.
Някой ще каже как малка България да играе с големите? Ами може. Разбира се трудно можем да влияем на политиката на Русия или САЩ, но бихме могли да изцоцаме максимално от едните и другите. Стига политиците да не се командваха отвън и поне малко да мислех за националния интерес. Защо Унгария може? За мен Виктор Орбан, уникален политик, който макар и да залага на много популизъм го подплътява с действия.
Публикувано 15 октомври 2016 - 09:28
Чета и плача,плача и чета....
Росене, ти си тотално издухал русофил.
10% отивал за бежанци.... Цялата тема около бежанците е тотално раздута, за да се манипулира простия народ преди избори. От мухата - слон. Буквално!
Оня ден четох подобни на твоите коментари под разни "новини" как на бежанец се давали 500Евро на месец, а на баба - 100лв. Геноцид, смърт, САЩ имат пъклен план да ни затрият!!! Kleta majka balgariq.
Още малко и ще те "разсприятеля", честно ти казвам.
Публикувано 15 октомври 2016 - 09:50
Що не отворим една тема "Политика"? Българинът много разбира от политика и футбол и това е повод за скандали между народа. Разделяй и владей! А, всъщност в политиката всичко са договорки. От информация от кухнята знам, че както видимо се противопоставят политиците, така скрито се договарят и разпределят властта и парите /Пример - аз ще гласувам за твоя закон, а ти ми даваш 3 поста в МВРто/. Така е и за президентските избори - например - аз ще държа изпълнителната власт, а "президента" е твой. Всичко е договорки!
Публикувано 15 октомври 2016 - 11:00
Що не отворим една тема "Политика"? Българинът много разбира от политика и футбол и това е повод за скандали между народа. Разделяй и владей! А, всъщност в политиката всичко са договорки. От информация от кухнята знам, че както видимо се противопоставят политиците, така скрито се договарят и разпределят властта и парите /Пример - аз ще гласувам за твоя закон, а ти ми даваш 3 поста в МВРто/. Така е и за президентските избори - например - аз ще държа изпълнителната власт, а "президента" е твой. Всичко е договорки!
Абсолютно вярно , и докато си мислят хората в обратното все така ще бъде ...
Публикувано 15 октомври 2016 - 12:16
има едно сериалче "къща от карти", склонен съм да вярвам, че в действителност нещата се случват по 97% сходен начин.
Публикувано 15 октомври 2016 - 14:36
да разведря малко темата !
КОЛИ
ЦИЦИ
макар и изтънчен, все пак сме автофорум
КОЛИ
ЦИЦИ
макар и изтънчен, все пак сме автофорум
Публикувано 15 октомври 2016 - 15:16
Ето една друга гледна точка
Прикачени файлове
Публикувано 15 октомври 2016 - 16:09
#20906 Гост_asensioГост_
Публикувано 15 октомври 2016 - 21:31
За това трябва да се внимава ))))))))
Публикувано 16 октомври 2016 - 10:00
Рошене, тази информация дето си споделил- може да е така. Но аз бих казал друго- да се бяхме освободили сами!
Като не сме достатъчно силни да противостоим на турската империя; руската; евреи; фашисти или каквито и да е било други сили, не виждам смисъл да се обяснява
какви огромни репарации сме заплатили!
Били сме силни и непобедими в онези дни, днес сме стопени до няколко милиона и продължаваме пагубно надолу.
Стресни се, племе закъсняло! Живейш ли, мреш ли, ти не знайш! След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?
Иван Вазов.
#20908 Гост_asensioГост_
Публикувано 16 октомври 2016 - 11:08
Публикувано 16 октомври 2016 - 12:18
Рошене, тази информация дето си споделил- може да е така. Но аз бих казал друго- да се бяхме освободили сами!
Като не сме достатъчно силни да противостоим на турската империя; руската; евреи; фашисти или каквито и да е било други сили, не виждам смисъл да се обяснява
какви огромни репарации сме заплатили!
Били сме силни и непобедими в онези дни, днес сме стопени до няколко милиона и продължаваме пагубно надолу.
България не е била достатъчно силна да се освободи сама от турско РОБСТВО. Освобождението от Руската империя е сделка, в която и двете страни имат ползва. Естествено, че Русия е трябвало да получи нещо в замяна. Безплатен обяд има ли на този свят?
Само че маниакалните изказвания на русофобите как Русия ни поробила от щастливо пребиваване в Османската империя са меко казано болни.
Този пост е редактиран от vonko1988: 16 октомври 2016 - 12:18
#20910 Гост_asensioГост_
Публикувано 16 октомври 2016 - 13:07
Русия си следва винаги имперските интереси. Както всяка империя. След 2 неуспешни опита през Армения за взимане на Босфора, 3тия опит е през България. Дори делата на граф Игнатиев спрямо България са показателни. Лично моето мнение е че колкото и да е освободителна тая война, толкова и не е. Ама си е мое мнение.
6 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 6 гости, 0 анонимни