И аз харесвам Мацките, па и Батките аресвам, нищо им нема,
квот си фанеш - за тебе си е.!
Само автомобила резко мъ отдалечи, ни щъ S-Klasse кабриолеД,
Ш'си ползвам обикновения, дан'стане некоа грешка.
Публикувано 06 юни 2016 - 19:21
И аз харесвам Мацките, па и Батките аресвам, нищо им нема,
квот си фанеш - за тебе си е.!
Само автомобила резко мъ отдалечи, ни щъ S-Klasse кабриолеД,
Ш'си ползвам обикновения, дан'стане некоа грешка.
Публикувано 06 юни 2016 - 22:02
Публикувано 08 юни 2016 - 20:22
Все забравям да се похваля какво карах една седмица докато ми оправят колата...
IMG_20160412_090412.jpg 400,5K
13 Брой сваляния
Едни прекрасни 313 кончета...
Просто бях на косъм да мина на другия бряг..т.е. към БМВ. Много добра колица..е, нямаше и половината от екстрите на моята...но можех да го преживея...
Навика обаче е отвратително нещо..всеки път като трябваше да дам на задна..ми се пускаха чистачките.. хаха..
Но с хубавото бързо се свиква..
Не исках да я връщам, но нямаше как..и първото нещо, което ми направи впечатление като си се качих обратно в моята беше...колко лесно и леко се върти волана на мерцедеса...е..и колко по-бавно набира скорост..
Публикувано 08 юни 2016 - 22:55
E 313кс са адски много за това купе. Нормално е твоята да ти се вижда бавна след това.
Какво и имаше на А класата?
Колкото до екстрите, колко от всички екстри, наблъскани в новите коли, реално се използват....Общо взето от повечето няма смисъл, но са заплатени прескъпо.
Този пост е редактиран от shotgun600: 08 юни 2016 - 22:57
Публикувано 08 юни 2016 - 23:31
кои екстри не ти харесват пушка?
Публикувано 09 юни 2016 - 00:44
Много малко БМВ-та в лектие серии са с лек волан
Дали са ти 335d за временна? Кой това? Балкан-а ли?
Публикувано 09 юни 2016 - 05:06
E 313кс са адски много за това купе. Нормално е твоята да ти се вижда бавна след това.
Какво и имаше на А класата?
Колкото до екстрите, колко от всички екстри, наблъскани в новите коли, реално се използват....Общо взето от повечето няма смисъл, но са заплатени прескъпо.
През декември нали се беше натресла една в колата ми...та й сменяха задната врата.
За екстрите си прав...някои не ги ползвам въобще..ако щеш вярвай..примерно асистента за паркирането..никога не съм го ползвала..
Много малко БМВ-та в лектие серии са с лек волан
Дали са ти 335d за временна? Кой това? Балкан-а ли?
Не. Дълга история, но нали ни откраднаха Х5....държа да отбележа, че най-после ни я изплатиха..и то доволно.., та докато се вземе кола вместо Х5 карахме някви, за които плащахме наем.7-мици предимно и тая за мен, че 7-ца ми е огромна.
Публикувано 09 юни 2016 - 09:04
кои екстри не ти харесват пушка?
Е, сега не мога да ти изредя поименно, но реално колко от новите глупости, които са наблъскани в новите модели се ползват?
Реално активно се ползват неща, които ги е имало още в зората на 90те.
Някакви дебилни асистенти, камери за нощно виждане и други подобни глупости....
Публикувано 09 юни 2016 - 12:48
с уточнението че ги е имало в 140ката 90те години
те базово високия среден клас коли идват с ръчки на задните стъкла, ти екстри очакваш от тях.
безключовото палене/влизане е масова ектра която се ползва доста,
активния темпомат аз си го ползвах когато го имах, не го смятам за излишен, хед ъп диспеля на магистралата също е удобна екстра,
следенето на лентите не работи много в бг заради маркировката, но сигурно на запад би било удачно,
датчиците за налягане в гумите са полезна екстра, за мен и камерата за нощно виждане в 221 е ок.
хладилната жабка си е супер, парктрониците си ги ползвам редовно (въпреки че на предния не му повярвах онзи ден и стана фал), да върти огледалата надолу при задна е полезно.
задържане на спирачките по наклон не можеш да кажеш че е излишно при ръчна кутия,
датичиците за светлини и чистачки помагат на много девоики както и повечето асистенти...
повечето от тези екстри са като караш на дълго и са полезни за това, но и те се слагат на коли за дълъг път.
Публикувано 09 юни 2016 - 12:58
Публикувано 09 юни 2016 - 13:37
Публикувано 09 юни 2016 - 17:26
Съгласен с Биги, освен за системата за потегляне, при мен на служебния го има и я псувам яко и това с дясното огледало съм го изллючил, щот съм дълъг и това като го свлече виждам прага преди задната гума демек-нищо. Иначе ако екстрите не бяха удобни нямаше да ги мислят и да са "екстри"
при бмвто което имаше холд на спирачката беше с бутон и го включваш когато искаш, на пежото ръчната спирачка играе тази роля - в момента в който отпуснеш съединителя изключва ръчната. и на двете работи много добре, особено по байр. днес на мола на колата зад мен й беше много необходима тази екстра. на изкачването да се включи към черни връх имаше опашка от коли и те седяха и чакаха да се освободи горната площадка защото иначе не могат да тръгнат...
за огледалото явно е много голямо самото огледало на колата която караш, но пак се съмнявам да виждаш джантата, а това е идеята, за да не удариш бордюр със задна гума огледалото се накланя и виждаш къде точно се намира. между другото мисля че може да се наглася доколко да слиза надолу...
Този пост е редактиран от mr Big: 09 юни 2016 - 17:28
Публикувано 09 юни 2016 - 18:58
Публикувано 09 юни 2016 - 19:37
Еми за мен изброените неща са излишни и бих ги ползвал от дъжд на вятър.
Въпреки че и аз седя и чакам с нисана да се освободи горната площадка, когато излизам оттам, ако имах асистент за тръгване от наклон, нямаше да го ползвам и пак щях да си седя долу
Този пост е редактиран от shotgun600: 09 юни 2016 - 19:38
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни