ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24115 replies to this topic
Posted 26 April 2011 - 12:50
Това за полицайте и техните акций за мен лично си е чист ама чист полицейски произвол и показ на надмощие в дадени моменти ... хем системата ни не работи хем ние сме виновни , че не сме си платили фишовете хем и книжките ни взимат та и парите даже ... пълна ама пълна простотия ..... просто нямам думи .. правят ми акций 10 - 20 патрулки, а по празниците 1 - 2 я видиш я не ...
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Posted 26 April 2011 - 13:56
Ми що не си плащате фишовете? Айде един да забавиш, разбираемо, ама 2-3 фиша да имаш, за мен си е умишлено мотаене.
Posted 26 April 2011 - 18:10
В резултат от засилените проверки по празниците загинаха шестима младежи от водач в нетрезво състояние...
така да се каже - да им сера на проверсите...
Това са много тежки думи, Илия...
Докато 19-25 годишни хлапета, решили да се насвиткат и да се направят на МЪЖЕ продължават да се качват в колите си...няма проверка, която да ни гарантира, че сме в безопастност...
Извинявайте, ама много изисквате в това отношение специално от органите на реда...те да не са спайдърмени?! Кой от нас или някой наш приятел не е губил роднина..или близък човек в следствие на катастрофа, в която е замесен пиян шофьор?! Не може да обвиняваме полиция, законодателство и тъй нататък по линията след като самите ние търпим или хайде не точно търпим, ама си затваряме очите и толерираме такива прояви?!
Гонки...пиене и каране....какво още......много често чета постове тук, в които споменавате кой с двеста и колко километра в час карал...и си казвате ЕВАЛА....е да ама евала на пистата...не по пътищата...
Докато ние самите не се превърнем в достоен и безопасен пример за подражание на децата си или по-малките си братя и сестри..нямаме право да критикуваме останалите, още по-малко да чакаме някой да ни пази или да се чувстваме в безопасност...
И поста ми не е насочен към Илия конкретно..само първото изречение, останалото е към всички нас..
Posted 26 April 2011 - 19:03
Аз пък днес яхнах камък или бордюр с 80 км/ч.
В резултат ми няма парче колкото фас и доста подбита джанта.
Майстора ме уплаши, че може да се спука при изправянето, и цял ден съм "на нокти".
Едва вечерта дойде единствената хубава вест за целия ден - изправил я е без да се пукне.
А, сутринта автомата не ми пусна кафе, а ми взе парите.
Абе каръшки ден ми е днес.
Сядам да пия една ракия за успокоение. Няколко пъти.
В резултат ми няма парче колкото фас и доста подбита джанта.
Майстора ме уплаши, че може да се спука при изправянето, и цял ден съм "на нокти".
Едва вечерта дойде единствената хубава вест за целия ден - изправил я е без да се пукне.
А, сутринта автомата не ми пусна кафе, а ми взе парите.
Абе каръшки ден ми е днес.
Сядам да пия една ракия за успокоение. Няколко пъти.
Posted 26 April 2011 - 19:13
Ками-съгласен съм 1000% с теб -още повече ,че и ти си държавен служител и знаеш много добре някои нещаТова са много тежки думи, Илия...
Докато 19-25 годишни хлапета, решили да се насвиткат и да се направят на МЪЖЕ продължават да се качват в колите си...няма проверка, която да ни гарантира, че сме в безопастност...
Извинявайте, ама много изисквате в това отношение специално от органите на реда...те да не са спайдърмени?! Кой от нас или някой наш приятел не е губил роднина..или близък човек в следствие на катастрофа, в която е замесен пиян шофьор?! Не може да обвиняваме полиция, законодателство и тъй нататък по линията след като самите ние търпим или хайде не точно търпим, ама си затваряме очите и толерираме такива прояви?!
Гонки...пиене и каране....какво още......много често чета постове тук, в които споменавате кой с двеста и колко километра в час карал...и си казвате ЕВАЛА....е да ама евала на пистата...не по пътищата...
Докато ние самите не се превърнем в достоен и безопасен пример за подражание на децата си или по-малките си братя и сестри..нямаме право да критикуваме останалите, още по-малко да чакаме някой да ни пази или да се чувстваме в безопасност...
И поста ми не е насочен към Илия конкретно..само първото изречение, останалото е към всички нас..
ЛИЧНОТО самосъзнание е най важно от всичко-нито правила нито закони,а възпитанието е фактора при всеки един водач...
имало е много теми за полиция и скорости и прочее ,като в повечето съм взимал участие-общо взето горното мнение написано така-казва всичко и благодаря на Ками за хубавия изказ.
Поздрави
п.п.-като се обърне колата-камъчета много...
Posted 26 April 2011 - 19:20
Posted 26 April 2011 - 21:31
Ох, не мога да се сдържа и да не ви го покажа.
И в руските сайтове ги има вече "нашите".
Източника си го пише на снимката.
И в руските сайтове ги има вече "нашите".
Източника си го пише на снимката.
Attached Files
Posted 26 April 2011 - 22:17
Е Gangsta Man ти случайно да не си в Сандански днеска? Видях един Бенц като твоя тука?!
Съвсем случайно дааааа.Реших да излеза да си разходя Бенца малко по Сандански
П.С Утре и контролно да имаш....кат звънна на търчене излизаш от стаята
By Batev
Posted 26 April 2011 - 23:10
NO PROBLEMO
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
Posted 26 April 2011 - 23:25
National Geographic момчета.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 26 April 2011 - 23:32
Posted 26 April 2011 - 23:37
Гледах го вече към 21 часа.Сега го повтарят.
Дават предаването за автомобилните заводи.Сега темата е за Мерцедес и по-конкретно SLS.
Posted 26 April 2011 - 23:44
Гледах го вече към 21 часа.Сега го повтарят.
Дават предаването за автомобилните заводи.Сега темата е за Мерцедес и по-конкретно SLS.
С тоя 600,винаги си една крачка напред!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 26 April 2011 - 23:52
Бай Васо, трябва някой път да дойда при теб, за да ми покажеш как да си сменя маслото на хидравликата на волана, както и спирачната течност.
Лошото е ,че нямам време, а пък волана взе да се върти по-трудно...
Posted 26 April 2011 - 23:58
Бай Васо, трябва някой път да дойда при теб, за да ми покажеш как да си сменя маслото на хидравликата на волана, както и спирачната течност.
Ше се чуеме и ше се разбереме.
9 user(s) are reading this topic
0 members, 9 guests, 0 anonymous users