Той добре че не те е наредил с един лаф.
Марто знае кой.
Па може и да те е наредил,знае ли се?
Хахахахахахаах......
Сигурен съм, че не е !
Публикувано 10 януари 2014 - 21:17
Той добре че не те е наредил с един лаф.
Марто знае кой.
Па може и да те е наредил,знае ли се?
Хахахахахахаах......
Сигурен съм, че не е !
Публикувано 10 януари 2014 - 23:38
Междудругото тази вече взехме новата Х5-ца за тест драйв през уикенда..в понеделник ще я върнем.
Голяма разлика има във возията с предната... вече е почти мерцедеска. Но аз съвсем малко се повозих, утре ще събера повечко мнения.
А на тъпия МЛ му светна лампичка за накладките и се провежда следния разговор с БС.
БС " Елате в Понеделник да видим защо свети, дали е заради накладки или не"
Ние " Ок, а имате ли накладки в наличност?"
БС " Ми за Понеделник чакаме голяма поръчка части, но не знаем ще има ли накладки за МЛ-а"
След два часа..
БС " ало, ами не..няма да има накладки за вашият автомобил"
Ние "?!"
А цената е към 450 за предни и малко по-малко за задни или обратно + датчици + смяна ..и отиде пак една четирицифренка..
Тези изобщо имат ли някакви части на склад..някога?!
Публикувано 11 януари 2014 - 00:44
Публикувано 11 януари 2014 - 00:54
На колко км. му светнаха накладките?
Публикувано 11 януари 2014 - 01:22
Не забравяйте, че 2012-та си купихме Х5, което към момента няма грам, повтарям грам забележка и се кара нон-стоп.
Прекрасен автомобил, с много по-малък от МЛ - разход и в пъти по-евтино обслужване. И това го казвам аз, която обичам мерцедес.
Единственото, по което МЛ-а води по точки в сравнение с Х5-цата е возията..комфорта на возията..нищо друго!
Та, имам преки наблюдения от последен модел ( към 2012-та) Х5 и последен модел (2012-та) МЛ.. Какво повече да говорим..на светлинни години изостава МЛ-а.
Дори моят следващ автомобил мисля да е БМВ. Когато реша да сменя А класата.
Това е положението..
Кам, сравняваш различни поколения коли.
Естествено е, че при фейслифтов модел, детските болести са отстранени...и е в пъти по-здрав от първия.
Чак "светлинни години"...малко е пресилено казано...без да се обиждаш.
Не казваш какви са моторите....но разхода е в пъти по-малък 2-3 или 10 л може би?!
....и когато Даймлер са правили джипове, БМВ са се чешали там където не ги сърби.
Публикувано 11 януари 2014 - 01:28
....и когато Даймлер са правили джипове, БМВ са се чешали там където не ги сърби.
Te все още не правят...
А и МБ освен Гегата, друг цивилен май нямат
Въпреки че вирнатата 204ка (GLK т.е.) ме радва доста повече от първата X3-ка...
Публикувано 11 януари 2014 - 01:37
Никога не съм харесвал червен на цвят МБ, ама едно такова(GLK) има до офиса...е страшно е ама пък фейслифта е УЖАСЕН...с тия дъги.
Публикувано 11 януари 2014 - 10:41
На колко км. му светнаха накладките?
39 000 км.
Аз наистина не искам да навлизам в спорове..споделих си мнението, без да го налагам..
Нямам претенции да разбирам от двигатели, фейслифтове и т.н.
Нямам и желание да хуля или хваля една или друга марка.. говорех единствено и само от опита, които имаме с въпросните автомобили..
Публикувано 11 януари 2014 - 11:05
Кам, сравняваш различни поколения коли.
Естествено е, че при фейслифтов модел, детските болести са отстранени...и е в пъти по-здрав от първия.
Чак "светлинни години"...малко е пресилено казано...без да се обиждаш.
Не казваш какви са моторите....но разхода е в пъти по-малък 2-3 или 10 л може би?!
Къде сравнява различни поколения коли като в днешно време новите модели излизат супер бързо и реално разликата
м/у последния модел и предходния е доста малка - един дизайн и малко технически различия. Дори новата S класа не
е много по-различна от старата и е пълна с части от 221,че и големи агрегати като скоростната кутия.
Тъкмо си купиш последния модел и след 2-3 години излиза друг...
Освен това тя ти каза, че имат и предния модел Х5, който е от поколението на дрисливия МЛ.
Аз съм на абсолютно същото мнение, че в последните години, моделите на БМВ са много по надеждни
и качествени от тези на Мерцедес.
Пък и какви джипове толкова, освен Г-клас, са правили МБ?
МЛ винаги е бил по-скапан във всяко едно отношение от Х5.
Знам, че форума е на МБ, но това е положението.
Този пост е редактиран от shotgun600: 11 януари 2014 - 11:08
Публикувано 11 януари 2014 - 12:02
Провери преди да пишеш...МЛ-а е ново поколение, сега излезе това http://automedia.inv...-novoto-bmw-x5/
Лил говори за предния модел, който НЕ е от поколението на МЛ...факт 2-3 години разлика ВСЕ още няма между модели, при която и да е компания.
Кам, нямам намерение да споря ...аз също бих реагирал така, ако ми се случваха такива неща с чисто нов джип.
Публикувано 11 януари 2014 - 13:13
Няма какво да проверявам. Пак те питам, колко Х5 си имал, за да даваш становища, че са "изключително скъпи трошляци"?
Трошляците досега и засега са МЛ-ите, а простотията и нехайството, което цари в БС, ги превръща в много по-скъпи трошляци, от
БМВ.
Не се превръщай във фанатизиран фен на марката, който отрича всяко различно мнение от своето.
Публикувано 11 януари 2014 - 13:29
Публикувано 11 януари 2014 - 17:56
Няма какво да проверявам. Пак те питам, колко Х5 си имал, за да даваш становища, че са "изключително скъпи трошляци"?
Трошляците досега и засега са МЛ-ите, а простотията и нехайството, което цари в БС, ги превръща в много по-скъпи трошляци, от
БМВ.
Не се превръщай във фанатизиран фен на марката, който отрича всяко различно мнение от своето.
Ми недей да пишеш на изуст тогава.
Човек трябва да е подготвен когато пише каквото и да било.
Отиваш твърде далеч...какъв БС те гони?!
Говорим за здравина и качество....те отстъпиха при всички марки в името на печалбата.Но МБ пак е еталон и всички се сравняват с марката!
Нищо не отричам, напротив ти четеш като дявола-евангелието
Преди ти отговорих на въпроса за Х 5 ......50 съм имал такива.
Публикувано 11 януари 2014 - 17:58
Аз съм на абсолютно същото мнение, че в последните години, моделите на БМВ са много по надеждни
и качествени от тези на Мерцедес.
Аз пък съм на мнение, че си е до конкретен автомобил.
Точно поради естеството на производство. Ако, обаче БС и Мерцедес си бяха на място, трябваше да им го сменят с друг просто.
Публикувано 11 януари 2014 - 18:10
Ми недей да пишеш на изуст тогава.
Човек трябва да е подготвен когато пише каквото и да било.
Отиваш твърде далеч...какъв БС те гони?!
Говорим за здравина и качество....те отстъпиха при всички марки в името на печалбата.Но МБ пак е еталон и всички се сравняват с марката!
Нищо не отричам, напротив ти четеш като дявола-евангелието
Преди ти отговорих на въпроса за Х 5 ......50 съм имал такива.
И къде си ги имал тези 50?
От над десетилетие МБ не е еталон за качество и здравина.
Ти говориш наизуст.
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни