Няма да мре скоро, даже ще надживее твоя.
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 23 октомври 2013 - 23:06
Публикувано 23 октомври 2013 - 23:11
Къде бее, мой. Твоя умреляк живее втори живот. Що органи му присажда, пластични операции му прави, и га пак не върви.
Публикувано 23 октомври 2013 - 23:36
Кой не върви бре.
За разлика от твоя паметник моя го карам всеки ден и вече над 10000км. му навъртях.
Ти това знаеш ли колко пари са за бензин а знаеш ли.
Нищо не знаеш щото по цял ден караш пластмасов японски миксер вместо да караш истинската кола!
Абе ей, ела карай по моя маршрут и тогава говори за пари. Мога да ти кажа, че моя пластмасов японец е 100 пъти по-корав и надежден
от паметника, минавам по тротоари и градинки, изобщо откъдето си искам. А и когато си поискам мога да покарвам и дзверу.
А ти живееш на 100 метра от сервиза, тарикат.
Публикувано 24 октомври 2013 - 06:49
Вие па се фанахте да спорите баш с тия коли където не умират.
Няма умиране при кораба майка.Има клониране но не и умиране.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 24 октомври 2013 - 07:19
Време е да почнеш да ни черпиш редовно защото те търпим!
Удоволствието, че ме познаваш не ти ли е достатъчно
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 24 октомври 2013 - 08:29
Да се похваля, че съм очарован от здравината на S-класата - вчера една черна фейслифтова (2010-2012') цялата беше пробила за "добър ден" в една къща на завой в с.Български Извор. Много яко беше халосана отзад - предполагам за засилка
Исках и да я снимам, но поради усърдието на рояка полицаи нямаше как да спра.
"AMG? Ово je стандарт каj нас!!!"
Публикувано 24 октомври 2013 - 08:31
Вие па се фанахте да спорите баш с тия коли където не умират.
Няма умиране при кораба майка.Има клониране но не и умиране.
Умират, умират, само отвори мобилето и ще видиш "The walking dead".
Публикувано 25 октомври 2013 - 14:37
Lil, ти ще гласуваш тук с минимум два гласа, нали?
"Уважаеми Клиенти!
Имаме удоволствието да Ви съобщим, че сервизът за леки автомобили на Балкан Стар Ритейл ЕООД - гр. София ще участва в конкурс „Автомобилен сервиз на годината“. Същият се провежда за трета поредна година със съдействието на Shell България ЕАД и списание AutoBild България. Участници в този конкурс са автомобилни сервизи, които предлагат комплексна услуга за диагностика, поддръжка и ремонт на автомобили.
При желание от Ваша страна да подкрепите нашия сервиз може да го направите до 02.11.2013 на онлайн адрес: http://serviznagodinata.autobild.bg/
Предварително Ви благодарим за доверието и подкрепата!
С уважение,
Екипът на Балкан Стар Ритейл ЕООД"
Публикувано 25 октомври 2013 - 14:39
Как само тя ?
Цялото семейство директно раздава положителен вот за БС
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 25 октомври 2013 - 15:52
ти виж другите кои са
Публикувано 25 октомври 2013 - 16:15
Директно удрям глас за Хеед и за Мото Пфое Люлин заради seriouspepi
Този пост е редактиран от Наско: 25 октомври 2013 - 16:16
Публикувано 25 октомври 2013 - 19:02
. Мото Пфое не ги хвали че оня горе гледа...
Къде съм ги похвалил ?
Само защото човека работи там - не за друго
Просто си намерих причина да гласувам
иначе всички за мен са 1 дол дренки
Този пост е редактиран от Наско: 25 октомври 2013 - 19:02
Публикувано 25 октомври 2013 - 19:24
Lil, ти ще гласуваш тук с минимум два гласа, нали?
"Уважаеми Клиенти!
Имаме удоволствието да Ви съобщим, че сервизът за леки автомобили на Балкан Стар Ритейл ЕООД - гр. София ще участва в конкурс „Автомобилен сервиз на годината“. Същият се провежда за трета поредна година със съдействието на Shell България ЕАД и списание AutoBild България. Участници в този конкурс са автомобилни сервизи, които предлагат комплексна услуга за диагностика, поддръжка и ремонт на автомобили.
При желание от Ваша страна да подкрепите нашия сервиз може да го направите до 02.11.2013 на онлайн адрес: http://serviznagodinata.autobild.bg/
Предварително Ви благодарим за доверието и подкрепата!
С уважение,
Екипът на Балкан Стар Ритейл ЕООД"
Хаха..това ме разсмя искрено..
Тъпото е, че няма отърване от този сервиз. Днес сутринта си одрах колата. Снощи ми изтече каското, днес я одрах..направо можем да степенуваме некадърен..по-некадърен..ЛиЛ
Публикувано 25 октомври 2013 - 19:28
И какво от това? Това е просто една кола, не трябва да се ядосваш за такива дреболии.
Моята кола цялата е надрана и хич не ми пука. Преди се нервирах като теб, но сега ми е през онази работа
и ми е много по-спокойно на душата.
Публикувано 25 октомври 2013 - 19:37
Прав си, дори прекалено прав. Аз съм такава..пазя я толкова много и все не мога да я опазя..проблема ми е, че влагам толкова много чувства, енергия, любов в нея..в ламарината, а не трябва.
Много ми е криво..и най-вече от факта, че сама съм си го направила.. от собственото си невнимание и разсеяност.. поне да бях руса..
Излизайки сутринта от паркинга минах толкова близо до оградата (тя е няква метална) и някаква кука ме закачи и одра.. факт е, че колата сутрин е цялата с мокри и запотени стъкла първите няколко минути и че затъмнените прозорци не ми осигуряват никаква видимост почти.. но сама съм си виновна, баси.. не знам как стана
И това ме побърква.. само като си помисля ква занимавка е пак..обикаляне по застраховател, възлагателни писма, сервиз..ужас...
Сигурно след време ще спра да обръщам внимание на тези маловажни неща..дано
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни