Къде израстна в Хаджата? И аз там израстнах, ама ми се губиш нещо?Светльо - утре в шипката! Аз черпя
п.с. израснах в Хаджата ама не съм там отдавна...иначе попадението ти е добро май френд
Аз съм расъл в 55-ти блок, ония с Тото-то, на Мак-Гахан.
Posted 12 April 2011 - 20:20
Къде израстна в Хаджата? И аз там израстнах, ама ми се губиш нещо?Светльо - утре в шипката! Аз черпя
п.с. израснах в Хаджата ама не съм там отдавна...иначе попадението ти е добро май френд
Posted 12 April 2011 - 20:31
Хах - е значи съм те гледал у джама баш... Бяхме в 118-ти блок, после се преместихме до фантастико (1-вото), а 2006 си набих камшика от наЩе и сега съм на Сточна гара.Къде израстна в Хаджата? И аз там израстнах, ама ми се губиш нещо?
Аз съм расъл в 55-ти блок, ония с Тото-то, на Мак-Гахан.
Posted 12 April 2011 - 20:47
Баш 24-то, но до 6-ти клас, после бях на "гурбет" с бащата 2 години и 9-ти клас почнах в 23-то. Как пък да не те помня, кой набор си? Аз, камшика съм си го бил 6-7 години преди теб, ама нема как да не сме се засичали, не си 10 години по-малък все пак.Хах - е значи съм те гледал у джама баш... Бяхме в 118-ти блок, после се преместихме до фантастико (1-вото), а 2006 си набих камшика от наЩе и сега съм на Сточна гара.
Ти в кое даскало си бил? Оттатък Макгахан предполагам 24-то?
Posted 12 April 2011 - 20:55
Posted 12 April 2011 - 21:07
защо съм толкова готин по-дяволите?!?!?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 12 April 2011 - 21:08
Много не се заглеждай.......да не вземеш па да си го отмааш.
Posted 12 April 2011 - 21:13
Мани - опасно си е братче... дължината е налична дееаМного не се заглеждай.......да не вземеш па да си го отмааш.
Posted 12 April 2011 - 21:15
Мани - опасно си е братче... дължината е налична дееа
Posted 12 April 2011 - 21:18
В нашия вход живеше, бяхме съседи. Хюндая го зарежи, по едно време идваха да я взимат с една бяла лимузина, от ония американските, дъллгите, по-голема гъзария от Хюндай-я.82-ри набор съм... ама учих в джунглата - в 42-ро, после при жените в 95-то, та затова не сме се засекли.
Ти в 23-то също си изкарал добре - по 2,3 момчета в клас са там
п.с. във вашия блок живееше Таня Димитрова - тая от ТВ справочник, караше един хюндай - голяма гъзария беше тогава
Posted 12 April 2011 - 21:26
Айде бре Бай Василе няма ли да дойдеш утре да се запознаем...да ударим по една
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 12 April 2011 - 21:29
Не мога утре да го ева,имам задачки. Обаче с най-голямо удоволствие ше доа на друга Гледам ви ходите тук там...и аз обичам такива неща.
Много Мерцедеси на куп и лаф.ХахХааааа!
Аферим!
Posted 12 April 2011 - 21:39
Като те гледам Батка и ти си шайбаааа отсекъде
Така. че бързо ще се сдушим мисля да даааа
Posted 12 April 2011 - 21:39
мъжа и беше голям... сега май се изживява гербаджийка, бахти всичко е с връзки в тая изпляскана държавицаВ нашия вход живеше, бяхме съседи. Хюндая го зарежи, по едно време идваха да я взимат с една бяла лимузина, от ония американските, дъллгите, по-голема гъзария от Хюндай-я.
Posted 12 April 2011 - 23:59
Posted 13 April 2011 - 04:45
0 members, 14 guests, 0 anonymous users