Трезвен е само Хамъра,ама тия другите пият и за него.
Пепи - една бутилка бяло вино. Аз започнах с чаша червено и май го докарах накрая до една бутилка
Публикувано 23 август 2013 - 07:13
Трезвен е само Хамъра,ама тия другите пият и за него.
Пепи - една бутилка бяло вино. Аз започнах с чаша червено и май го докарах накрая до една бутилка
Публикувано 23 август 2013 - 08:24
Разбира се, не можеш да си държиш пръстите на него изобщо!
Нормално е, дори съм виждал алтернатори с допълнително охлаждане, свързани към охладителната система на двигателя. Мисля, че беше даже на Бенц 123-ка.
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk
Мерси за инфото. Вчера сложих нов, защото на стария му гръмна някаква плочка и вчера като прибрах колата
от сервиза слязох под нея, за да проверя дали при поставянето не са надрискали нещо и случайно го пипнах.
Не беше толкова горещ,че да не може да се пипне, но наистина беше трудно да си задържиш ръката на него
дълго време...Реших,че нещо е дефектен щом е нагрят, но явно не е
Публикувано 23 август 2013 - 12:02
Ако някой се чуди какво да правиме - 21 : 00 при МакДоналдс на НДк от там потегляме към Баухаус да погледаме малко сеир )
Публикувано 23 август 2013 - 16:38
някой запознат с темата да ми даде моля точни координати на снек бар Дива
следващата седмица може да се счупи гипса там.
Публикувано 23 август 2013 - 17:47
Голяма скука е при вас
Публикувано 23 август 2013 - 17:50
Еееее, най после няой да се обади
Публикувано 23 август 2013 - 17:51
мерси чичко ! жеУезо си!
другата седмица лично ще проверя митовете и легендите генерирани от няколко ЧЛЕНа на клубЪ
Еееее, най после няой да се обади
оди да пиеш по кръчмите и да хрускаш цаца. какво си се заУврЕла у тоя форум
Публикувано 23 август 2013 - 17:52
Прочети отзивите на тази страница. ВСИЧКО е истина.
Едит. Како, що не си на плажа?
Публикувано 23 август 2013 - 17:54
Прочети отзивите на тази страница. ВСИЧКО е истина.
Едит. Како, що не си на плажа?
Върнах се преди час и заседнах на плумари с айранче, и ми домъчня за вас
Публикувано 23 август 2013 - 17:56
Публикувано 23 август 2013 - 17:56
Добре, че снощи Марто ма кара, щото изпих мнОго вино
Публикувано 23 август 2013 - 18:06
Искаш да кажеш, че те е возил
Публикувано 23 август 2013 - 18:08
ъхъ
Публикувано 23 август 2013 - 19:44
Получихме днес писмен отговор, както бях помолила, от Балкан Стар. И по телефона ни звъннаха да ни се извинят за пореден път и да ни кажат, че следващото техническо обслужване на МЛ-а ще ни е безплатно.
Писмото е подписано от двама..Бойко Виячки ( ръководител сервиз) и Ина Илиева (координатор следпродажно обслужване), да сме си го носели следващият път, в който дойде време за техническо обслужване.
Имайки предвид, че струва 1200 лв...е приемлива компенсация, въпреки, че аз не искам материални компенсации, аз искам нормално и човешко отношение, сами пишат, че сме "важен клиент", а се държат отвратително; искам нормална комуникация, възможност за обратна връзка, адекватно поведение и своевременно отреагирване.
Защо трябваше да се стига до там да пиша 3 писма и да ги направя на 5 стотинки пред Daimler?! Защо трябваше да ни скъсат нервите и да ни разхождат безброй много пъти до там напразно?
Толкова ли е трудно да си гледат работата, а не само да гледат да ти приберат парите..
Как да е..
Дано вече започнат да се държат човешки с клиентите си..
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни