Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24115 мнения по тази тема

#166 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 09 септември 2009 - 08:50

Колеги някакъв странен оптимизъм в хората около мен-всеки ми говори колко са слаби италианците?!?!?И все пак винаги са били отбор с добра защита,а нашите си ги знаем,е теоритично имаме шанс,но знам ли...
Вземем да заложим някоя и друга бира на Комитите днес.. :beer:
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#167 iohoho

iohoho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 587 Мнения:
  • Автомобил:
    S 211 E 320 CDI 2004г.

Публикувано 09 септември 2009 - 12:12

Е, изплувах и аз, най-после - в неделя до 14ч. си пекох Д-то на един византийски плаж, навръщане около Солун ми трябваше амфибия, за да преплувам тамошната "магистрала" и от три дни тук в БГ-егати времето-има няма 20градуса надолу! Ма не се давам на времето-вечер по ракийка за сгрявка пък и съм акумулирал някоя калория през отпуската...
  • 0

#168 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 09 септември 2009 - 12:28

Е, изплувах и аз, най-после - в неделя до 14ч. си пекох Д-то на един византийски плаж, навръщане около Солун ми трябваше амфибия, за да преплувам тамошната "магистрала" и от три дни тук в БГ-егати времето-има няма 20градуса надолу! Ма не се давам на времето-вечер по ракийка за сгрявка пък и съм акумулирал някоя калория през отпуската...

Нави-то свърши ли работата, която очаквахме?
  • 0

#169 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 09 септември 2009 - 12:34

Слаби,слаби ама нали знаеш като вкарат гол как им се казва защитата"катеначо"което значи катинар.Плюс това те не си печелят мачовете с игра ами винаги ги преследва някакъв невероятен късмет и най вече съдийте винаги са с тях.
  • 0
Не хапи този,който може да те изяде.

#170 zuhen

zuhen

Напреднал

• Потребители на форума
  • 334 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W211 280 CDI, 2007,
    OM642, 7G-Tronic

Публикувано 09 септември 2009 - 12:53

"Програмируем" не значи "самоизгасващ".

Имам предвид в периода от денонощието, когато отсъствам от вкъщи да поддържа по-ниска температура и съответно малко преди да се върна да ми е качи (температурата де).

Точно това е програмотора.
Ако искаш и за месец може да настроиш температурата.
Купува се отделно за около 80лв.
  • 0

#171 iohoho

iohoho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 587 Мнения:
  • Автомобил:
    S 211 E 320 CDI 2004г.

Публикувано 09 септември 2009 - 12:59

Нави-то свърши ли работата, която очаквахме?

Да, Вени, изкара ме на едно място от някаво село-направили са реконструкция на основния път, което не е отразено в картата и почна едно преизчисляване и обиколка в лабиринт от тесни улички ....и накрая.....на царския път.
Доволен съм, като за първа употреба.

Благодаря ти още веднъж за отделеното време!
  • 0

#172 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 09 септември 2009 - 15:12

Доволен съм, като за първа употреба.

А пишеше ли като надуши "спиид камера", има и такива екстри.
  • 0

#173 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 09 септември 2009 - 15:40

нямаше време, кога да му слагаме...
а иначе и за в Бг има доста богата база от POI за камери по светофари, по булеварди и магистрали, за полицейски засади..

и се актуализира непрекъснато
  • 0

#174 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 09 септември 2009 - 15:48

нямаше време, кога да му слагаме...
а иначе и за в Бг има доста богата база от POI за камери по светофари, по булеварди и магистрали, за полицейски засади..

и се актуализира непрекъснато

Така е, като не ми се обадихте "оная" вечер. Бях готов да помогна с к`вот мога.
Аз като ходих във Византия, преди и след всеки тунел квичеше.
По едно време на магистралата се отплеснах със 160 с една Шкода.
После на границата минах в средната лента, та да им е трудно да ме връщат обратно.
Всичко ми се размина, явно не са ме снимали.
Йохохо, ти има ли близки срещи с органи там?
  • 0

#175 iohoho

iohoho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 587 Мнения:
  • Автомобил:
    S 211 E 320 CDI 2004г.

Публикувано 09 септември 2009 - 19:08

Здравейте, момчета, отново-вече съм си в къщи - не, нямах взимане -даване с хората на реда там. Но една случка да ви разкажа-пресичаме границата в неделя по икиндия и движейки се към дома, то и колона си бяхме и карахме кротко, та както в Гърция полицай не видях, така на входа на БГ първо това видях- пуснал бурканите, подгонил едно волво, не лъскаво, -спират го, вадят пищови и като по филмите го меткат грубичко с длани на капака, абе екшън като от филмите... кво беше прегрешил човека не разбрахме, но посрещането беше показателно!
  • 0

#176 iohoho

iohoho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 587 Мнения:
  • Автомобил:
    S 211 E 320 CDI 2004г.

Публикувано 09 септември 2009 - 19:18

А, Насе, ш съ видим, ма първо да навляза малко в нещата, пък после...

Имам една голяма мъка от днес - направо ми се реве, ма такъв е живота...
Тази сутрин гледам лампичката за охл.течност свети, доливам още сънен, и кво да видя-то там и капчици масло :kill_myself:
Кокто и да е -историята да не разказвам подробно, но в края на деня колата се паркира в сервиза на Генади, и о, мъка...гарнитура и ред чиркуляци ииии... очертаваща се мрачна сметка над 1000лв :kill_myself: и всичко това точно след отпуска и джоба празен...мъка!
А обективна причина за случката няма-не съм прегрявал, не съм шпорил безразсъдно-отде се взе тая беля :dontknow:
  • 0

#177 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 септември 2009 - 19:45

Йонко... то не пита... за белята.. идва когато иска
Аз не очаквах също.. ама.. снощи както се прибирах от доствка (разнасям пици) и връщам се от бистрица.. и на бистришко шосе.. на един гаден ляв за мене завой (аз се пускам от бистрица) един кара срещу мен.. с ВР регистрация... аз спирачки.. служабната кола (Деу Матиз) без АБС и прочее.. гумите блократ... заради дъжда поднася... и направо у дерето.. Таван-гуми-таван..гуми... и.. така полиция , линейки... чудесии....
Виновния така и не спря.. .ама поне всичко се размина по-живо и по-здраво... и се разминах само с уплаха от малките коли и малко драскотини по ръцете....
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#178 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 09 септември 2009 - 20:42

Йонко... то не пита... за белята.. идва когато иска
Аз не очаквах също.. ама.. снощи както се прибирах от доствка (разнасям пици) и връщам се от бистрица.. и на бистришко шосе.. на един гаден ляв за мене завой (аз се пускам от бистрица) един кара срещу мен.. с ВР регистрация... аз спирачки.. служабната кола (Деу Матиз) без АБС и прочее.. гумите блократ... заради дъжда поднася... и направо у дерето.. Таван-гуми-таван..гуми... и.. така полиция , линейки... чудесии....
Виновния така и не спря.. .ама поне всичко се размина по-живо и по-здраво... и се разминах само с уплаха от малките коли и малко драскотини по ръцете....

Бегай-днеска като го каза,чух "деутото",ама си викам Хамъра деу няма,и се чуда да не си казал "белото",а те тогава щеше да те боли мноо :kill_myself: ...Радвай се,че само кофти спомен ще ти остане,черупката-майната и.А относно ВР-то,то навсякъде ги има-трябва да се кара отбранително и пак нямаш гаранция...щом си жив и здрав - тва е най-важното :0_yahoo:
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#179 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 09 септември 2009 - 21:41

Бегай-днеска като го каза,чух "деутото",ама си викам Хамъра деу няма,и се чуда да не си казал "белото",а те тогава щеше да те боли мноо :kill_myself: ...Радвай се,че само кофти спомен ще ти остане,черупката-майната и.А относно ВР-то,то навсякъде ги има-трябва да се кара отбранително и пак нямаш гаранция...щом си жив и здрав - тва е най-важното :0_yahoo:

Абе да ви кажа в последно време ми прави впечатление, че всички много тарикати станаха. Най-много са ми черни тия с ЕН в номера, по-отракани са от РК. За тия със С и СА в номера нема да говоря, че ме е срам...
Олигофрените се върнаха от море, положението е тежко, нема значение каква е регистрационната табела!!!
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#180 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 09 септември 2009 - 23:00

Именно де-аз не се уточних,та мисълта ми беше,че табелата е без значка-дебилността е масово разпространена.
п.с.Хамъре-иди се почерпи с приятели...или най-добре курбан нещо-да разкараш каръка :mellow:
  • 0
Публикувано изображение

7 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 7 гости, 0 анонимни