ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 09 септември 2009 - 08:50
Колеги някакъв странен оптимизъм в хората около мен-всеки ми говори колко са слаби италианците?!?!?И все пак винаги са били отбор с добра защита,а нашите си ги знаем,е теоритично имаме шанс,но знам ли...
Вземем да заложим някоя и друга бира на Комитите днес..
Вземем да заложим някоя и друга бира на Комитите днес..
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 09 септември 2009 - 12:12
Е, изплувах и аз, най-после - в неделя до 14ч. си пекох Д-то на един византийски плаж, навръщане около Солун ми трябваше амфибия, за да преплувам тамошната "магистрала" и от три дни тук в БГ-егати времето-има няма 20градуса надолу! Ма не се давам на времето-вечер по ракийка за сгрявка пък и съм акумулирал някоя калория през отпуската...
Публикувано 09 септември 2009 - 12:28
Е, изплувах и аз, най-после - в неделя до 14ч. си пекох Д-то на един византийски плаж, навръщане около Солун ми трябваше амфибия, за да преплувам тамошната "магистрала" и от три дни тук в БГ-егати времето-има няма 20градуса надолу! Ма не се давам на времето-вечер по ракийка за сгрявка пък и съм акумулирал някоя калория през отпуската...
Нави-то свърши ли работата, която очаквахме?
Публикувано 09 септември 2009 - 12:34
Слаби,слаби ама нали знаеш като вкарат гол как им се казва защитата"катеначо"което значи катинар.Плюс това те не си печелят мачовете с игра ами винаги ги преследва някакъв невероятен късмет и най вече съдийте винаги са с тях.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 09 септември 2009 - 12:53
"Програмируем" не значи "самоизгасващ".
Имам предвид в периода от денонощието, когато отсъствам от вкъщи да поддържа по-ниска температура и съответно малко преди да се върна да ми е качи (температурата де).
Точно това е програмотора.
Ако искаш и за месец може да настроиш температурата.
Купува се отделно за около 80лв.
Публикувано 09 септември 2009 - 12:59
Да, Вени, изкара ме на едно място от някаво село-направили са реконструкция на основния път, което не е отразено в картата и почна едно преизчисляване и обиколка в лабиринт от тесни улички ....и накрая.....на царския път.Нави-то свърши ли работата, която очаквахме?
Доволен съм, като за първа употреба.
Благодаря ти още веднъж за отделеното време!
Публикувано 09 септември 2009 - 15:12
А пишеше ли като надуши "спиид камера", има и такива екстри.Доволен съм, като за първа употреба.
Публикувано 09 септември 2009 - 15:40
нямаше време, кога да му слагаме...
а иначе и за в Бг има доста богата база от POI за камери по светофари, по булеварди и магистрали, за полицейски засади..
и се актуализира непрекъснато
а иначе и за в Бг има доста богата база от POI за камери по светофари, по булеварди и магистрали, за полицейски засади..
Публикувано 09 септември 2009 - 15:48
Така е, като не ми се обадихте "оная" вечер. Бях готов да помогна с к`вот мога.нямаше време, кога да му слагаме...
Аз като ходих във Византия, преди и след всеки тунел квичеше.
По едно време на магистралата се отплеснах със 160 с една Шкода.
После на границата минах в средната лента, та да им е трудно да ме връщат обратно.
Всичко ми се размина, явно не са ме снимали.
Йохохо, ти има ли близки срещи с органи там?
Публикувано 09 септември 2009 - 19:08
Здравейте, момчета, отново-вече съм си в къщи - не, нямах взимане -даване с хората на реда там. Но една случка да ви разкажа-пресичаме границата в неделя по икиндия и движейки се към дома, то и колона си бяхме и карахме кротко, та както в Гърция полицай не видях, така на входа на БГ първо това видях- пуснал бурканите, подгонил едно волво, не лъскаво, -спират го, вадят пищови и като по филмите го меткат грубичко с длани на капака, абе екшън като от филмите... кво беше прегрешил човека не разбрахме, но посрещането беше показателно!
Публикувано 09 септември 2009 - 19:18
А, Насе, ш съ видим, ма първо да навляза малко в нещата, пък после...
Имам една голяма мъка от днес - направо ми се реве, ма такъв е живота...
Тази сутрин гледам лампичката за охл.течност свети, доливам още сънен, и кво да видя-то там и капчици масло
Кокто и да е -историята да не разказвам подробно, но в края на деня колата се паркира в сервиза на Генади, и о, мъка...гарнитура и ред чиркуляци ииии... очертаваща се мрачна сметка над 1000лв и всичко това точно след отпуска и джоба празен...мъка!
А обективна причина за случката няма-не съм прегрявал, не съм шпорил безразсъдно-отде се взе тая беля
Имам една голяма мъка от днес - направо ми се реве, ма такъв е живота...
Тази сутрин гледам лампичката за охл.течност свети, доливам още сънен, и кво да видя-то там и капчици масло
Кокто и да е -историята да не разказвам подробно, но в края на деня колата се паркира в сервиза на Генади, и о, мъка...гарнитура и ред чиркуляци ииии... очертаваща се мрачна сметка над 1000лв и всичко това точно след отпуска и джоба празен...мъка!
А обективна причина за случката няма-не съм прегрявал, не съм шпорил безразсъдно-отде се взе тая беля
Публикувано 09 септември 2009 - 19:45
Йонко... то не пита... за белята.. идва когато иска
Аз не очаквах също.. ама.. снощи както се прибирах от доствка (разнасям пици) и връщам се от бистрица.. и на бистришко шосе.. на един гаден ляв за мене завой (аз се пускам от бистрица) един кара срещу мен.. с ВР регистрация... аз спирачки.. служабната кола (Деу Матиз) без АБС и прочее.. гумите блократ... заради дъжда поднася... и направо у дерето.. Таван-гуми-таван..гуми... и.. така полиция , линейки... чудесии....
Виновния така и не спря.. .ама поне всичко се размина по-живо и по-здраво... и се разминах само с уплаха от малките коли и малко драскотини по ръцете....
Аз не очаквах също.. ама.. снощи както се прибирах от доствка (разнасям пици) и връщам се от бистрица.. и на бистришко шосе.. на един гаден ляв за мене завой (аз се пускам от бистрица) един кара срещу мен.. с ВР регистрация... аз спирачки.. служабната кола (Деу Матиз) без АБС и прочее.. гумите блократ... заради дъжда поднася... и направо у дерето.. Таван-гуми-таван..гуми... и.. така полиция , линейки... чудесии....
Виновния така и не спря.. .ама поне всичко се размина по-живо и по-здраво... и се разминах само с уплаха от малките коли и малко драскотини по ръцете....
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 09 септември 2009 - 20:42
Бегай-днеска като го каза,чух "деутото",ама си викам Хамъра деу няма,и се чуда да не си казал "белото",а те тогава щеше да те боли мноо ...Радвай се,че само кофти спомен ще ти остане,черупката-майната и.А относно ВР-то,то навсякъде ги има-трябва да се кара отбранително и пак нямаш гаранция...щом си жив и здрав - тва е най-важнотоЙонко... то не пита... за белята.. идва когато иска
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 09 септември 2009 - 21:41
Абе да ви кажа в последно време ми прави впечатление, че всички много тарикати станаха. Най-много са ми черни тия с ЕН в номера, по-отракани са от РК. За тия със С и СА в номера нема да говоря, че ме е срам...Бегай-днеска като го каза,чух "деутото",ама си викам Хамъра деу няма,и се чуда да не си казал "белото",а те тогава щеше да те боли мноо ...Радвай се,че само кофти спомен ще ти остане,черупката-майната и.А относно ВР-то,то навсякъде ги има-трябва да се кара отбранително и пак нямаш гаранция...щом си жив и здрав - тва е най-важното
Олигофрените се върнаха от море, положението е тежко, нема значение каква е регистрационната табела!!!
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 09 септември 2009 - 23:00
Именно де-аз не се уточних,та мисълта ми беше,че табелата е без значка-дебилността е масово разпространена.
п.с.Хамъре-иди се почерпи с приятели...или най-добре курбан нещо-да разкараш каръка
п.с.Хамъре-иди се почерпи с приятели...или най-добре курбан нещо-да разкараш каръка
7 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 7 гости, 0 анонимни