Тия са станали супер нагли,вече.
Това е направо безобразие.
Кам,сега са на пангара и трябва да ги натиснеш повече.Големо яйце им се пече,така че си търсете правата до последно.
Публикувано 18 юни 2013 - 13:52
Тия са станали супер нагли,вече.
Това е направо безобразие.
Кам,сега са на пангара и трябва да ги натиснеш повече.Големо яйце им се пече,така че си търсете правата до последно.
Публикувано 18 юни 2013 - 19:43
Само да добавя, че най-вероятно доставката на филтри с DHL за утре излиза 300-500 кинта. 8литра масло по 38 лева литъра са още 300, два човекочаса по 80 лева са още 160 и ДДС и готово.
Не разбирам защо трябва клиента да се товари със сметката за DHL. Щом продават някакъв автомобил, то консумативите трябва да са налични на склад.
Лил,
Мисля, че е крайно време да пуснеш една жалба до КЗП и до Даймлер.
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk 2
М не..филтрите, които са доставяли са били 2..
Иначе са сменили още 4..
Общо 6..
Явно са пристигнали късно снощи, щото сутринта в 08:50 са се обадили, че е готов джипа.
И естествено пос терминал устройството им не е работило....
А кой ходи с 1200 лв. в джоба..
За доставка не са взели пари..
П.С.
Сериозно обмислям въпроса да напиша оплакване. И ще го направя скоро. Само трябва мъжа ми да седне да ми нахвърли на един лист какво точно се случи ( че нали не е едно ), в каква последователност и т.н.
До КЗК май не може да се пусне жалба..като колите са собственост на фирма...
Този пост е редактиран от LiL: 18 юни 2013 - 19:59
Публикувано 18 юни 2013 - 20:04
Публикувано 18 юни 2013 - 21:40
Публикувано 18 юни 2013 - 23:01
Юридическото лице също е потребител, не мисля, че комосията за защита на потребителите строго се занимава само с физически лица.
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk 2
Само с физически лица се "занимава" комисията. Доколкото и за тях (нас) си мърда пръста де.
Последно ми мрънкаха, че шеф на една банка ходил да им се кара, що го занимавали с моята жалба.
Публикувано 18 юни 2013 - 23:59
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 19 юни 2013 - 00:25
разкошни
Публикувано 19 юни 2013 - 01:18
народа се опитва да спре необратимите неща , който се случват в тази държава Самото ни общество гние , малкото останали млади се опитват , но под натиска на "управляващите" и мършата вътре в самото общество , нещата няма как да се получат Дори и да се получат поколенията ще страдат и погледа към светлото бъдеще не е скорошна реалност , а една дългогодишна мечта
Този пост е редактиран от mbthepower: 19 юни 2013 - 01:20
Публикувано 19 юни 2013 - 01:21
Mного не-конструктивен пост
Публикувано 19 юни 2013 - 01:45
Понякога трудно ме разбират хората ама проблема е в мен , не си първия който не може да ме разбере
Публикувано 19 юни 2013 - 08:46
народа се опитва да спре необратимите неща , който се случват в тази държава Самото ни общество гние , малкото останали млади се опитват , но под натиска на "управляващите" и мършата вътре в самото общество , нещата няма как да се получат Дори и да се получат поколенията ще страдат и погледа към светлото бъдеще не е скорошна реалност , а една дългогодишна мечта
Крайно време е да се научиш кога се пише "който" и кога "които".
Излагаш се.
Този пост е редактиран от shotgun600: 19 юни 2013 - 08:47
Публикувано 19 юни 2013 - 12:04
Крайно време е да се научиш кога се пише "който" и кога "които".
Излагаш се.
Публикувано 19 юни 2013 - 16:22
Я какво си имаме от вчера на паркинга зад блока
Публикувано 19 юни 2013 - 17:02
Публикувано 19 юни 2013 - 17:31
аа не. Аз съм почитател на малко по-големите автомобили
0 потребители, 7 гости, 0 анонимни