ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 28 март 2011 - 15:16
Аз така миналия път гоних ХаРи - ама той и без да спира, така и не го настигнах и някъде на кремиковци се отказах
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 28 март 2011 - 15:24
Аз така миналия път гоних ХаРи - ама той и без да спира, така и не го настигнах и някъде на кремиковци се отказах
Аз досега не съм чул някой да успее да догони ХаРи
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 28 март 2011 - 15:28
И аз искам да благодаря на всички, с които карахме заедно и се грижеха за комфорта ми както на срещата, така и на пътя..Много ми хареса карането в пакет
Хареса ми събирането, яд ме беше, че трябваше да си тръгвам в събота, но нямаше как ..имаше хора, с които исках, а не можах да си поговоря, но здраве да е..друг път
Хареса ми събирането, яд ме беше, че трябваше да си тръгвам в събота, но нямаше как ..имаше хора, с които исках, а не можах да си поговоря, но здраве да е..друг път
Публикувано 28 март 2011 - 15:48
Аз не искам да ви виждам повече
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 28 март 2011 - 15:58
Моля някой ако не е разбрал откъде съм ги прекарал миналия път да пише на ЛС или тук.Ще му бъде обяснено най подробно. - Няма кво да се обяснява! Минахме ли през чукарите ? Минахме - факт!
Петя,изпуснала си трима-четирима от всички които се събрахме да им се оплачеш. - На кого ? На тебе ли ? Че ти си го знаеш ...
Кой те накара да караш след мен,защо не си пусна твоята прослувута навигация Джармин и не си кара по нея? - Нека ти припомня, бях с Лил, не в моята кола и не карах аз, а нашата навигация си беше в С-тката и те си минаха от където трябва и бяха там преди всички нас ! Кво искаш, да избутам Лил от седалката и да кажа "дай аз" ... не става, като си "на гости" се държиш като "на гости" - у чуждата кола е така. И още нещо, като не знаеш къде отиваш и кво правиш, не се буташ йок ти да си водача... имаше и други, които знаят по-добре нещата явно... но, все пак, беше поучително за напред (човек си вади изводите) и интересно (като нещо ново и различно) като маршрут. Да ти припомня все пак, че има хора (като мен и Лил , и някои деца) , че им става лошо от прекаленно много завои и им се драйфа... и на двете ни се повдигаше, но издържахме и не сме спирали слава Богу... Въпреки всичко беше готино цялото пътуване (за това, че сме в колона все пак) и беше приятно като цяло (без отсечката Джурово - Тетевен). Можеше да води Клеман или Крум...но вече минало-бешело... карай.
Три дена идват хора и ме питат защо и как съм ги прекарал от еди-къде си. - Хората идват и те бъзикат, но не защото аз ги пращам , не излизай с номера "кой ми сра у гащите" ... ти беше водача в края на крайщата, нали , не аз ?!? А лафа "наздраве за Джурово" не излезе от мен (аз дори не пия за да кажа "наздраве"! С кво - с мин.вода ли ?) , но не очаквай от мен да клюкаря кой го е измъдрил... въпреки, че и това си има чар - остават спомени, лафове ... споко, не си убил човек и никой не те мисли за някакъв престъпник!
Айде малко да се усетиш за някои работи,ако обичаш. - За какво да се усещам ? Че има един елемент, който настройва една група от по-скоро появилите се в клуба хора срещу мен ли (в това число и тебе) ? Това го знам, нищо ново под Слънцето драги... Виж ся (както казва Стойчков), аз съм от старите (вече) членове...ако някой реши, че не съм права или трябва да напусна примерно, то това нека го кажат хора значими и "стари кучета" като Илия, НикЧък, Люси, Крум, Комби, Фънки... тогава ще се махна, не съм напорист комунист (като форма на нахалство и упоритост) ... Нямам нищо против теб, но знам кви ги говорите там една клика зад гърба ми, но не ми пука, защото не завися от вас, други ще решат, ако се налага моето оттегляне, тях ще послушам.
И не бих си позволила да се държа надменно и менторски с някой, който е по-стар член от мен в тоя клуб, така сякаш ми е изял компота с вилица. Аз се държа добре и еднакво с всеки, който се държи така и с мен, но , ако някой се опита да ми се качва на главата - мълча един път, мълча втори...но на третия...не знам. И до сега където сме пътували в колона клуба - винаги е било гот и всичко точно (вярно, Вальо от Перник водеше по-често) , само този път не беше точно "по вода", но си има и това чар както казах вече...
Когато ние с Лил (бяхме последни на завоя от магистралата) завихме, Клеман ни направи знак с ръка "На къде бе ? Има още напред по магистралата." аз само успях да направя така "Кво да правим, колоната замина вече, как да кажем на първият да обърне ?!? Знаем, че не е тук отбивката, ама те заминаха..." А Клеман си продължи по-нататък, и после и Kocev (а те се забавиха и изпуснали колоната защото са спирали да зареждат) бяха пред хотела доста преди нас пристигнали. Изводите...за тебе. Но не се дръж така, сякаш не е вярно, че ти води, не аз. Ние с Лил даже бяхме последни. Благодарим, че ни изчакахте на влизане в Тетевен за което. Но и да не ни бяхте изчакали...здраве да е, аз знех къде отиваме и къде е хотела точно, пак щяхме да стигнем, не е болка за умиране. По-гадното беше , че ни се драйфаше по едно време горе по чукарите, но удържахме да не спираме все пак.
PS. Ако аз бях шофьора в случая, или не бях отишла за компания при Лил (бях си остнала в С-ката) щях да мина от където си трябва (и без навигатор) и щях да съм те изпреварила със сигурност. Просто следващият път колоната да се води от човек, който знае къде отива и знае как. Не искам да съм аз, а някой , който знае за какво иде реч , все едно кой е той. Нека е знаещ и можещ. Пък ти нали уж имаше навигатор, кво стана... Не си знаеш функциите на навигатора ли ?
Публикувано 28 март 2011 - 16:56
На мен докато карахме заедно, т.е. докато се качихме на магистралата, ми даде 6.5/100, но после реших да догоня cck, че имахме уговорка за после, разхода до София ми се качи до 8.8/100, но така и не го настигнах.....защото той бил спрял на ОМВ и не ми се обадил ....провали ми икономичното каране, а и аз после трябваше да го чакам в София
От ресторанта "Воденицата" до преди да се качим на магистралата (при Ябланица, там се сменихме с Kocev) карах аз (заради завоите, става ми лошо, пък така зад волана като съм няма проблеми) и според компютъра на колата разхода беше 5.9 без да съм се съобразявала с това да карам икономично (абе, понастъпвах си и аз бая на места, където имаше възможност разбира се) и то с 4 човека вътре и фул багажник с багажа. Още повече, като се има в предвид, че ние двамата не сме от гърчавите ... то тогава това 5.9 си е постижение. После от Ябланица до София не погледнах колко е било средното, но се прибрахме за около час-час и малко, сравнително бързичко.
Публикувано 28 март 2011 - 17:32
Не се дразнете излишно..Никой няма нужда от негативни емоции в началото на седмицата...
Малко повече толерантност и усмивки вършат чудеса..Никой не ни е бил по главата да следваме който и да е, така, че нямаме право да обвиняваме никой...аз се радвам, че проявихме сплотеност и финиширахме заедно..в крайна сметка..
Причини да се ядосваме в ежедневието ни не липсват, нека поне тук да не пренасяме негативизъм и да се настройваме един срещу друг..
Малко повече толерантност и усмивки вършат чудеса..Никой не ни е бил по главата да следваме който и да е, така, че нямаме право да обвиняваме никой...аз се радвам, че проявихме сплотеност и финиширахме заедно..в крайна сметка..
Причини да се ядосваме в ежедневието ни не липсват, нека поне тук да не пренасяме негативизъм и да се настройваме един срещу друг..
Публикувано 28 март 2011 - 17:36
М/у другото благодаря на Емо, че водеше! Моята навигация също искаше да ме прекара през пътя, по който и вие сте минали.
И как не ви е срам да се дърлите за глупости.
През 2 дни чета някакви дразги във форума. Засрамете се. Да сте в някой рейсърски форум и да си мерите колко са ви лъскави неоновите цицки на пръскалките, да ви разбера.
Ама хора с положение да си пишат такива простотии е нелепо (и наистина много забавно за околните). Ще ме прощавате, ама се посмях доста
Стари членове, нови членове, глупости на търкалета
И как не ви е срам да се дърлите за глупости.
През 2 дни чета някакви дразги във форума. Засрамете се. Да сте в някой рейсърски форум и да си мерите колко са ви лъскави неоновите цицки на пръскалките, да ви разбера.
Ама хора с положение да си пишат такива простотии е нелепо (и наистина много забавно за околните). Ще ме прощавате, ама се посмях доста
Стари членове, нови членове, глупости на търкалета
Публикувано 28 март 2011 - 18:05
Не бре Илийка абе тоя Доктора много пиклив бреееее значи
П.С Емка
Мдаааа не издържах ами Гангстер от толкова въртене на задницата ... опааа на гумиии
Публикувано 28 март 2011 - 18:07
@ Lilov : Радвам се, че поне ти е било весело...дано на теб не ти кажат, че ти си виновен за нещо за което не си бил ти водач и си бил на края на колоната даже. А като опре ножа до кокала...и ти ще тъсиш одобрение най-малко от "старите кучета" на клуба, нормално е. Надявам се, да не ти се наложи и да не говорят зад гърба ти без да си направил никому нищо, ей така за спорта.
Като цяло купона си беше добре. Хубави спомени ще останат все пак.
Като цяло купона си беше добре. Хубави спомени ще останат все пак.
Публикувано 28 март 2011 - 18:11
Колеги,само да ви кажа , че аз се чувствам страхотно след събора и тая понеделнишка сутрин хич,ама хич не ми се ходеше на работа !
Вече нямам търпение за летния събор
Вече нямам търпение за летния събор
Публикувано 28 март 2011 - 18:23
Добре бе, Петя, какво значение има че сме пристигнали малко по късно и сме минали по чукарите?!? Пътя лош ли беше?!? Нещо дупки ли имаше?!? Движение ли имаше?!?
Айде хвани се стегни малко, само мрънкаш за глупости!!! Тръгнали сме на почивка, това, че някой е минал по по къс път и е пристигнал 10 минути преди нас, знаеш ли колко ме ебе мен а и останалите?!? Пътя си беше супер, имаше 2-3 по остри завоя, но пък стигнахме, нали?!?
А тия глупости дето ги пишеш по горе, не знам дали изобщо има сми да ги коментираме
Не знам за какво настройване говориш, какво да напускаш?!? Че ти не си никва в тоя клуб, какво да напускаш и за какво някой да настройва някой против теб?!?
Това, че си коментирана (вкл. и от мен) е защото само мрънкаш и не си мериш приказките и писаниците... На някой им е дошло в повече да ти слушат глупостите (приеми го като градивна критика)
А тоя дето ти препредава, ще го блъсна по главата да му се отпушат ушите малко!!!
Писна ми от интригите ви!!!
Хванете се стегнете малко, какви хора сте.. претендирате за нещо а мрънкате като вдовица за хуй?!?
Айде хвани се стегни малко, само мрънкаш за глупости!!! Тръгнали сме на почивка, това, че някой е минал по по къс път и е пристигнал 10 минути преди нас, знаеш ли колко ме ебе мен а и останалите?!? Пътя си беше супер, имаше 2-3 по остри завоя, но пък стигнахме, нали?!?
А тия глупости дето ги пишеш по горе, не знам дали изобщо има сми да ги коментираме
Не знам за какво настройване говориш, какво да напускаш?!? Че ти не си никва в тоя клуб, какво да напускаш и за какво някой да настройва някой против теб?!?
Това, че си коментирана (вкл. и от мен) е защото само мрънкаш и не си мериш приказките и писаниците... На някой им е дошло в повече да ти слушат глупостите (приеми го като градивна критика)
А тоя дето ти препредава, ще го блъсна по главата да му се отпушат ушите малко!!!
Писна ми от интригите ви!!!
Хванете се стегнете малко, какви хора сте.. претендирате за нещо а мрънкате като вдовица за хуй?!?
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 28 март 2011 - 18:33
Добре де - може ли за такова дребно нещо да се прави сеир сега...
Аз се извинявам на Павката, че като стигнахме там го питах що сме минали по този път.
Не ме е карала Петя и не съм го казал с лошо.
Изобщо не е такъв проблем, че да му обръщаме внимание.
И питам друго... два дена ядохте и пихте на една маса, ако е имало ядове що не се казаха право куме в очи?
Аре да не се поддаваме на форумния синдром.
Аз си изкарах супер, въпреки че не изглеждах баш така
Купона се получи доста добре
Аз се извинявам на Павката, че като стигнахме там го питах що сме минали по този път.
Не ме е карала Петя и не съм го казал с лошо.
Изобщо не е такъв проблем, че да му обръщаме внимание.
И питам друго... два дена ядохте и пихте на една маса, ако е имало ядове що не се казаха право куме в очи?
Аре да не се поддаваме на форумния синдром.
Аз си изкарах супер, въпреки че не изглеждах баш така
Купона се получи доста добре
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 28 март 2011 - 18:49
Просто следващият път колоната да се води от човек, който знае къде отива и знае как. Не искам да съм аз, а някой , който знае за какво иде реч , все едно кой е той. Нека е знаещ и можещ. Пък ти нали уж имаше навигатор, кво стана... Не си знаеш функциите на навигатора ли ?
1. Петя,колоната да се води от мен решиха всички и не съм се натискал за това.Това няма как да го знаеш след като ти закъсня и за твое голямо съжаление изпусна началото.
2. Това дали съм знаещ или можещ,не си Ти тази която определя.За твое сведение имам толкова километри зад гъба си колкото врабчета ти не си виждала.
3. Никой от клуба който е злословил зад гърба ти (включително и аз) не е искал ти да не си член.Ако обичаш не си изсмуквай интриги от пръстите.
1. Петя,колоната да се води от мен решиха всички и не съм се натискал за това.Това няма как да го знаеш след като ти закъсня и за твое голямо съжаление изпусна началото.
2. Това дали съм знаещ или можещ,не си Ти тази която определя.За твое сведение имам толкова километри зад гъба си колкото врабчета ти не си виждала.
3. Никой от клуба който е злословил зад гърба ти (включително и аз) не е искал ти да не си член.Ако обичаш не си изсмуквай интриги от пръстите.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 28 март 2011 - 18:52
Стига бе хора... ае някой робот т.е. мод да влиза с метлата
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни