Всеки има право на мнение. Това , че някой не го харесва не значи, че не трябва да съм с ник, който сега ми харесва.
било то и грешно от там породено и грешното му разбиране
Posted 08 April 2013 - 21:29
Всеки има право на мнение. Това , че някой не го харесва не значи, че не трябва да съм с ник, който сега ми харесва.
било то и грешно от там породено и грешното му разбиране
Posted 08 April 2013 - 21:32
За човека трябва да се съди по други неща, а не по ника. Досега като бях със снимка и с фамилия за ник не правеше впечатление, че съм от "секта", а сега изведнъж станах сектантка. Това е тъпо!
Posted 08 April 2013 - 21:35
За човека трябва да се съди по други неща, а не по ника. Досега като бях със снимка и с фамилия за ник не правеше впечатление, че съм от "секта", а сега изведнъж станах сектантка. Това е тъпо!
Както и за книгата не трябва да се съди по корицата
Това е твоето мислене
Това е моето мислене , защото те познавам ,
Това е и мисленето на много хора които те познават
но дали това е и мисленето на новия потребител или този който не се е запознал с теб ?
Този на който фитила на тема религия му е къс ?
Аз си разсъждавам в чат темата , а не казвам такава си или онакава си
Edited by Наско, 08 April 2013 - 21:35 .
Posted 08 April 2013 - 21:38
Естествено, не говоря за теб, а по принцип. Опознай човека и тогава говори за него. Много лесно мога да си сменя ника, но аз няма да се променя. Винаги ще съм си такава, ще се усмихвам и няма да обръщам внимание на такива неща.
Posted 08 April 2013 - 21:44
При положение, че всякаква информация се намира за 1 минута от човек, който е виждал компютър, предразсъдъците в тази насока са инфантилен дебилизъм, граничещ с кретения.
Ша ма извинявате за малко крайния изказ, ама напоследък ми писна каквото и да отворя да чета глупости за Боко, Ипон, Серго, кой къв бил, Мешерето кви били (ако дори се пишеше така), и митове и легенди от кафявата тоалетна хартия.
БГ нета се е напълнил с помията на разни неонодени овчари, дето по цял ден мучат зад компа, бъркат си в носа и пишат тъпотии.
Е ся слушам "My immortal", ако си сменя ника на "Immortal", пак ще се намери някой дето ще реши, че е няква сектанска шитня.
Толкова си беше хубав нета едно време
Posted 08 April 2013 - 21:49
Честно, става ми смешно как ника ми разбуни духовете.
Posted 08 April 2013 - 21:49
Ще решим,че си гледал 300
Posted 08 April 2013 - 21:54
Според мен ника и трябва да бъде Мама Зайка.
Защото някак си се отнася към нас грижовно и не само с кекса.
Предлагам да гласуваме и да я преименуваме.
На квачка приличам повече
Posted 08 April 2013 - 21:57
Preatorian да не се крие долу, че и неговия ник е опасен
Posted 08 April 2013 - 21:58
Posted 08 April 2013 - 22:01
Диди, в този ред на мисли, трябва да се пренареди май листа с борда на директорите
Рош, що бе, не ща да се женя
Ако трябва ще идем на балотаж , че ще вземат много членове да се стреснат и да напуснат
Posted 08 April 2013 - 22:10
Ако трябва ще идем на балотаж , че ще вземат много членове да се стреснат и да напуснат
Голем смЕх метатроне....
Posted 08 April 2013 - 22:12
Голем смЕх метатроне....
Добре дошъл обратно, Мишо!
Posted 08 April 2013 - 22:19
Боже!!! никога не съм си мислил, че това може да се случи, или че аз бих писал такива неща....Ужас!!!
Posted 08 April 2013 - 22:24
аз се бъзиках за това с фасадите бре
0 members, 7 guests, 0 anonymous users