Единствения начин е да се заговорите с тях , но много от тях , пак казвам много са с много голямо самочувствие и си мислят че са голяма работа ... и пускат някакви си леко изнервящи подиграфки за марката (mb) но както казах има и много пичове и разбрани хора .
Като човек имащ и двете коли мога да кажа само че адреналина на пистата е просто 6+ , а адренали да похапваш торта с Марто си е супер якото изживяване , разбирайте ме че предпочитам лично аз и двата клуба и от когато имам бмв , съм влизал в техния форум точно 2 пъти.. и то преди една година , а този форум го рефрешвам сигорно по 50 пъти на ден
А колкото до малолитражките , преди малко като си идвах на сам от Габрово .... зад мене се залепи една винтилирана 2.2 бензин.... изпревариме и наби спирачки и така се базика с мене , сякаш съм и направил нещо.... та викам хайде покарам малко така и така ми се беша насъбрало .... карахме около 60километра , виждаше се ясно че човека даваше яката газ , през тези 60 км не можа да ме изпревари ... след това го пуснах , защото толкова се беше ядосал че не му давам да ме изпревари , че го бях оставил на около 1-2км зад мене , изникна от някъде , кара зад мене , а пред мене 1 тир , 2 буса и едно Поло и един пасат , виждаше се че яко се пени отзад и пуфка и офка ... та кво напраи в завоя почна изпреварва и мина на косъм и от там си го пуснах .
Имам чувството че като видят бмв и то точно е36 останалите водачи на други автомобили им става нещо и нарочно се дърпат и се излагат...
Докато със 140-ката пък ми дават път , предимство имат много по голямо уважение към тебе .