ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24118 replies to this topic
Posted 12 November 2012 - 23:20
Не знам но определено на конзола не мога да играя FPS просто с тоя джойстик не става....
Тея козолите стават у вас да поразпсунеш и до там.
Най големите турнири са на PC games като SC,1 и 2 warcfraft, CS Diablo и т.н. и т.н.
И сам знаеш че не всеки компютър става за игри : )
Пак казвам на МАС можеш да играеш но доста по ограничени са игрите от колкото за прозорец.
А алиена ако на теб не ти харесва това не значи че е тухла и не се харесва на всички.
Същото важи и за автомобилите ; )
Тея козолите стават у вас да поразпсунеш и до там.
Най големите турнири са на PC games като SC,1 и 2 warcfraft, CS Diablo и т.н. и т.н.
И сам знаеш че не всеки компютър става за игри : )
Пак казвам на МАС можеш да играеш но доста по ограничени са игрите от колкото за прозорец.
А алиена ако на теб не ти харесва това не значи че е тухла и не се харесва на всички.
Същото важи и за автомобилите ; )
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Posted 12 November 2012 - 23:23
Моите конзоли са кракнати..онлайн с тях не мога да играя.. 
А колко е забавно да си джиткам Диабло с приятели, ако знаеш..
..или ми трябва инфо за играта нещо, куест..ала-бала, два бутона натискам и си браузвам..с конзолата е тегаво...

А колко е забавно да си джиткам Диабло с приятели, ако знаеш..

Posted 12 November 2012 - 23:27
Явно си яко геймър. За мен гейминга е да да си пусна нещо на телевизора и да пуцам, карам, играя нещо стил Мафия, Фолаут, Асасин и т.н., и да се кефя на графиката.
Като видях първия Асасин за Xbox, направо припаднах, не бях виждал такова нещо до тогава.
Останалото Диаблота, СтарКрафт и темподобни можеш да ги играеш на почти всичко, понеже графиката им е на ниво 2002ра година.
Просто никога не съм намирал смисъл в лаптоп над 14", честно харесвам всичко под 14, и си предпочитам 11 и 12" за работна машинка.
Но съм убеден, че различните хора харесват различни неща.
За мен си намерих златната формула. Стабилен Уин без мазало по него, стабилен Мак (основен личен) и една конзола да изтрещя от време на време на нея...
Скоро може да си пусна верния хикс да си ходи и да пробвам ПС3
Като видях първия Асасин за Xbox, направо припаднах, не бях виждал такова нещо до тогава.
Останалото Диаблота, СтарКрафт и темподобни можеш да ги играеш на почти всичко, понеже графиката им е на ниво 2002ра година.
Просто никога не съм намирал смисъл в лаптоп над 14", честно харесвам всичко под 14, и си предпочитам 11 и 12" за работна машинка.
Но съм убеден, че различните хора харесват различни неща.
За мен си намерих златната формула. Стабилен Уин без мазало по него, стабилен Мак (основен личен) и една конзола да изтрещя от време на време на нея...
Скоро може да си пусна верния хикс да си ходи и да пробвам ПС3

Posted 12 November 2012 - 23:33
Чак запален геймър не съм но определено е доста по яко като играете с 2-3 и повече твой познати "в мрежа", без значение какво. Стига да му се кефите.
Сам... е скука бързо омръзва и е без интересно поне за мен. Било то PC или PS3
Имам PS3 и смятай от кога не съм го пускал щом още хака ми е с флашка.. : )
Сега мисля да го засиял с новия фърмуер и да по щракам на него за разнообразие.
За лаптопа пак казвам, въпрос на вкус е. А това че е над 14' не значи че не можеш да го пуснеш на монитор с клавиатура и мишка и имаш мобилна(настолна) гейм машина.
Друг е въпроса дали ти трябва. Но колко изтрещели хора съм виждал, така че нищо не може да ме учуди : )
Сам... е скука бързо омръзва и е без интересно поне за мен. Било то PC или PS3
Имам PS3 и смятай от кога не съм го пускал щом още хака ми е с флашка.. : )
Сега мисля да го засиял с новия фърмуер и да по щракам на него за разнообразие.
За лаптопа пак казвам, въпрос на вкус е. А това че е над 14' не значи че не можеш да го пуснеш на монитор с клавиатура и мишка и имаш мобилна(настолна) гейм машина.
Друг е въпроса дали ти трябва. Но колко изтрещели хора съм виждал, така че нищо не може да ме учуди : )
Posted 12 November 2012 - 23:58
Ами май май ще взема да взема това Sony.
Все пак ще се ползва за сърфиране, МS office,
гледане на кпипчета из нета,музика и разни други
непретенциозни работи.
Все пак ще се ползва за сърфиране, МS office,
гледане на кпипчета из нета,музика и разни други
непретенциозни работи.
Posted 13 November 2012 - 08:45
Аз като цяло не ги харесвам тези нетбуци. Малки, пък тежат, бавни, скапана клавиатура. Ако му носиш и мишка с теб, къде му е мобилността, екраните на повечето са кофти.
Но в общи линии вършат някаква работа за интернет (въпреки,че ако е само за това аз си ползвам телефона
) и на цена от 300 лв няма да намериш по-добро, така че го вземи
Но в общи линии вършат някаква работа за интернет (въпреки,че ако е само за това аз си ползвам телефона

Edited by drjivago, 13 November 2012 - 08:47 .
Posted 13 November 2012 - 14:41
Не че разбирам останалата част от "тунинга", ама черното тиксо на фаровете - за чий?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 13 November 2012 - 17:48
... , ама черното тиксо на фаровете - за чий?
Да не се чупят при преминаване на звуковата бариера .
Posted 13 November 2012 - 18:11
Stanced w140
нямам думи
нямам думи
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Posted 13 November 2012 - 22:43
Stance 140ка е ужасно противно 

Posted 13 November 2012 - 23:03
Тея седалки от RS6 не виждам как отиват на колата....
Както и доста други "тунеК" елементи : )
п.п. иначе салона доста е пипнат.
Edited by staniola, 13 November 2012 - 23:10 .
Posted 14 November 2012 - 19:34
Слушам тъпни по телевизията и се чудя, верно ли са толкова тъпи журналята или да?
Факт е, че всичките катастрофи, в които съм участвал, са се случили с по-малко от 50 км/ч!
Т.е. статистически излиза, че за мен шансът е по-голям да катастрофирам с по-ниска скорост!
Повечето катастрофи стават в града, а не извън града... следва ли от това, че шофирането с по-висока скорост е по-безопасно?
Ако горните разсъждения ви изглеждат плоски - вижте разсъжденията на медиите относно скоростите:
"Ако карате с 50 км/ч вероятността да попаднете в инцидент е два пъти по-малка"
Два пъти по-малка от коя друга вероятност?
"Доказано е, че шофирането с 250 км/ч може да бъде опасно"
Кой и как го доказа? Немците по-тъпи ли са, че там е разрешено? Освен това - както може, така и може да не е?!
Не че защитавам идеята, всички да пердашат с 300 по пътищата, ама начинът по който представят нещата по медиите повече намирисва на пропаганда, отколкото на обосновано становище.
Факт е, че всичките катастрофи, в които съм участвал, са се случили с по-малко от 50 км/ч!
Т.е. статистически излиза, че за мен шансът е по-голям да катастрофирам с по-ниска скорост!
Повечето катастрофи стават в града, а не извън града... следва ли от това, че шофирането с по-висока скорост е по-безопасно?
Ако горните разсъждения ви изглеждат плоски - вижте разсъжденията на медиите относно скоростите:
"Ако карате с 50 км/ч вероятността да попаднете в инцидент е два пъти по-малка"
Два пъти по-малка от коя друга вероятност?
"Доказано е, че шофирането с 250 км/ч може да бъде опасно"
Кой и как го доказа? Немците по-тъпи ли са, че там е разрешено? Освен това - както може, така и може да не е?!
Не че защитавам идеята, всички да пердашат с 300 по пътищата, ама начинът по който представят нещата по медиите повече намирисва на пропаганда, отколкото на обосновано становище.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Posted 14 November 2012 - 19:46
Все си мисля, че има някаква причина в другите държави в Европа ограниченията да са по-малки, а загиналите да са по-малко!?
Явно по-малкият брой загинали не е постигнат чрез по-големи ограничения! Ама някои хора упорито отказват да го разберат.
Явно по-малкият брой загинали не е постигнат чрез по-големи ограничения! Ама някои хора упорито отказват да го разберат.
6 user(s) are reading this topic
0 members, 6 guests, 0 anonymous users