ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24115 replies to this topic
Posted 11 August 2009 - 20:46
Здравейте.
Понеже "Лафчето" нещо му се видя края, а и като работеше нямаше посещаемост на ниво, по тези причини откривам тази тема.
За разговори за всекиго и за всичко. Кой каквото го боли.
Като за начало искам да питам - Някой знае ли от къде да си намеря стар билборд, меката му част. Мисля, че се нарича "Винил", а какво пише - не ме интересува.
Става хубав навес от него.
Понеже "Лафчето" нещо му се видя края, а и като работеше нямаше посещаемост на ниво, по тези причини откривам тази тема.
За разговори за всекиго и за всичко. Кой каквото го боли.
Като за начало искам да питам - Някой знае ли от къде да си намеря стар билборд, меката му част. Мисля, че се нарича "Винил", а какво пише - не ме интересува.
Posted 12 August 2009 - 08:14
Ся, Насе, отиваш по тъмно до някой супермаркет и без да те забележат с едно макетно ножче бързо сваляш някоя реклама дет та кефи! Преди това изгаси прожекторите, да ни тъ видът. После бягай бързо!
Posted 12 August 2009 - 09:47
...
Само кажи колко ти трябва и считай въпроса ти за уреден
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Posted 12 August 2009 - 10:15
Колко, колко?
Колкото повече-толкова повече, както беше казал Мечо Пух.
1-2 мисля са достатъчни. Мога да предложа бартер за онези мрежички, дето ги предлагам.
Колкото повече-толкова повече, както беше казал Мечо Пух.
1-2 мисля са достатъчни. Мога да предложа бартер за онези мрежички, дето ги предлагам.
Posted 12 August 2009 - 18:41
За тези с GPS - в неделя, на връщане от морето, в София устройството се побърка - непрекъснато ми даваше че се намирам на съседни улици. На някой да му се е случвало същото?
Posted 12 August 2009 - 22:21
Не, ама на мен ми се е случвало след като стриктно следвам маршрута да ми казва..Преизчисляване..сякаш съм се отклонилаЗа тези с GPS - в неделя, на връщане от морето, в София устройството се побърка - непрекъснато ми даваше че се намирам на съседни улици. На някой да му се е случвало същото?
Аз да питам някой ще ходи ли на концерта на Мадона на 29.08?
Posted 13 August 2009 - 07:04
А на концерта на ZZ TOP?
Posted 13 August 2009 - 09:23
То пък има ли някой дето няма да отиде на тоя концерт ..А на концерта на ZZ TOP?
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Posted 13 August 2009 - 11:26
Аз няма да отида..То пък има ли някой дето няма да отиде на тоя концерт ..Със сигурност всички сме там!
Posted 13 August 2009 - 11:33
Аз няма да отида..
Що така ?
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Posted 13 August 2009 - 12:03
Ми не знам...не съм фенка май...Що така ?
Posted 13 August 2009 - 13:26
Ми не знам...не съм фенка май...
много си мъничка, и затова тази музика не те вдъхновява...
Posted 13 August 2009 - 13:32
Ми не знам...не съм фенка май...
Щъ направим да си фенка, не се отчайвай само
Posted 13 August 2009 - 13:50
Преходът от сладолед към бира е труден. Ама няма лошо-кой квото обича.Аз стоя твърдо зад биратаЩъ направим да си фенка, не се отчайвай само
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Posted 13 August 2009 - 14:13
Преходът от сладолед към бира е труден. Ама няма лошо-кой квото обича.Аз стоя твърдо зад бирата
Ти щот не си опитвал бира със сладолет, мноооо си одят мнооооо ама трябва да си им фен.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users