ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24118 replies to this topic
Posted 11 August 2009 - 20:46
Здравейте.
Понеже "Лафчето" нещо му се видя края, а и като работеше нямаше посещаемост на ниво, по тези причини откривам тази тема.
За разговори за всекиго и за всичко. Кой каквото го боли.
Като за начало искам да питам - Някой знае ли от къде да си намеря стар билборд, меката му част. Мисля, че се нарича "Винил", а какво пише - не ме интересува.
Става хубав навес от него.
Понеже "Лафчето" нещо му се видя края, а и като работеше нямаше посещаемост на ниво, по тези причини откривам тази тема.
За разговори за всекиго и за всичко. Кой каквото го боли.
Като за начало искам да питам - Някой знае ли от къде да си намеря стар билборд, меката му част. Мисля, че се нарича "Винил", а какво пише - не ме интересува.
Posted 12 August 2009 - 08:14
Ся, Насе, отиваш по тъмно до някой супермаркет и без да те забележат с едно макетно ножче бързо сваляш някоя реклама дет та кефи! Преди това изгаси прожекторите, да ни тъ видът. После бягай бързо!
Posted 12 August 2009 - 09:47
...
Само кажи колко ти трябва и считай въпроса ти за уреден
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Posted 12 August 2009 - 10:15
Колко, колко?
Колкото повече-толкова повече, както беше казал Мечо Пух.
1-2 мисля са достатъчни. Мога да предложа бартер за онези мрежички, дето ги предлагам.
Колкото повече-толкова повече, както беше казал Мечо Пух.
1-2 мисля са достатъчни. Мога да предложа бартер за онези мрежички, дето ги предлагам.
Posted 12 August 2009 - 18:41
За тези с GPS - в неделя, на връщане от морето, в София устройството се побърка - непрекъснато ми даваше че се намирам на съседни улици. На някой да му се е случвало същото?
Posted 12 August 2009 - 22:21
Не, ама на мен ми се е случвало след като стриктно следвам маршрута да ми казва..Преизчисляване..сякаш съм се отклонилаЗа тези с GPS - в неделя, на връщане от морето, в София устройството се побърка - непрекъснато ми даваше че се намирам на съседни улици. На някой да му се е случвало същото?
Аз да питам някой ще ходи ли на концерта на Мадона на 29.08?
Posted 13 August 2009 - 07:04
А на концерта на ZZ TOP?
Posted 13 August 2009 - 09:23
То пък има ли някой дето няма да отиде на тоя концертА на концерта на ZZ TOP?
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Posted 13 August 2009 - 11:26
Аз няма да отида..То пък има ли някой дето няма да отиде на тоя концерт
![]()
..Със сигурност всички сме там!
Posted 13 August 2009 - 11:33
Аз няма да отида..
Що така ?
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка

Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка

Мерседес Йелинек
Posted 13 August 2009 - 12:03
Ми не знам...не съм фенка май...Що така ?
Posted 13 August 2009 - 13:26
Ми не знам...не съм фенка май...
много си мъничка, и затова тази музика не те вдъхновява...
Posted 13 August 2009 - 13:32
Ми не знам...не съм фенка май...
Щъ направим да си фенка, не се отчайвай само
Posted 13 August 2009 - 13:50
Преходът от сладолед към бира е труден. Ама няма лошо-кой квото обича.Аз стоя твърдо зад биратаЩъ направим да си фенка, не се отчайвай само
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Posted 13 August 2009 - 14:13
Преходът от сладолед към бира е труден. Ама няма лошо-кой квото обича.Аз стоя твърдо зад бирата
Ти щот не си опитвал бира със сладолет, мноооо си одят мнооооо ама трябва да си им фен.
458 user(s) are reading this topic
0 members, 458 guests, 0 anonymous users

View Garage