Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

190E aвтоматик - задната си отиде :(

• Please log in to reply
5 мнения по тази тема

#1 fatburner

fatburner

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 2 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz 190E 1991

Публикувано 03 август 2009 - 21:10

Здравейте колеги,

Имам 190Е, автоматик. Постепенно задната се развали и колата изобщо не потегля назад - чува се само леко виене. Редовно бях сменял маслото, но явно й е дошло времето. Имате ли идея къде в София правят най-добри ремонти? Засега Ходих в при Недко Стефанов и на бул. Черни Връх (автоцентър 'Автоматик'). Казаха ми сравнително еднакви цени от ~ 1500 лв, но искат да я отворят първо, за да видят точно какво е за смяна. Също, имате ли идея дали автоматичната скоростна кутия на 124 става и за 190, защото обмислям и купуване на цяла кутия втора употреба.

Предварително благодаря!

Този пост е редактиран от hektor: 03 август 2009 - 21:46
преместена от общ форум за МБ

• 0

#2 shiki

shiki

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 797 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W 124 300D Turbo 1993 год.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 август 2009 - 21:52

Здравейте колеги,

Имам 190Е, автоматик. Постепенно задната се развали и колата изобщо не потегля назад - чува се само леко виене. Редовно бях сменял маслото, но явно й е дошло времето. Имате ли идея къде в София правят най-добри ремонти? Засега Ходих в при Недко Стефанов и на бул. Черни Връх (автоцентър 'Автоматик'). Казаха ми сравнително еднакви цени от ~ 1500 лв, но искат да я отворят първо, за да видят точно какво е за смяна. Също, имате ли идея дали автоматичната скоростна кутия на 124 става и за 190, защото обмислям и купуване на цяла кутия втора употреба.

Предварително благодаря!

По добре се обади, или още по-добре иди на място при Душко Тодоров от Гевгели-то. Тел.:920 18 30; ЖеСеЕм :tongue: 0887 208 294. Ще ти даде хубав акъл и ще ти свърши работа професионално. Сметката сам ще си направиш.
  • 0

#3 Bat Andi

Bat Andi

Председател на МБКБ

• Управителен съвет
  • 1006 Мнения:
  • Град:Ловеч
  • Автомобил:
    W201 2.0E
    W201 2.6E (Automatik)
    W140 500SE
    C215 CL55AMG (Kompressor)
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 08 декември 2009 - 08:01

Здравей колега,

малко късно пиша, но този проблем е често срещан при мерцедесовите автомати, ремонта е лесен и не е особено скъп. Занимавам се с такива автомати, ако имаш интерес пиши, ще ти направя цени каквито няма да намериш никъде, важи за всички съфорумци, и разбира се давам 6 месеца гаранция, не изисквам гаранционна смяна на масло, и няма да те товаря с цените на частите.

Поздрави
  • 0

#4 fatburner

fatburner

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 2 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz 190E 1991

Публикувано 21 октомври 2010 - 15:37

Здравейте колеги,

Все още имам проблем с тази кола (задната не работи, автоматик), имате ли идея къде може да се ремонтира професионално, като не ми отрежат главата в същото време?:)

Поздрави и благодарности!
  • 0

#5 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 21 октомври 2010 - 18:25

Здравейте колеги,

Все още имам проблем с тази кола (задната не работи, автоматик), имате ли идея къде може да се ремонтира професионално, като не ми отрежат главата в същото време?:)

Какво стана бе човек
Не можаха ли да ти помогнат пичовете
Някъде около пощенски клон 1309(пощата)съм чул за спец по автоматики
Намира се по Констатин Величков към задната страна на затвора, ма не знам точно къде е - така ми казваха преди много време

Поздрави
:4036:
  • 0
Публикувано изображение
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#6 iohoho

iohoho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 587 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    S 211 E 320 CDI 2004г.

Публикувано 22 октомври 2010 - 07:17

Здравейте колеги,

Имаш невероятно предложение в предния пост, какво не ти хареса? Е, отпреди година е, но Бат Анди не се е затрил,я.
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни