Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Идея за затъмняване на стъклата на W169 ?

• Please log in to reply
5 мнения по тази тема

#1 Dankich

Dankich

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 24 Мнения:

Публикувано 31 юли 2009 - 11:57

Имам една идея да си затъмня 2-та задни странични и задния прозорец, обаче не ми се занимава да си свалям прозорците, понеже е двувратка и по принцип нали задните странични не се отварят и нямам намерение да го правя, защото да не вземат нещо да се разхерметизират ли..незнам и аз..един приятел ми пусна такава муха в главата. Имам една идея да си сложа на първо време фолиото от външната страна на стъклата, за да изрежа фолиото според формата на прозореца и после направо го надявам от вътрешната страна. Някакви други по-сполучливи идеи от ваша страна ? Ако има някой плевенчанин във форума би ли ми препоръчал някоя фирма, занимаваща се с такава дейност, да си имам резервен вариант за всеки случай :D
  • 0

#2 ivanhow

ivanhow

Майстор

• Потребители на форума
  • 865 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes W203 220CDI 143hp ex
    Mercedes W211 E500 306 hp

Публикувано 31 юли 2009 - 12:05

Споерд мен не се занимавай с глупости. Намери в нета фирма която лепи фолио и направо при тях.Нито ще се занимаваш а и ще стане доста добре.
  • 0

#3 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 31 юли 2009 - 12:21

Аз на аудито се занимавах с тая процедура,свалях стъклата рязах наставях,прецаках едно фолио,и вече 2то се получи добре....Кво да ти кажа-трябва перфектно почистен джам,съответно няма как да не изпуснеш някоя прашинка,която после прави мехур,освен това фолиото се мокри,и пластинката в комплекта,с която изкарваш водата,надира фолиото-отвън не си личи,но като се загледаш отвътре се вижда.Като режеш фолиото(с бръснарско ножче) отвън по прозореца,има риск я да срежеш уплътненията я да надереш стъклото,и отделно от всичко това ти трябва слонско спокойствие и търпение-тази работа е деликатна,и при положение,че караш W169,а не някъв 20годишен кошник,по-добре отиди-дай 100-200лв,да ти го направят кадърно и професионално.Повечето фирми дават доста дълга гаранция.
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#4 Dankich

Dankich

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 24 Мнения:

Публикувано 31 юли 2009 - 12:28

Аз на аудито се занимавах с тая процедура,свалях стъклата рязах наставях,прецаках едно фолио,и вече 2то се получи добре....Кво да ти кажа-трябва перфектно почистен джам,съответно няма как да не изпуснеш някоя прашинка,която после прави мехур,освен това фолиото се мокри,и пластинката в комплекта,с която изкарваш водата,надира фолиото-отвън не си личи,но като се загледаш отвътре се вижда.Като режеш фолиото(с бръснарско ножче) отвън по прозореца,има риск я да срежеш уплътненията я да надереш стъклото,и отделно от всичко това ти трябва слонско спокойствие и търпение-тази работа е деликатна,и при положение,че караш W169,а не някъв 20годишен кошник,по-добре отиди-дай 100-200лв,да ти го направят кадърно и професионално.Повечето фирми дават доста дълга гаранция.

Аз бях ентусиазиран да си го направя сам, обаче колега ти си много прав във всяко едно отношение, в това което написа и направо ще се доверя на някоя фирма с кадърен персонал.
  • 0

#5 fika210

fika210

Напреднал

• Потребители на форума
  • 738 Мнения:
  • Град:Най-голямото село
  • Автомобил:
    W201 1991
    W210 2000

Публикувано 31 юли 2009 - 12:28

Скоро четох за 20 лв странично и 50 лв задно стъкло с негови материали -тел 0885681269
Гаранция не давам тъй като не го познавам...
  • 0
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....

На тази сладурана е кръстена нашата марка
Публикувано изображение
Мерседес Йелинек

#6 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 юли 2009 - 12:43

Георги Недков - 0888 771 118
София , ул. Панагюрище 42

И двете ни коли са правени при него. Пича работи с американско фолио и си разбира от работата.
Точно преди да вкарам ЕС-ката от там излезе едно бронирано ауди А8...
На мен ми взе 60 лв на прозорец за 95 % черно (най-тъпмното за БГ)
както и 60 лв за 92 % на ЕС-ката
За задния май спомена 100 лв , но не съм убеден

Пича е много свестен , работи изключително бързо и качествено.
Колегата мрадулов ходи при него, така че го питай и него за мнение.

Иначе предполагам ще се ориентираш къде е тази улица. Ако не пиши ми ЛС и ще ти обясня (бърза подсказка... Сточна гара)

Не се занимавай сам да го правиш. Както каза колегата МЗТ , караш 169 ... и някак си няма да седи хубаво хоум мейд фолио :)
Успех
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни