Идея за затъмняване на стъклата на W169 ?
Започната от Dankich, 31 юли 2009 - 11:57:01
5 мнения по тази тема
Публикувано 31 юли 2009 - 11:57
Имам една идея да си затъмня 2-та задни странични и задния прозорец, обаче не ми се занимава да си свалям прозорците, понеже е двувратка и по принцип нали задните странични не се отварят и нямам намерение да го правя, защото да не вземат нещо да се разхерметизират ли..незнам и аз..един приятел ми пусна такава муха в главата. Имам една идея да си сложа на първо време фолиото от външната страна на стъклата, за да изрежа фолиото според формата на прозореца и после направо го надявам от вътрешната страна. Някакви други по-сполучливи идеи от ваша страна ? Ако има някой плевенчанин във форума би ли ми препоръчал някоя фирма, занимаваща се с такава дейност, да си имам резервен вариант за всеки случай
Публикувано 31 юли 2009 - 12:05
Споерд мен не се занимавай с глупости. Намери в нета фирма която лепи фолио и направо при тях.Нито ще се занимаваш а и ще стане доста добре.
Публикувано 31 юли 2009 - 12:21
Аз на аудито се занимавах с тая процедура,свалях стъклата рязах наставях,прецаках едно фолио,и вече 2то се получи добре....Кво да ти кажа-трябва перфектно почистен джам,съответно няма как да не изпуснеш някоя прашинка,която после прави мехур,освен това фолиото се мокри,и пластинката в комплекта,с която изкарваш водата,надира фолиото-отвън не си личи,но като се загледаш отвътре се вижда.Като режеш фолиото(с бръснарско ножче) отвън по прозореца,има риск я да срежеш уплътненията я да надереш стъклото,и отделно от всичко това ти трябва слонско спокойствие и търпение-тази работа е деликатна,и при положение,че караш W169,а не някъв 20годишен кошник,по-добре отиди-дай 100-200лв,да ти го направят кадърно и професионално.Повечето фирми дават доста дълга гаранция.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 31 юли 2009 - 12:28
Аз бях ентусиазиран да си го направя сам, обаче колега ти си много прав във всяко едно отношение, в това което написа и направо ще се доверя на някоя фирма с кадърен персонал.Аз на аудито се занимавах с тая процедура,свалях стъклата рязах наставях,прецаках едно фолио,и вече 2то се получи добре....Кво да ти кажа-трябва перфектно почистен джам,съответно няма как да не изпуснеш някоя прашинка,която после прави мехур,освен това фолиото се мокри,и пластинката в комплекта,с която изкарваш водата,надира фолиото-отвън не си личи,но като се загледаш отвътре се вижда.Като режеш фолиото(с бръснарско ножче) отвън по прозореца,има риск я да срежеш уплътненията я да надереш стъклото,и отделно от всичко това ти трябва слонско спокойствие и търпение-тази работа е деликатна,и при положение,че караш W169,а не някъв 20годишен кошник,по-добре отиди-дай 100-200лв,да ти го направят кадърно и професионално.Повечето фирми дават доста дълга гаранция.
Публикувано 31 юли 2009 - 12:28
Скоро четох за 20 лв странично и 50 лв задно стъкло с негови материали -тел 0885681269
Гаранция не давам тъй като не го познавам...
Гаранция не давам тъй като не го познавам...
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Публикувано 31 юли 2009 - 12:43
Георги Недков - 0888 771 118
София , ул. Панагюрище 42
И двете ни коли са правени при него. Пича работи с американско фолио и си разбира от работата.
Точно преди да вкарам ЕС-ката от там излезе едно бронирано ауди А8...
На мен ми взе 60 лв на прозорец за 95 % черно (най-тъпмното за БГ)
както и 60 лв за 92 % на ЕС-ката
За задния май спомена 100 лв , но не съм убеден
Пича е много свестен , работи изключително бързо и качествено.
Колегата мрадулов ходи при него, така че го питай и него за мнение.
Иначе предполагам ще се ориентираш къде е тази улица. Ако не пиши ми ЛС и ще ти обясня (бърза подсказка... Сточна гара)
Не се занимавай сам да го правиш. Както каза колегата МЗТ , караш 169 ... и някак си няма да седи хубаво хоум мейд фолио
Успех
София , ул. Панагюрище 42
И двете ни коли са правени при него. Пича работи с американско фолио и си разбира от работата.
Точно преди да вкарам ЕС-ката от там излезе едно бронирано ауди А8...
На мен ми взе 60 лв на прозорец за 95 % черно (най-тъпмното за БГ)
както и 60 лв за 92 % на ЕС-ката
За задния май спомена 100 лв , но не съм убеден
Пича е много свестен , работи изключително бързо и качествено.
Колегата мрадулов ходи при него, така че го питай и него за мнение.
Иначе предполагам ще се ориентираш къде е тази улица. Ако не пиши ми ЛС и ще ти обясня (бърза подсказка... Сточна гара)
Не се занимавай сам да го правиш. Както каза колегата МЗТ , караш 169 ... и някак си няма да седи хубаво хоум мейд фолио
Успех
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни