Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Защо станахте член на клуба?или защо не станахте?

• Please log in to reply
79 мнения по тази тема

#76 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 21 август 2009 - 07:31

Еееех....сигурно тия които сте на снимките милеете ся като гледкате..

Блонд, КРАНК и моя милост - други няма....
  • 0

#77 st16me

st16me

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 642 Мнения:
  • Град:Кюстендил

Публикувано 21 август 2009 - 08:41

Блонд, КРАНК и моя милост - други няма....

Вярно аз на тази среща не успях да бъда, но на следващата среща на Околомръсното лъснах с тогавашната ми черна 190-ка. Ей беше готоно, даже по едно време си спомням, че се умешахме с труженичките :0_yahoo:
  • 0

#78 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 21 август 2009 - 10:14

помня, помня, още на първата среща - и вече с неизвинено отсъствие ;)
  • 0

#79 st16me

st16me

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 642 Мнения:
  • Град:Кюстендил

Публикувано 21 август 2009 - 11:02

помня, помня, още на първата среща - и вече с неизвинено отсъствие ;)

То ако е така аз вече трябва да съм с намалено поведение и предопреждение за изключване!!! :lol:
  • 0

#80 Петър Петров

Петър Петров

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 44 Мнения:
  • Град:Добрич
  • Интереси:Mercedes
  • Автомобил:
    Mercedes E290TD Black Avantgarde & Grey Alcantara leather

Публикувано 23 август 2009 - 23:37

Честно казано не ставам член, защото нямам време. А и не обичам да съм член на нищо.

Обаче от доста време ме мъчи друг въпрос - как така Ауди и БМВ имат толкова посещаеми форуми, а ние - не? Като брой регистрирани коли в България мисля сме горе-долу равни. Дали проблема е в профила на водачите на Мерцедес?

Здравейте аз съм студент, горд собственик на w210 и посещавам форума от скоро. За членство имам голямо желание, но времето не ми го позволява заради практики и др. За мен мерцедес е една висша култура, един стил на живот предназначен за хора които разсъждават и са интелектуално над средното ниво (една идея повече :) ). Колега msi200 най-вероятно в форумите на БМВ и АУДИ се радват на голяма посещаемост заради многото проблеми които марката им създава, а "пилотите" на Мерцедес нямат проблеми и влизат по рядко или изобщо незнаят за форума. Друга причина е , че Мерцедес кара най-вече човек , който е на високи постове и няма излишно време за нет и писане.(поне за скъпите Бенцове).Както каза ти да проблема е и в някои от собствениците на Бенц. Съществена причина е , поне в моя град Добрич са "малобройните", и "некрадливи" ............................. мангали. Въпреки, сравнително малкия град има изключително много мерцедеси (в ценовата гама от 35000 хил.лева - 300000 лв ) като около 40 % биват карани от такава изме......която ,,ходи" честичко в ПОЛША с разни "феички" изкарва незаконно много парички и без да има ни най-малко замисал в действията си купува Бебц защото е чувал ,че са хубави и блестят (много се отклоних съжалявам ) Мисълта ми е как виждаш онзи необразован черен бок...... ,който незнае да говори правилен български да не говорим за писане, ще се регистрира във форум и ще почне да пише и т.н. Това никога няма да се случи.
МНОГО ХУБАВ ФОРУМ, ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ, И БЕЗАВАРИЙНО ПИЛОТИРАНЕ :flagMB new: :flagMB new: :flagMB new:
  • 0
СОБСТВЕНИЦИТЕ НА МЕРЦЕДЕС СЕ ОБИЖДАТ КОГАТО ТЕХНИЯ BENZ БИВА СРАВНЯВАН С ДРУГИ КОЛИ.

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни