Съвет за покупка на кола от ГерманияСъвети и мнения
Започната от kiril, 06 юли 2009 - 09:38:36
18 мнения по тази тема
Публикувано 06 юли 2009 - 09:38
Колеги,
харесах си една кола в немското мобиле. Давайте съвет как да си я докарам от там. До колкото знам има разни екскурзии за покупка на автомобили. Някой от форума не пътува ли до Германия с тази цел?
харесах си една кола в немското мобиле. Давайте съвет как да си я докарам от там. До колкото знам има разни екскурзии за покупка на автомобили. Някой от форума не пътува ли до Германия с тази цел?
Публикувано 06 юли 2009 - 17:42
Колеги,
Ами начини за пътуване колкото искаш -но въпроса е струва ли си ...щото в много случаи на снимка и по тел колата изглежда добре но кат я видиш на живо работата е друга....така че да се емнеш на 2000км да видиш една кола...... ти си преценяваи струва ли си.....
Ако все пак решиш да пътуваш - пиши до къде ще ходиш щото немско е бая голяма страна.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 06 юли 2009 - 18:26
Колегата брпи е прав. На снимка всичко бе ОК ама като отидох ебати кочината. Профуках 250 евро и един ден!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 06 юли 2009 - 18:32
Така е,защото в Германия неостанаха немци
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 06 юли 2009 - 18:33
Предполагам, че си прав. Ще търся някой първо да я погледне и тогава ще видим какво ще правя.Колегата брпи е прав. На снимка всичко бе ОК ама като отидох ебати кочината. Профуках 250 евро и един ден!
Публикувано 06 юли 2009 - 19:13
Ще си позволя да ти дам няколко съвета:
Разбирам напъкно че критерия за това кое е хубава кола за Бг и Немско е много различен но въпреки това става дума за следното -
В немското мобиле си пише кои е собственика на фирмата -аз кат видя че не е немско името ами е нещо от сорта на Топуз Боздуган..разбираш за
какво говоря - просто няма смисъл човек да си губи времето ,в 99% се чака некои шаран да нагълта стръвта.
Другото е -ако колата е преседяла повече от 1-2 дена в нета - може да се види от кога е обявата - пак няма смисъл -хубавите коли изчезват за 1-2 часа максимум.
Другото е че има региони дето даже подарък да ти я дават - пак си прецакан по подразбиране - то там дет се вика хората занимаващи се с авто джамабзлък са повече от тревата в гората дет има една приказка -давам пример -например раиона на Есен в Северен Реин Вестфалия -например там около лятното кино има поне 10 км квадрат дет друго освен авто къщи НЯМА .
Казвам ти го за да не се мъчиш да откриваш топлата вода отново - все пак живея в немско от 8 години и съм купил не една кола от тука.
Разбирам напъкно че критерия за това кое е хубава кола за Бг и Немско е много различен но въпреки това става дума за следното -
В немското мобиле си пише кои е собственика на фирмата -аз кат видя че не е немско името ами е нещо от сорта на Топуз Боздуган..разбираш за
какво говоря - просто няма смисъл човек да си губи времето ,в 99% се чака некои шаран да нагълта стръвта.
Другото е -ако колата е преседяла повече от 1-2 дена в нета - може да се види от кога е обявата - пак няма смисъл -хубавите коли изчезват за 1-2 часа максимум.
Другото е че има региони дето даже подарък да ти я дават - пак си прецакан по подразбиране - то там дет се вика хората занимаващи се с авто джамабзлък са повече от тревата в гората дет има една приказка -давам пример -например раиона на Есен в Северен Реин Вестфалия -например там около лятното кино има поне 10 км квадрат дет друго освен авто къщи НЯМА .
Казвам ти го за да не се мъчиш да откриваш топлата вода отново - все пак живея в немско от 8 години и съм купил не една кола от тука.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 06 юли 2009 - 19:26
Ако имаш приятели там отседни 1-2 дни , така купихме нашия мерцедес , от Стутгард излезе много сполучлив и здрав деигател.За 2 години не е мръднал , та мисълтами е на налапвай стравта бързо търси и оглеждаи много внимателно и търси твоята кола която ти хареса.Повечето 124-ки са скъсани от каране но това не им пречи да са запазени.Просто трябва да имаш време пари и търпение в големи количества.Поздрави
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 06 юли 2009 - 19:52
Ето това е автокъщата:Ще си позволя да ти дам няколко съвета:
http://www.kafaauto....stomerId=463705
Публикувано 06 юли 2009 - 20:38
нищо не излизаЕто това е автокъщата:
http://www.kafaauto....stomerId=463705
Автоморга-Мерцедес-0876/438-583
www.mercedes.mobile.bg
www.mercedes.mobile.bg
Публикувано 06 юли 2009 - 20:41
Според мен от Германия има смисъл само ако колата е скъпа, т.е. над 15-на хиляди лева.
В този случай гледаш да е от хубава(немска) автокъща, плащаш малко по-скъпо, ама после забравяш за ремонти.
За евтина кола не бих отишъл до Германия. Просто пътя до там, спането и докарването са си пари и време. В Германия в пълна сила важи правилото "получаваш, каквото плащаш".
В този случай гледаш да е от хубава(немска) автокъща, плащаш малко по-скъпо, ама после забравяш за ремонти.
За евтина кола не бих отишъл до Германия. Просто пътя до там, спането и докарването са си пари и време. В Германия в пълна сила важи правилото "получаваш, каквото плащаш".
I love the sound of V8 in the morning...
Публикувано 06 юли 2009 - 20:47
При мен линка си работи...нищо не излиза
Публикувано 06 юли 2009 - 23:42
Линка работи ама погледни името на дилара - Kafa Auto GmbH-KFZ-Meisterbetrieb....
има едно копченце - Impressum
кликни на него
и там в има едни полета дет не са попалнени
Handelsregister:
Handelsregisternr.:
Umsatzsteuer-Identifikationsnummer nach § 27a Umsatzsteuergesetz:
демек несто има....
аз съм до тук със съветите - мисля че е ясно защо.
има едно копченце - Impressum
кликни на него
и там в има едни полета дет не са попалнени
Handelsregister:
Handelsregisternr.:
Umsatzsteuer-Identifikationsnummer nach § 27a Umsatzsteuergesetz:
демек несто има....
аз съм до тук със съветите - мисля че е ясно защо.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 07 юли 2009 - 10:34
и един съвет от мен:
КАФА до колкото ми се простират знанията по чужди езици е турска дума
който е по-в час нека каже и какво означава
всъщност ето какво обажда чичко гугъл
Translation: Turkish » English
kafa head
КАФА до колкото ми се простират знанията по чужди езици е турска дума
който е по-в час нека каже и какво означава
всъщност ето какво обажда чичко гугъл
Translation: Turkish » English
kafa head
Публикувано 07 юли 2009 - 10:56
Кафа или е ТАЛИБАН или е съсед ,който до няколко дни ще мине с потерята по магистрала Тракия да се види с роднините ,а края на август ще се върне в Германия с бухчите по покрива и минимум 4бр. "германчета" да въртят семейния бизнес в КАФА-ШРОТ АУТО!
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 07 юли 2009 - 14:18
Кафа-та явно е фен на мерцедес,щото половината му оферти са за мергели.
Mercedes Benz W201 - The Last Action Hero
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни