сфери за смяна
Започната от darkstorm, 04 юли 2009 - 16:32:35
4 мнения по тази тема
Публикувано 04 юли 2009 - 16:32
здравейте всички(колеги), от няколко дни имам е290 тд и вози отвратително. Познати ми казаха, че трябва да се сменят сферите в багажника.
Колата вози и подскача като каруца...... доста е неприятно!
Моля кажете каде и колко ще струва да се сменят с нови или има вариант да се оправят тези?
Мерси предварително.
Колата вози и подскача като каруца...... доста е неприятно!
Моля кажете каде и колко ще струва да се сменят с нови или има вариант да се оправят тези?
Мерси предварително.
Публикувано 07 юли 2009 - 20:26
Здравей, колега ,и добре дошъл тук!
Май покрай изборите никой не обърнал внимание на питането, може би случайно.
Не знам дали сферите на 210 са същите като на 124, ако е така добре е да приготвиш по 150-170 на брой. Сервиз няма да ти препоръчвам, понеже имам не добър опит от този в който смениха моите. Пробвай с търсачката - ще намериш достатъчно инфо по темата.
Качвам темата нагоре с надеждата колегите с 210ки да я забележат и отговорят.
Иначе автомобила е слънце - радвай му се дъъълги километри без аварии!
Успех!
Не знам дали сферите на 210 са същите като на 124, ако е така добре е да приготвиш по 150-170 на брой. Сервиз няма да ти препоръчвам, понеже имам не добър опит от този в който смениха моите. Пробвай с търсачката - ще намериш достатъчно инфо по темата.
Успех!
Публикувано 07 юли 2009 - 23:04
Здравей, колега ,и добре дошъл тук!
Успех!
мерси за пожеланията, и се радвам, че все пак някой отговори
дано занапред да може да си помагаме навреме.
Публикувано 06 декември 2009 - 19:05
Аз не съм компетентен, и искам да попитам. Мислех че само комбитата имат сфери?
Всички седани ли са с такова окачване и как да разбера дали дадена кола е с нивомат, освен като се натовари и да се гледа дали се повдига.
Всички седани ли са с такова окачване и как да разбера дали дадена кола е с нивомат, освен като се натовари и да се гледа дали се повдига.
Публикувано 06 декември 2009 - 20:50
Зада не ти казвам какво да гледаш по мотора виж дали имаш маркучи на задните амортесьори.Аз не съм компетентен, и искам да попитам. Мислех че само комбитата имат сфери?
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни