Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Едно бързо въпросче за патрулките с радар и снимачка.

• Заключена тема Тази тема е заключена
16 мнения по тази тема

#1 Dankich

Dankich

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 24 Мнения:

Публикувано 30 юни 2009 - 20:47

Интересуваме дали някой от Вас знае патрулките, които спират шофьорите с радари, дали имат право да снимат останалите участници в движението, например докато "описват" с актче някой вече провинен шофьор на пътя и дали изобщо имат снимачки освен радари? Днес минах покрай околовръстното на едно плевенско село - Гривица и при ограчниение 60км. аз минах с 80км/ч и точно в края на завоя с ограничението хопаааа..изненада...2-ма ушати стоят в патрулката и описваха един тираджия и си помислих дали са ме снимали ?
  • 0

#2 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 30 юни 2009 - 20:53

Има вузможност да са те снимали , ако другия е няма работа , няли тои трябва да държи снимачката , ама едвали те като са спрели тира , има малко вероятност да снимат , аз така навръщане от София на отсечката ябланица-Луковит минах с 140 и ония стояха отстрани , дигнаха палката ама няма кои да спре. Колега да не би да си от Плевен.
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#3 Dankich

Dankich

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 24 Мнения:

Публикувано 30 юни 2009 - 20:58

Има вузможност да са те снимали , ако другия е няма работа , няли тои трябва да държи снимачката , ама едвали те като са спрели тира , има малко вероятност да снимат , аз така навръщане от София на отсечката ябланица-Луковит минах с 140 и ония стояха отстрани , дигнаха палката ама няма кои да спре. Колега да не би да си от Плевен.

Твърдо, ДА ! :) От Плевен съм :)
  • 0

#4 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 30 юни 2009 - 21:07

Ако ще нарушавате правилата на клуба, то поне го правете на лична!
Няма нужда цял сват да чете колко ви е акъла и как не спирате на вдигната палка!
С тия писания, нищо чудни да ви вдигнат застраховките ГО и на "ЕН" номерата...
Модератори, мисля че поне трябва да се скрие темата - не спирането на сигнал на полицията е в разрез с правилата на клуба.
На всеки му се налага да кара бързичко, ама дайте да не се хвалим с нарушаване на правила и не спиране на полицейски сигнал.
Пичове, въпрос е на минути, не си ритайте шофьорските книжки, малко внимание и всичко ще е наред!
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#5 Dankich

Dankich

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 24 Мнения:

Публикувано 30 юни 2009 - 21:21

Еййй....да не пита човек нещо във форума. :unsure:
  • 0

#6 stoian

stoian

Напреднал

• Потребители на форума
  • 664 Мнения:
  • Град:Златица
  • Интереси:Риболов
    Мотори

Публикувано 30 юни 2009 - 22:29

Модератори, мисля че поне трябва да се скрие темата - не спирането на сигнал на полицията е в разрез с правилата на клуба.

Къде в правилата го пише това???

Цитирай ми точно!
  • 0
W201 190 2.5Turbo disel avtomatik-- Продаден

#7 damian-E250

damian-E250

Майстор

• Потребители на форума
  • 923 Мнения:
  • Град:Троян
  • Автомобил:
    W124 E-250TD/94'
    W123 200D/79'
    Sprinter 308D Maxi/98'
    Lada Niva 1.6/94'
    kawasaki klx 250/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 30 юни 2009 - 22:37

Цитирай ми точно!

:icon_welldone: Колко познати имам които неспират на вдигната палка...
но на прав участък иначе във града ако ти набие палката е келешлък да избягаш (лично мнение) ;)
затова гледам да спазвам ограничения че не е приятно.
днеска спрях на 500-600 метра от вардеща патрулка със радар но пичовете си седнали във астричката и стрелят.И тамън тръгам и един кавал реши да се направи на карач и ме изпревари на ръчка и хоп палкааа :D стана ми малко криво че заради мене невидя патрулката но такъв е живота :(
  • 0
Публикувано изображение

#8 stoian

stoian

Напреднал

• Потребители на форума
  • 664 Мнения:
    Мотори

Публикувано 30 юни 2009 - 22:43

Еййй....да не пита човек нещо във форума. :unsure:

Питай си спокойно!
  • 0

#9 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 30 юни 2009 - 23:09

Цитирай ми точно!

Цитирам ти точно:
т. 14 Забранена е пропагандата към всякакви противозаконни идеи и цели.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#10 stoian

stoian

Напреднал

• Потребители на форума
  • 664 Мнения:
    Мотори

Публикувано 01 юли 2009 - 10:05

Един нищожен коментар и
вече пропаганда и никои
няма да спира на полицай
  • 0

#11 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 01 юли 2009 - 20:56

Колеги,
Всеки си прави личния избор с колко да кара и на кой да спира.
При регистрацията във форуа се съгласявате с общите условия и правилата на форума, без нокй да ви бие.
Аз смятам, че след като доброволно се съгласявате да спазвате някакви правила, без санкции и отговорност, би трябвало да си държите на думата.
Все пак си има модератори, които преценяват дали поста се нуждае от редакция.
Аз само отбелязвам, че има неспазване на доброволно приетите правила и е възможно да има повишаване на застраховките ГО за региона.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#12 Dankich

Dankich

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 24 Мнения:

Публикувано 03 юли 2009 - 00:01

Колеги,
Всеки си прави личния избор с колко да кара и на кой да спира.
При регистрацията във форуа се съгласявате с общите условия и правилата на форума, без нокй да ви бие.
Аз смятам, че след като доброволно се съгласявате да спазвате някакви правила, без санкции и отговорност, би трябвало да си държите на думата.
Все пак си има модератори, които преценяват дали поста се нуждае от редакция.
Аз само отбелязвам, че има неспазване на доброволно приетите правила и е възможно да има повишаване на застраховките ГО за региона.

Аз не те знам какво отбелязваш, но мисля, че също не е правилно да пишеш отговори, които не са свързани с въпроса поставен в темата.
  • 0

#13 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 04 юли 2009 - 01:40

Аз не те знам какво отбелязваш, но мисля, че също не е правилно да пишеш отговори, които не са свързани с въпроса поставен в темата.

Колега
А аз мисля ,че на 18 коментара във форума като последният ти е "дали ме видяха куките?" най малкото може да казваш кои какво може и не може да казва или пише във форума.
Това първо!
Второ-поинтересувай се от ЗДвП(Закон за Движението по пътищата) и ЗМВР (Закон за Министерство на Вътрешните Работи) за да разбереш ,че ако не спреш на подаден сигнал си наказуем и по двете-по КАТ не съм сигурен дали глобата е 200 лева или 150 ,но по ЗМВР по алинеята за неспазване на полицейско разпореждане отиваш на 500 лева ...

Как ги знам тия работи ли.....ми щи кажа-докато ей такива тарикати дето са решили ,че много бързат и нямат време да спират на полицайте са си прекарвали хубаво-аз съм бил от другата страна и на 3 пъти за малко да умра докато съм преследвал разни хаймани ,които си мислят,че всичко е игра.
Към всякакви наченки на такива теми ще Ви кажа следното
Свободна държава сме и всеки е свободен да върши каквото иска=това което ни отличава от анархията обаче е ,че когато сме групирани в социални обстановки-каквато е форума-имаме Правила и спазването им води до някакъв относителен ред

Ако толерираме теми като тази -следващата щебъде нещо от сорта на: -"абе кажете как да скрия едно трупче....дет се вика блъснах човечеца случайно ама...не ми се разправя с полиция ся-=дайте някакъв метод да го изчезна човека и готовУ...форум сме ся-нека се поддържаме"...
Та така=на разбралите ме-Благодаря за разбирането
На тия дето не са успели-искренно съжелявам за Вас
Поздрави
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#14 chichobobby

chichobobby

Чирак

• Потребители на форума
  • 229 Мнения:
  • Град:Sofia/Miami
  • Интереси:Politics, fine women, cigars and old single malt.
  • Автомобил:
    Audi A8
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 юли 2009 - 08:19

100% подкрепа на поста от SAMURAIJACK.

Според мен подобна тема трябва да бъде премахната и изобщо да не се занимаваме с глупости и да коментираме,
как евентуално можем да не спираме на палка и избягаме от полицията, когато ни гони...

Както има правило във форума да не се коментират и разискват начини за отключване по втория начин на коли или
деактивиране на аларми, така не бива да се дава храна на кандидат шофьори-бегълци от органите на реда.
Риск е винаги да се намери някой, който да даде някакъв аргумент в подкрепа на това, а по-късно четящ подобни редове хлапак
да реши да се прави на джигит...

Призовавам модераторите (ако не съществува като правило) да създадат такова:
"Забраняват се теми, които разискват неподчинение на органите на властта и възможности за нарушаване ЗсДпП"
или нещо такова - модераторите вероятно биха го формулирали по-точно...
Пак казвам, ако не съществува вече като правило...
  • 0

Audi A8

#15 Dankich

Dankich

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 24 Мнения:

Публикувано 06 юли 2009 - 09:45

Колега
А аз мисля ,че на 18 коментара във форума като последният ти е "дали ме видяха куките?" най малкото може да казваш кои какво може и не може да казва или пише във форума.
Това първо!
Второ-поинтересувай се от ЗДвП(Закон за Движението по пътищата) и ЗМВР (Закон за Министерство на Вътрешните Работи) за да разбереш ,че ако не спреш на подаден сигнал си наказуем и по двете-по КАТ не съм сигурен дали глобата е 200 лева или 150 ,но по ЗМВР по алинеята за неспазване на полицейско разпореждане отиваш на 500 лева ...

Как ги знам тия работи ли.....ми щи кажа-докато ей такива тарикати дето са решили ,че много бързат и нямат време да спират на полицайте са си прекарвали хубаво-аз съм бил от другата страна и на 3 пъти за малко да умра докато съм преследвал разни хаймани ,които си мислят,че всичко е игра.
Към всякакви наченки на такива теми ще Ви кажа следното
Свободна държава сме и всеки е свободен да върши каквото иска=това което ни отличава от анархията обаче е ,че когато сме групирани в социални обстановки-каквато е форума-имаме Правила и спазването им води до някакъв относителен ред

Ако толерираме теми като тази -следващата щебъде нещо от сорта на: -"абе кажете как да скрия едно трупче....дет се вика блъснах човечеца случайно ама...не ми се разправя с полиция ся-=дайте някакъв метод да го изчезна човека и готовУ...форум сме ся-нека се поддържаме"...
Та така=на разбралите ме-Благодаря за разбирането
На тия дето не са успели-искренно съжелявам за Вас
Поздрави

Напълно разбрах мнението ти по въпроса, съпричастен съм с теб, обаче незнам каде в горе написаното от мен разбра, че не съм спрял на подаден сигнал ?!? И двамата полицаи бяха в колата, бяха спряли един тираджия и му пишеха акт и в момента, в който минах покрай тях ми се стори, че полицаят, който седеше на пасажерското място държеше или камера или радар, но не ми беше подаден сигнал, за да спра. Просто попитах дали ако има вече спрян нарушител, дали останалите, които минават през това време, през участъка, подлежат ли на проверка от катаджиите. А по въпроса за нарушенията, ако искаш на ЛС да ти напиша номера на шоф. ми книжка и талончето, за да направиш справка колко акта имам досега.. Недейте по написаното в един форум да съдите за лицето без да го познавате.
  • 0

3 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 3 гости, 0 анонимни