Имам ей такива на двете задни странични стъкла
(дето не се отварят!):

Освен това имам на предното една такава:

След това имам една изгоряла италианска лепенка от някакъв Мерцедес дистрибутор на задното стъкло и една все още неизгоряла лепенка от българската автокъща, пак на задното стъкло. Мислех да ги свалям, но се притеснявам да не прекъсна реотаните на задното стъкло, затова предпочетох да останат.
Освен тях имам стикер за ГТП и стикер за застраховка ГО (долу вляво), годишна винетка (долу вдясно). Мразя да ми стоят старите стикери, затова винаги ги свалям. А има хора, които умират да имат 10 стикера за ГО, червени, зелени - всякакви, винетки от последните 5 години или седмичи от началото на годината или пък само точиците останали от стикера за ГТП.
Имах и австрийска винетка посредата под огледалото и словенска винетка горе вляво, но изтекоха и ги отлепих.
По темата с лепенките с букви на държавата. Ако имаш регистрационен номер, на който е написана държавата (по европейския образец), не е необходимо да имаш такъв стикер. В противен случай не пускат в много държави в Европа. Аз на опела преди имах такъв стикер, на който пишеше CH, защото беше внос от Швейцария. Свалих го, но остана петно (сигурно беше на 10 години тоя стикер), затова отгоре лепнах друг с BG.