ДЖАКО СИ ОТИДЕ
Започната от m_hi88, 26 юни 2009 - 17:32:25
14 мнения по тази тема
Публикувано 26 юни 2009 - 17:32
Ей,направо не можах да повярвам... Тъкмо чакахме да видим новите концерти...
Нека почива в мир!
Майкъл Дж. беше едно наистина грандиозно явление в световната култура
Нека почива в мир!
Майкъл Дж. беше едно наистина грандиозно явление в световната култура
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 26 юни 2009 - 17:43
Аз днес казах - може да беше всякакъв, но беше велик.
Иначе и мен ме шашна новината, защото той от години крои планове как ще го замразят и ще го размразят след години и ще живее вечно, дишаше чист кислород и т.п. дивотии и изобщо не се очакваше да си отиде толкова рано.
Но иначе, определено е човек, който остави много дълбока и трайна следа не само в поп музиката но и в цялата съвременна история.
И най-важното - постигнал го е още във времената, когато нямаше днешните технологии и информация - постигнал го с умения и качества.
Иначе и мен ме шашна новината, защото той от години крои планове как ще го замразят и ще го размразят след години и ще живее вечно, дишаше чист кислород и т.п. дивотии и изобщо не се очакваше да си отиде толкова рано.
Но иначе, определено е човек, който остави много дълбока и трайна следа не само в поп музиката но и в цялата съвременна история.
И най-важното - постигнал го е още във времената, когато нямаше днешните технологии и информация - постигнал го с умения и качества.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 26 юни 2009 - 18:15
Сутринта майка ми ме събужда и следователно не станах от първите 3 викания , ама като каза за Джако и се ококорих и неможех да повярвам (дори и сега още ми е... супер странно)
Не съм го слушал като заклет фен , но няма как да отрека , че има страхотни хитове и наистина е най-големия в Поп музиката !
П.С това за кислорода и другите неща само доказаха , че ако ти е писано да се удавиш , няма да те убесят , независимо колко се опитваш да живееш природосъобразно и диетично и прочее.
Почивай в мир Джако !
Не съм го слушал като заклет фен , но няма как да отрека , че има страхотни хитове и наистина е най-големия в Поп музиката !
П.С това за кислорода и другите неща само доказаха , че ако ти е писано да се удавиш , няма да те убесят , независимо колко се опитваш да живееш природосъобразно и диетично и прочее.
Почивай в мир Джако !
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 26 юни 2009 - 18:44
Нека почива в мир, беше велик.
Публикувано 26 юни 2009 - 20:25
Много се разстроих сутринта от тъжната вест. От две седмици не съм спряла да го слушам в колата си..Светът загуби много..
Мир на праха му
Мир на праха му
Публикувано 26 юни 2009 - 20:55
Аз пък очаквах много по-рано да се разпадне след всичките тия операции.
Никога не съм го харесвал, така че няма да ми липсва.
Надявам се феновете бързо да преживеят случката.
Никога не съм го харесвал, така че няма да ми липсва.
Надявам се феновете бързо да преживеят случката.
Публикувано 26 юни 2009 - 22:00
и аз не бях негов фен, но много негови песни ми харесваха
и
много пъти като съм минавал при ндк и до фонтана на славейков съм виждал хора да имитират неговите танци
ПОКЛОН!
и
много пъти като съм минавал при ндк и до фонтана на славейков съм виждал хора да имитират неговите танци
ПОКЛОН!
Публикувано 26 юни 2009 - 22:36
Джако в последната му светлина беше едно грандиозно шоу- повече шоу, отколкото музика..
обаче колко от вас са слушали "Джаксън Файф"?
за мен това беше...
беше хубаво...
отдавна...
лека пръст на Майкъл...
De mortuis aut bene aut nihil
обаче колко от вас са слушали "Джаксън Файф"?
за мен това беше...
беше хубаво...
отдавна...
лека пръст на Майкъл...
De mortuis aut bene aut nihil
Публикувано 27 юни 2009 - 11:01
Вчера само за Майкъл говорят и пускат негова музика по немската!
Факт обаче, е че неговата музика е толкова танцувална, а клиповете му са толкова оригинални, че незнам дали има шоумен в момента, които да може да се мери с него!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 27 юни 2009 - 11:05
по отношение на клиповете, има изпълнител, който би могъл да се мери с него
и не само по немската навсякъде пускат само негови песни
и не само по немската навсякъде пускат само негови песни
Публикувано 27 юни 2009 - 11:55
Само гледай да не кажеш, че е пак някой от любимите ти франсета...по отношение на клиповете, има изпълнител, който би могъл да се мери с него
Да, действително сега има клипове, които могат да се мерят с клиповете на Майкъл.....от 90-те!
Но аз си спомням, когато тогава излязоха клипове като Black Or White или Remember The Time например,
това бяха уникални със своята зрелищност и специални ефекти клипове за времето си.
Да не забравяме и за клипът-филм Thriller!
Аз също не съм от заклетите фенове на Джако и въобще на тази музика, но го уважавам и мисля,
че трябва да му се признае огромната роля в съвременната поп музика и шоу бизнес!
Научих тъжната новина още в момента, в който се появи в нета, защото бях пред компютъра.
Дори на всякъде пишеше, че все още това е слух и няма официално потвърждение.
В първият момент не можах да повярвам на очите си!
След това включихме на CNN и следихме развитието и коментарите почти до сутринта.
Мир на праха му!
R.I.P.
Marty
Публикувано 27 юни 2009 - 22:01
Голям шоумен, голям певец, голям танцьор, голяма звезда!
Жалко, че и той напусна нашия свят.
От тази епоха можем съшо да скърбим за Джеймс Браун, Фреди Меркюри, Бари Уайт и други величия, които съм изпуснал...
Жалко, че и той напусна нашия свят.
От тази епоха можем съшо да скърбим за Джеймс Браун, Фреди Меркюри, Бари Уайт и други величия, които съм изпуснал...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 27 юни 2009 - 22:11
Бог да го прости!!! Израснал съм с неговата музика и ще ми липсва!Спомням си девети десети клас бях когато на забавите се мъчихме да го имитираме и един зевзек от друг клас ни вика:що се гърчите като настъпани червеи бе!!! Поклон!!!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни