клуба на Румъния ???
Започната от SAMURAIJACK, 23 юни 2009 - 18:25:31
15 мнения по тази тема
Публикувано 23 юни 2009 - 18:25
Колеги,...някои разбира ли Румънски-тука гледам има тема и наши коли...ама за кой клуб говорят...и за какво иде реч-нямам идея,.... но ми се струват приятелски снимки-позитивни...може би може да се свържем с клуба на Румъния....да завържем другарство дето се вика...м?
ето link към темата
Mercedes
ето link към темата
Mercedes
Публикувано 23 юни 2009 - 20:51
Брей-я виж ти.. На ортака ми жената е румънка ще я накарам да погледне за какво става въпрос и ще пиша.Ама сигурно ще е към събота неделя това нещо.
Публикувано 23 юни 2009 - 21:46
Брей, брей, брей..
тия хора определено са интересни за каузата...
ама на ортака жената трябва да я вземем и нея в Клуба, като заслужил преводач.
иначе - оправия няма
единствената дума, дето знам на румънски..
аууу, срам...
е, не , две -три знам - имах гадже навремето, ама за преводач не ставам
дали няма да може да имаме контакт с тези хубави люде?
на език, различен от романския?
нещо BG, английски, руски, немски, или варианти ?
иначе - оправия няма
аууу, срам...
Публикувано 23 юни 2009 - 22:46
Давам жокер На Хектор половинката е от меката на мамалигата!
Хек не се сърди
Хек не се сърди
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 23 юни 2009 - 23:28
Ние още от едно време сме я взели 100 марки сме роили на ръка за нея.ХА ХА ХА.Ама много слуша тая жена бе просто нямам думи-желязна е............А за това по темата ще я натисна да каже...Брей, брей, брей..
иначе - оправия няма
аууу, срам...
Публикувано 24 юни 2009 - 02:31
Бе аз по жестомимичен превод(по смисъл демек и логика)си мисля ,че това са колеги от Румънският клуб на Мерцедес които са били в България-в Добрич по точно-може би са купували пак Мерцедес-,че нали знаете ,че при тях искат мама и тате за внос на коли и ги регистрират в България с някои и пълномощно=но това не пречи да се свържем де-ама нека все пак да го разгадем първо
Поздрави
Поздрави
Публикувано 24 юни 2009 - 15:20
предполагам английския ще свърши работа, за да се влезе във връза с тях
а друг в въпроса, защо нашенците не знаят, че има и бг клуб
Публикувано 24 юни 2009 - 18:16
предполагам английския ще свърши работа, за да се влезе във връза с тях
Водачи на Мерцедес има много,
Истинските Фенове са малко.
Публикувано 24 юни 2009 - 21:14
Незнам за румънски, но ...това все за нещо непретенциозно би свършило работа според мен http://translate.goo...om/translate_t#
А иначе за 2 години имах контакти с румънци в Германия, и за мое учудване имаше доста бг. (или с бг. корен) думи в езика им. Като prieten - e приятел. Или пък ОЦЕТ си е ОЦЕТ, па време а Чаушеско - по времето на Чаушеско...и други такива странни неща съм чувала от тях.
Някои неща си се разбират, ако пък не - има и английски, и немски за целта.
А иначе за 2 години имах контакти с румънци в Германия, и за мое учудване имаше доста бг. (или с бг. корен) думи в езика им. Като prieten - e приятел. Или пък ОЦЕТ си е ОЦЕТ, па време а Чаушеско - по времето на Чаушеско...и други такива странни неща съм чувала от тях.
Някои неща си се разбират, ако пък не - има и английски, и немски за целта.
Публикувано 24 юни 2009 - 21:19
хм -скрумиера....е пепелник, например
труден е тоя език, дори много..
труден е тоя език, дори много..
Публикувано 24 юни 2009 - 21:48
Аз работя по въпроса.Брей-я виж ти.. На ортака ми жената е румънка ще я накарам да погледне за какво става въпрос и ще пиша.Ама сигурно ще е към събота неделя това нещо.
Публикувано 27 юни 2009 - 19:40
Здравейте колеги,както бях обещал - вече имам понятие за какво става въпрос тука... Прищипах румънката да казва за какво иде реч.Та става дума за някаква конкретна група българи,от Добрич.Те хората често пътуват до румъния по един или друг повод, и май са приятели със човека който е качил снимките.А и той е идвал в България.Общо взето се коментира въпросната група от Добрич, със голямо подиграване от страна на румънските колеги.Че Българите не сме ставали за марката МЕРЦЕДЕС,че сме можели да ремонтираме други марки автомобили но не и МЕРЦЕДЕС,че сме мислили само за софри ,бира ,алкохол , абе само за ядене и пиене сме били мислили.Иначе според румънката ,то такъв си им е манталитета на румънците да се направят на нещо по-така от нас,не че ни мразят но си име БАЛКАНСКИ манталитета като нашия.А доколко можем да направим връзка с тяхния клуб по коментарите им се съди че нямат нищо против.Това можах да разбера аз. Поздрави.Аз работя по въпроса.
Публикувано 27 юни 2009 - 21:04
Те поне Дачия правят, а ние май верно само за софри ставаме...Здравейте колеги,както бях обещал - вече имам понятие за какво става въпрос тука... Прищипах румънката да казва за какво иде реч.Та става дума за някаква конкретна група българи,от Добрич.Те хората често пътуват до румъния по един или друг повод, и май са приятели със човека който е качил снимките.А и той е идвал в България.Общо взето се коментира въпросната група от Добрич, със голямо подиграване от страна на румънските колеги.Че Българите не сме ставали за марката МЕРЦЕДЕС,че сме можели да ремонтираме други марки автомобили но не и МЕРЦЕДЕС,че сме мислили само за софри ,бира ,алкохол , абе само за ядене и пиене сме били мислили.Иначе според румънката ,то такъв си им е манталитета на румънците да се направят на нещо по-така от нас,не че ни мразят но си име БАЛКАНСКИ манталитета като нашия.А доколко можем да направим връзка с тяхния клуб по коментарите им се съди че нямат нищо против.Това можах да разбера аз. Поздрави.
Не че ми е приятно мамалигите да говорят така, ама малко градивна критика не е излишна за държавата ни.
Виж клуба е друга работа! Сметам Е ИЗЛИШНО да се спорим с хора, които идват да си купуват Мерцедс от България! Джамбазите ги наказват достатъчно, пък нека ние да сме прости.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 27 юни 2009 - 21:12
Не че злорадствам, ама нас ни има в списъка с клубовете на сайта на Щутгартците, а за Румъния нищо не се споменава.
Пък нека ние сме простите и не разбираме.
А по темата с Дачията - по-добре да не произвеждаме коли, отколкото да произвеждаме Дачия
Иначе не съм националист, ама в този контекст - няма как
А по темата с Дачията - по-добре да не произвеждаме коли, отколкото да произвеждаме Дачия
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 27 юни 2009 - 21:18
Не че злорадствам, ама нас ни има в списъка с клубовете на сайта на Щутгартците, а за Румъния нищо не се споменава.
Напълно съм съгласен с теб колега
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни