DVD в движение?Активиране срещу заплащане
Started by masterross, 18 Jun 2009 - 21:21:09
15 replies to this topic
Posted 18 June 2009 - 21:21
Здравейте,
Някой има ли възможмост да ми активира DVD в движение?
Кодовете за достъп до инженерното меню не работят.
Така, че се обръщам към тези сервизни техници, които са си закупили софтуера за активирането на "DVD in motion".
Поздрави,
Росс
Някой има ли възможмост да ми активира DVD в движение?
Кодовете за достъп до инженерното меню не работят.
Така, че се обръщам към тези сервизни техници, които са си закупили софтуера за активирането на "DVD in motion".
Поздрави,
Росс
Posted 18 June 2009 - 21:25
Колега, не точно така..
драсни един-два реда уточнителни
попълни в профила - от къде си, какво караш, туйцък, онуйцък...
това - от уважение към всички ни
и, освен това, за да може да сме си взаимно полезни
а има и друга тема - за телефони и координати - за взаимопомощ
a_atanasov я измисли - има я в подписа му
разшетай се малко
а пък твоята работа може да не се наложи да се плаща - как е хавата
драсни един-два реда уточнителни
попълни в профила - от къде си, какво караш, туйцък, онуйцък...
това - от уважение към всички ни
и, освен това, за да може да сме си взаимно полезни
а има и друга тема - за телефони и координати - за взаимопомощ
a_atanasov я измисли - има я в подписа му
разшетай се малко
а пък твоята работа може да не се наложи да се плаща - как е хавата
Posted 18 June 2009 - 21:34
Не Вени, позволи ми да не се съглася. Недей колега да дърпаш гявола за опашката, то така си трябва - да гасне.
Той ЛИНКС едно време много добре го каза - не искам срещу мен да се движи някой дето си гледа ДВД.
Той ЛИНКС едно време много добре го каза - не искам срещу мен да се движи някой дето си гледа ДВД.
Posted 18 June 2009 - 21:36
Извинявам се за пропуска ми
Мислех, че съм ги попълнил.
Мислех, че съм ги попълнил.
Posted 18 June 2009 - 21:41
Пав си колега. И Линкс е прав.Не Вени, позволи ми да не се съглася. Недей колега да дърпаш гявола за опашката, то така си трябва - да гасне.
Обаче има много хора дето не им пука.
Само искам да знам защо в тая хубава предпазна мярка са допуснали да се гасят и екраните на задните седалки?
Нали се сещаш като писне детето отзад и се обърнеш да го успокоявап в движение - кел файд, че предния екран не показва двд-то...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 18 June 2009 - 21:41
Наско, всеки има достатъчно акъл в главата , за за взима решения , които засягат него, и всички останали.
тука смятам, че всеки един от нас е достатъчно мъдър, за да знае какво иска и какво може..
по принцип си прав, и съм съгласен, де.
ама ако тук можем да отговорим компетентно, и с добър съвет, на друго място може да е само компететно...
та, за добрия съвет, както биха казали руснаците
тука смятам, че всеки един от нас е достатъчно мъдър, за да знае какво иска и какво може..
по принцип си прав, и съм съгласен, де.
ама ако тук можем да отговорим компетентно, и с добър съвет, на друго място може да е само компететно...
та, за добрия съвет, както биха казали руснаците
Posted 18 June 2009 - 23:56
Не Вени, позволи ми да не се съглася. Недей колега да дърпаш гявола за опашката, то така си трябва - да гасне.
Начинът на шифиране си е до лична култура.
А и не мисля, че писането на SMS в движение, което е възможно е по-малко опасно
Поздрави!
Posted 19 June 2009 - 07:56
Требва ти друг Мерцедес колега, аз в моя смс-ите ги диктувам, а изкуствения интелект на дясната седалка(блондинка) ги пише, докато аз карамНачинът на шифиране си е до лична култура.
А и не мисля, че писането на SMS в движение, което е възможно е по-малко опасно
Поздрави!
Дано не го види жената(тя не е блондинка), че ще ми разкате фамилията!
Posted 27 June 2009 - 14:10
Вече 10 дни и нито един смислен отговор??
Хм...
Май ще трябва сам да се оправям!
Хм...
Posted 27 June 2009 - 21:09
Ти и така си се оправяш сам!
Posted 27 June 2009 - 21:11
Според паравилата на клуба, нокой няма право да ти дава информация, която застрашава теб или околните.Вече 10 дни и нито един смислен отговор??
Хм...
Предлагам ти сам да се оправяш, не е много скъпо, само кажи номера на колата да знаем да се пазим...
Posted 27 June 2009 - 21:44
Според паравилата на клуба, нокой няма право да ти дава информация, която застрашава теб или околните.
Предлагам ти сам да се оправяш, не е много скъпо, само кажи номера на колата да знаем да се пазим...
Posted 27 June 2009 - 22:06
Благодаря на всички за "безценните" съвети!
П.С.
Ще помоля администратора на да изтрие профила ми.
Благодаря предварително!
П.С.
Ще помоля администратора на да изтрие профила ми.
Благодаря предварително!
Posted 27 June 2009 - 22:16
Според паравилата на клуба, нокой няма право да ти дава информация, която застрашава теб или околните.
Без да се заяждам, но този отговор и още един в друга тема, пак за същото застрашаване !
Слушайте сега, всяко едно посегателство върху кола от неоторизиран човек, е опасно за пасажерите, кви са тези глупости, ми само една смяна на гума и вече е с потенциален риск, презатегнати-недозатегнати .
Човека си пита, а дали е удачно ще прецени той, щом не е забранено със закон, значи е разрешено !
Един GPS е не по малко опасен от едно DVD, и при двете вниманието ти отива на кино !
Posted 27 June 2009 - 22:28
Дали да отговоря и как, мисля че преценявам аз.Без да се заяждам, но този отговор и още един в друга тема, пак за същото застрашаване !
Слушайте сега, всяко едно посегателство върху кола от неоторизиран човек, е опасно за пасажерите, кви са тези глупости, ми само една смяна на гума и вече е с потенциален риск, презатегнати-недозатегнати .
Човека си пита, а дали е удачно ще прецени той, щом не е забранено със закон, значи е разрешено !
Един GPS е не по малко опасен от едно DVD, и при двете вниманието ти отива на кино !
Ако ти искаш да му помогнеш, моля... дано не целне теб, докао се кефи на ДВД в движение.
Съмнително е GPS да е по-опасен от ДВД, инак щеше и той да се изключва.
Сметам че е редно да се доверим на комисиите за хомологация на МПС в ЕС и да се вслушаме в техните правила.
Инак нишо невъзможно нема... дори има случай на родил мъж, два даже!
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users